https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Mitja Lotrič podpisal za Koper, bosta odšla še Travner in Maruško?

Murska Sobota, 3.7.2012  

Koper se pred novo sezono še naprej krepi. Novi okrepitvi kanarčkov sta postala Mitja Lotrič in Matej Mavrič Rožič. Bo Lotrič edini Muraš, ki bo zamenjal klub, ali mu bodo sledili še drugi?

Člana Kopra včeraj postala 18-letni Mitja Lotrič, član mlade reprezentance Slovenije, in tudi Matej Mavrič Rožič, član slovenske A reprezentance.

FOTO: fckoper.si


Lotrič, ki je imel z Muro 05 sklenjeno le amatersko pogodbo, je v Koper prišel kot prost igralec, s svojim novim klubom pa je podpisal triletno pogodbo. Mavrič Rožič je nogomet nazadnje igral v Avstriji, še prej pa v Nemčiji, s Koprčani pa je podpisal pogodbo za dve leti. Novinci pri Kopru so še Luka Majcen (Rudar Velenje), Miroslav Čovilo in Milan Bubalo (oba Hajduk Kula).

Travner in Maruško na izhodnih vratih Fazanerije?

Za zdaj je Lotrič edini, ki je zapustil Murino gnezdo, glede na to, da se je poletni prestopni rok šele pričel, morda pa ne bo ostal edini. Jureta Travnerja, ki je po lanski polsezoni podaljšal sodelovanju s črno-belimi še za eno leto, si želi njegov nekdanji klub St. Mirren. Težavo pa predstavlja odškodnina, ki jo zahteva murskosoboški klub, Škoti pa je niso pripravljeni plačati. "Trenutno nismo v položaju, ko bi lahko plačevali odškodnino za nove igralce. Vsi govorijo o tem, da potrebujemo novega levega bočnega nogometaša, vendar imamo v obstoječem kadru posameznike, ki se lahko prilagodijo tej poziciji. Če se sezona začne jutri, smo pripravljeni," pravi trener Danny Lennon.

Jure Travner

Kot kaže pa si sodeč po njegovi izjavi za Express Sports vrnitve na Škotsko želi tudi 27-letni obrambni igralec: "Trenutno ne vem nič novega, še vedno čakam da se razreši situacija v mojem trenutnem klubu."

Matic Maruško pa se je pridružil pripravam ukrajinskega Arsenala iz Kijeva, za katerega naj bi danes igral prijateljsko tekmo proti madžarskemu prvoligašu Pecsi. To bo zadnja tekma Ukrajincev v Sloveniji.

Matic Maruško

V Baku brez Drakovića, Kouterja in Majerja

Jutri odpotuje Murina delagacija iz Dunaja preko Istanbula na prvo tekmo kvalifikacij za Ligo Evropa v Baku. Na letalo pa zaradi nepridobitve viz ne bo vratarja Filipa Drakovića, Nina Kouterja in edinega novinca Aleša Majerja, ki je prišel kot posojen igralec iz Maribora.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2012 ob 14:18 REALIST gost

      Začetek razpada kluba. To se resnemu vodstvu ne sme zgoditi.Fantje, s trebuhom za kruhom, srečno.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.07.2012 ob 14:27 realist gost

      Zaj pa eno pitanje? Što pri boge de špilo? Falij nan desni bek. Majera nede, Kousa več nega, alternativne rešitve Koutera tudi nej. Očitno de mogo Maruško nazaj. Zaj se težave nadaljujejo. Ob temu, ka Maruško ide nazaj na desni bek, v vezi ostanejo Horvat, Bohar, Sreš (Mislin ka je še poškodovani). Ovaček sta tu še neizkušena Kozar in Botnjak... Edino če de Jelič še zraven šel. Dobro, napad je pošlihtani. Najboljši golman pa tudi ostane doma. Torej, postava po mojon mnenji: Luk, Janža, Travner, Cipot, Maruško, Horvat, Botnjak, Jelič, Bohar, Eterovič, Fajić

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.07.2012 ob 15:05 čuda gost

      ka tou na ton portale tüde topiča podpejrajo pa same laži kvasijo - naj povejo realno sliko kak je na stvare ... ja viz so nej doubile igralce ... zakoj pa nej ?! zatou ka so tü drugi dejavniki, keri vplivajo na odhod omenjenih igralcov ... drakoviče pa koutere je pogodba potekla in najverjetneje - logično brez pogodb neščeta ita špilat (nejsta edijniva), majera so pa sploj še nej registrejrale - neven ka so mislile ... ka de se on san registrejrat šou za naslednjo sezono kak murin igralec :)) aja ps: realist - ta postava ne držij ... recimo ka samo delno (s ten ka kcoj nemreš kaj dosta dati, edijno vkrej lejko zemeš ... ;)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.07.2012 ob 15:08 Navijac gost

      Vsem navijacem Mure sporočam da bo neposredni prenos tekme BAKU : MURA na TV programu Sport Klub + ob 18:00

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.07.2012 ob 16:13 13546 gost

      ZA vse je kriv topič naj takoj ODSTOPI vači de dojbo po pi....... budala topič pa vsi ka njemi rit ližejo

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.07.2012 ob 16:14 brm brm gost

      gost - čuda -- kelko ge znan Drakovič pa Kouter nemata pasoša!!! Z osebno izkaznico pa nemreta ta.. najprlej so vsi pravle, ka majo "vse zriktano" itd,.. na enon izmed zadnjih treningov, pa sta pač ugotovila ka nemata pasoša,.. krizaaa!!! sicer je pa tu tude vodstvo krijvo, ka nej to začnolo že po tekme s celjon riktate.. mah škoda besed :S

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. prekmurjerepublika
      03.07.2012 ob 16:15 prekmurjerepublika

      Postava bou takša kak je napiso realist, edino namesto botjaka de špilo znan gruškovnjak, ker botjak neje še nič špilo v 1. lige, sreš pa je poškodavani še malo. Rejsan sranje ka nede Drakoviča, Majera in Koutera, ker te bi rejsan bila ekipa v nulo, pa še na klopi bi nekaj meli. Ale mislen ka še vseeno nej trbej vrčte puške v koruzo. Če smo že v evropi te probajmo napravte čudež, pa če glij so finance v kurce nan napredovanje samo prednosti prnesej (90.000 e in večjo šanso ka keroga igralca odamo, beri Fajič)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.07.2012 ob 16:24 13546 gost

      vodstvo je sploh nej znalo ka treba VIZE VSE JE KRIV TOPIČ

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      03.07.2012 ob 16:35 čuda gost

      gost - brm brm: se ti ne zdi ka je tou samo banalen izgovor ka nemata pasoša ... logično premisle - tekma z celjon je bijla 20. maja ... od toga je mijnolo mesec pa pol ... pa pasoš mislen ka v roku 5 dnij dobijš, če si ga daš delate ... v nekaterih drugih primerih, kda je sila še prlej dobijš pasoš ... če sta pa njiva gor prišla na zadnjon treninge tou te pa sta v svoji glave isto nesposobna kak celotna uprava kluba ... ker dvomin ka v roke mesca pa pol ne bi na tou pomislo nišče pa prevero do kda njeme pasoš vala oziroma če ga nema ka si ga da napravite ... je tak ?!?! tak ka moje mnenje je, ka je tu tista druga stvar pereča kero san že omejno ... malo premisli, što de pa šou na svojo odgovornost tekmo špilat brez pogodbe ... ka pa če se njeme kaj zgodij !??! aja pa prekmurjerepublika - ne mečemo puške v kurozu ... vsi želimo muri najboukše ... ampak lejko ti 100% poven ka realistova postava ne valja ... tou pa že zaradi omenjenih anomalij vodstva kluba ... pa lp

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      03.07.2012 ob 17:50 brm brm gost

      ge san tak čuo, ka je blo pijtanje na enon treninge. če majo vsi pasoše itd,.. pa je blo povedano ka JAA!!, na zadnjoj al predzadnjon treninge pa Cifer še enkrat pijto, če so si resno vse zriktale,.. pa sta se Drakovič pa Kouter javila, ka nemata pasoša!! to je Cifer pripovidavo,.. tak ka če je un to lago, te zaj ge tude lažen,.. sicer je pa tak vse možno, ka prijde takša laž s kluba,.. ka to ka se dogaja, je katastrofa od katastrofe :S žalostno

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      03.07.2012 ob 18:41 nekdo gost

      Krijva je uprava kluba, svoj del krivde pa nosijo tudi "kvazi" novinarji s pumpanjon pa prepisovanjon novic. Tudi ce je kaj dobro se nekaj more kritizejrati ... j**i ga.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      03.07.2012 ob 22:52 samo telko gost

      Pasoš lejko dobiš v enon dnevi. Za Drakovića lejko poven, da je v soboto imel pasoš zrihtani in je vse potrebno za pridobitev vize predal g. Puhani že v soboto dopoldan. Kaj se je po tiston dogajalo pa ve samo g. Puhan. Drugače pa bi Draković z veseljen šel v Baku...ne glede na vse okoliščine.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. drpinter
      04.07.2012 ob 7:46 drpinter

      Tudi Kouter je imel že v petek novi potni list, taka po mojem mnenji je zatajila uprava oz. oseba zadolžena za vize !!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      04.07.2012 ob 11:06 po mojen... gost

      mislen ka de kar velki osip igralcov v ton prestopnon roke. cuj pa tak nedo nikoga doubile, ka nišče nede k toj obubožanoj mure šou. žalostno ampak resnično!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.