https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Večna slava na Bereku v Veliki Polani tudi letos čolnarski ekipi Trn Boys

Velika Polana, 12.08.2012 ob 8:15  

Berek v Veliki Polani so včeraj že deveto leto zapored zavzela doma narejena plovila, drugo leto zapored pa je zmaga in večna slava pripadla ekipi Trn Boys.


Šest ekip se je letos pred množico obiskovalcev v spremenljivem vremenu potegovalo za zmago na ŠRC Berek v Veliki Polani. Sodelujoče ekipe so se pomerile v štirih igrah, in sicer v osvajanju otočkov, nabiranju zakladov, šprintu z ovirami in v bitki za Berek. Točke pa so si ekipe pridobile tudi z izgledom, domiselnostjo, tehnično dovršenostjo čolna in samim nastopom čolnarjev. V žiriji sta letos sedela tudi Alma Merklin in Rok Bagoroš.

Najhitrejša, najiznajdljivejša in najatraktivnejša je bila ekipa Trn Boys, ki je slavila že lani, ter si z vnovično zmago tudi letos priborila 500 evrov. Drugo mesto in s tem 200 evrov denarne nagrade si je priborila ekipa MK Young Boys, 100 evrov in tretje mesto pa je pripadlo ekipi Jamaica Bob.

Za dobro vzdušje med gledalci so skrbeli tudi povezovalci prireditve D'Kwaschen Retasy.

Končna razvrstitev:

  1. Trn Boys
  2. MK Young Boys
  3. Jamaica Bob
  4. Vrtaš kej?
  5. DerKety Boat
  6. Žedni

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.08.2012 ob 13:21 grega gost

      Zanimiva žirija. In što tau je ka trbej tak posebno povdariti:)

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.