https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Predsednik Türk se je danes mudil v Ljutomeru

Ljutomer, 03.10.2012 ob 17:18  

Danes je Ljutomer obiskal predsednik republike Danilo Türk.


V županatu Mestne hiše se je sprva srečal z županjo in predstavniki Občine Ljutomer, ki so mu predstavili delovanje in projekte občine. Pridružili so se mu še Franci Perčič, svetovalec predsednika RS za gospodarska vprašanja, generalmajor Ladislav Lipič, svetovalec predsednika RS za obrambne zadeve in Mojca Seliškar Toš, šefinja Kabineta predsednika RS.

Svoj obisk je nadaljeval na Osnovni šoli Ivana Cankarja Ljutomer, kjer so mu otroci pripravili sprejem, mu zapeli ter predstavili delo čebelarskega krožka.

Predsednik Türk je za tem obiskal podjetje Cleangrad, proizvodnja in montaža lahkih gradbenih elementov, kjer se je srečal z vodstvom ter si ogledal proizvodnjo. Sledilo je srečanje z vodstvom podjetja Farmtech, kjer poteka proizvodnja kmetijskih strojev, okoljske tehnike in opreme ter trgovina, prav tako pa si je pogledal sam proizvodni proces.

Več fotografij  v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.10.2012 ob 14:03 Frenk gost

      Hodi okrog, mudi ljudi poštenem delu in zapravlja davkoplačevalski denar, krasno za enega predsednika.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.10.2012 ob 19:07 gost gost

      Frenk, podpis. nedopsutno je, da se vozi okrog za davkoplačevalski denar, ker se dobro ve, da hodi okrog samo zaradi svoje promocije. Prej v petih letih ni toliko letal naokoli, kot sedaj v tem poletju. Da bo mera polna s seboj vlači še svetovalce. Sploh ne vem kaj bi naj svetavalec za obrambo počel na teh obiskih. Glavno, da Lipič hodi okrog, ker je plačan in še dobro se naje. V Ljubljani bi mu bilo itak dolgčas. Enostavno bi bilo potrebno ukiniti funkcijo predsednika republike, ker je en sam strošek. Državo itak vodi vlada.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.