https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Tromejnik v pomurskem obračunu premagal Ljutomer s 3:2

Kuzma, 15.10.2012  

V osmem krogu 3. SNL-vzhod sta se v Kuzmi pomerila Tromejnik in Ljutomer. Domači so upravičili vlogo favorita in dosegli novo zmago, sama tekma pa je bila napeta in zanimiva.

Tromejnik G-Sukič : Avto Rajh Ljutomer   3:2 (2:1)

Gledalcev: 250

Strelci: 1:0 Čontala D.(6-11m), 1:1 Novak S.(39), 2:1 Čontala D.(44-11m), 2:2 Vogrinec D.(53), 3:2 Sukič D.(60)

Tromejnik G-Kalamar: Škrbič, Nemec, Bokan R., Kous (Šnurer), Potrč, Sukič, Grah (Kous), Mešič (Kisilak), Horvat, Janža, Čontala

Avto Rajh Ljutomer: Mlinarič, Novak (Munda), Bertalanič, Kuzmanovski, Kramar, Karić,  Grizold, Smolkovič, Vogrinec T., Fasvald (Žinko), Leben

V Kuzmi tokrat povsem zaslužena zmaga domačih nogometašev. Domači so tokrat zaigrali borbeno in požrtvovalno od prve minute naprej, posledica tega pa je bila dosojena enajstmetrovka, ko je bil za gostujočo obrambo prehiter tokrat odlični Sukič. Zanesljivo je zadel Čontala. Tudi gostje so imeli nekaj priložnosti, zadeli so tudi okvir vrat, do izenačenja pa je prišlo v 39. minuti, ko je zadel Novak. Domačih izenačenje ni zmedlo, v 44. minuti je znova iz 11-metrov zadel Čontala, po prekršku nad Bokanom.

Drugi polčas so domači znova začeli silovito, po številnih zapravljenih priložnostih pa je znova sledila kazen, ko je v 53. minuti zadel Vogrinec. Tudi po tem izenačenju so se domači hitro pobrali, v 60. minuti je s približno 20 metrov nekoliko z desne strani zadel Sukič. Do konca se rezultat ni več spremenil, videli smo še po izključitev na vsaki strani, kot rečeno pa na koncu zaslužena zmaga domačih, ki so pokazali, kako se bori za barve svojega kluba.

Tekst: Stanko Hajdinjak

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.10.2012 ob 19:42 PRLEK gost

      ČESTITKE-ZOPET DVA PENALA-TAK LEJKO ZMAGUVLEJO,DRUGAČE BI IMELI MOGOČE 5 ALI 6 TOČK.SRAMOTA,SKORAJ NA VSAKI TEKMI IMAJO PENAL ALI DVA ZATO SO PA TAK VISIKO NA LESTVICI!!!ŠMINKERI..........

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.10.2012 ob 20:18 eden gost

      PRLEK moj drage ne güče na pamet,zatau so knjige!!!!! srmak se verjetno ne razmeš na fusbal,ti je oproščeno!!!

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.10.2012 ob 20:50 prlek gost

      VERJETNO VI GORIČANCI NEMATE POJMA OD NOGOMETA,LANI STE KOMAJ ŽOGO PRVIČ VIDLI ZDAJ SE PA NEKA IDETE,SRAMOTA ZA TAKŠEN NOGOMET-8 TEKEM ,7 PENALOV,SRAMOTAAAAAAAAAAAA.......

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.10.2012 ob 21:25 aaa gost

      prlekov nega, tao so vse štajerci..

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.