https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

V Turnišču bodo imeli »Talente na Koušto«

Turnišče, 22.06.2012 ob 11:30  

V okviru prireditev »Turizem na Koušto«, ki se bodo v Turnišču odvijalale 17. in 18. avgusta 2012, bo potekala tudi prireditev »Talenti na Koušto«. Šlo bo za pevsko tekmovanje oziroma iskanje novih pevskih talentov na področju Prekmurja.

 

Organizatorji talentov so Zavod Koušta, Občina Turnišče in Klub mladih Turnišče. Prijavnico in vse podatke lahko najdete TUKAJ ali na telefonski številki 02/573 50 40, kjer vam bodo vsak dan od 08.00 do 15.00 ure z veseljem pomagali.

Prijave zbirajo do nedelje, 8. julija, predizbor pa bo potekal v soboto, 21. julija. S strani strokovne žirije izbrani kandidati se bodo predstavili še na finalni prireditvi, ki bo na sporedu v soboto, 18. avgusta. Poleg prepoznanvosti bodo trije najboljši tudi bogato nagrajeni.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.