https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Koncert ob 30. obletnici Rogistov lovske družine Križevci

Križevci, 09.09.2012 ob 15:33  

V okviru 14. Občinskega praznika Občine Križevci je včeraj v Križevcih potekal koncert rogistov z gosti ob 30-letnici delovanja Kulturnega društva »Rogisti lovske družine Križevci«.


Koncert so začeli slavljenci, pod vodstvom Mirka Herica. Sledil je nagovor župana Občine Križevci, mag. Branka Beleca ter nastop mlajše folklorne skupine OŠ Križevci, pod mentorstvom Monike Djačkaj.

Kot gostje na koncertu so nastopili še Ptujsko-ormoški rogisti, Vokalna skupina TD Banovci, KUD Pohorski rogisti, Tamburaši Bisernica Društva upokojencev Ljutomer, KUD Prekmurski rogisti in Pevke ljudskih pesmi iz Vučje vasi.

Za konec so ponovno nastopili križevski rogisti, njihovemu nastopu pa je sledila še podelitev Gallusovih značk za dolgoletno delovanje v društvu in jubilejnih daril rogistom.

Prireditev je povezoval in humoristično popestril Marko Kočar.

Več fotografij si lahko pogledate v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.