https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

S čolnom do Beograda: Avanturisti že mimo Novega Sada, na cilj naj bi prispeli jutri okoli 14. ure

15.06.2012 ob 18:15  

Prekmurski trio in sodelavec Radia City v čolnu na poti od Bakovcev do Beograda zaenkrat uspešno premaguje ovire. Zapluli so že globoko v Srbijo, do cilja jih čaka samo še dobrih 50 kilometrov.


Potem ko so včeraj zapluli v "džunglo" in so imeli prazen račun na mobilnem telefonu, so pred štirimi urami ponovno javili. Prečkali so že Novi Sad, kjer so bili toplo sprejeti v tamkajšnjem veslaškem klubu, obiskali pa so tudi trgovino in nakupili najnujnejše stvari.

Naj cilj naj bi prispeli jutri, kar je en dan kasneje kot so načrtovali, vseeno pa zavidanja vreden dosežek. "Bolj ko se bližamo koncu, močnejsi smo. Prihod v Beograd planiramo jutri okrog 14. ure, pred nami je se okrog 12 ur veslanja," so zapisali na njihovi facebook strani. Obenem popotniki sporočajo, da naj uživamo petek, enako pa mi želimo tudi njim. Srečno fantje!

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. denimb
      15.06.2012 ob 20:15 denimb

      bravo fantje!!!!!!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.06.2012 ob 23:16 sss gost

      bravo PREKMURCI.....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.06.2012 ob 11:31 Zetor gost

      Tau so bedaki...gvusno so si na potpore ka nemajo cednoga dela!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.06.2012 ob 12:03 eden gost

      Zetor ti si pa ziher fauš ka niti podpore ne dobijš! (ne zaslujžeš)

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.