http://www.gtz.si/
https://www.facebook.com/SR%C5%A0A-parketarstvo-in-trgovina-482767995154662/
https://www.saubermacher-komunala.si/
http://www.ac-andrejek.si/
https://www.pomurec.com/vsebina/65234/Za_praznike_se_zahvalite_s_praznicno_voscilnico_na_Pomurec_com
https://www.gornji-petrovci.si/
https://www.puconci.si/
https://www.beltinci.si/
https://www.moravske-toplice.si/
http://www.center-maximus.si/si/

NOGOMET

Igor Celec po odločitvi Nizozemcev ne bo več športni direktor Mure 05

Murska Sobota, 18.10.2012  

V preteklih dneh so Mursko Soboto obiskali nizozemski člani upravnega odbora Mure 05, ki vlečejo že prve poteze. Zaradi ukinitve delovnega mesta se bo od kluba poslovil športni direktor Igor Celec, rezi pa se utegnejo v kratkem ali po jesenskem delu prvenstva zgoditi tudi v igralskem kadru.

Igor Celec, za katerega je znano, da se že precej časa ne razume s predsednikom Mure 05 Miroslavom Topičem, mora oditi, so se odločili Nizozemci. Celec je za Pomurje.si dejal, da mu je bilo po pogovoru z njimi rečeno, da se njegovo delovno mesto ukinja.

Glede na vse "okrepitve", ki so v zadnjem času prišle z Nizozemske in s sosednje Hrvaške, je bilo za pričakovati, da bo za kadrovsko politiki odslej zadolžen nekdo drug, ki ga bodo ustoličili Nizozemci. Čeprav Topič vseskozi poudarja, da klub ne bo odstopal od začrtane vizije, to je igranje z mladim in domačim kadrom, pa se bo verjetno igralski kader pozimi premešal.

Več o načrtih murskosoboškega kluba in potezah Nizozemcih bo znano že v nedeljo popoldan, ko bo po tekmi med Muro 05 in Celjem novinarska konferenca, kjer bo upravni odbor pojasnil naslednje korake pri razvoju kluba.

Mura 05 registrirala Mörca in Šacerja

Črno-beli se še naprej krepijo. Registracijska komisija Nogometne zveze Slovenije je je na današnji seji potrdila registraciji Mitje Mörca in Maria Šacerja. Ob Mörcu, ki je pogodbo podpisal v začetku tedna, so se pri Muri 05 torej tudi uradno okrepili z Mariom Sačerjem.

21-letni Sačer, po izobrazbi napadalec, je v klub prišel kot prosti igralec, nazadnje pa je bil član Hajduka. Bil je standarden član mlajših selekcij Hrvaške, skupaj je v različnih selekcijah odigral 31 tekem, dosegel pa je tudi 9 zadetkov. V zadnjih dveh sezonah je kot posojen igralec odigral v rodnem Varaždinu, za katerega je nastopil na 42 tekmah in dosegel 3 zadetke. Medtem ko bo Mörec lahko nastopil že v nedeljo na tekmi proti Celju, bo Sačer za Muro 05 lahko nastopil šele po pridobitvi delovnega dovoljenja.

Mario Sačer je zaostril konkurenco v Murinem napadu

  Fotogalerija

  Komentarji

  1. gost
   18.10.2012 ob 18:57 PES gost

   ODLIČNO! TA NOVICA MI JE POLEPŠALA VEČER,...

   24 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
   18.10.2012 ob 19:16 dejan gost

   Vsi keri pusite topice te zdaj na svoj racun prisli. Go fartek go. Parazit eden. Se malopa te trije na tekmo odili

   11 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
   18.10.2012 ob 19:56 pomurec gost

   poglejte ljudje,nizozemci dajejo denar,pa bodo verjetno oz.imajo glavno besedo pri igralcih kar je povsem logično mar ne??tudi jaz bi ravnal enako,rejsan je,da edni igralci nekajo kaj iskati v muri,so pač nej dovolj kvalitetni,to je pač dejstvo in z tem se trbej sprejazniti..povsod je tak,kdor daje denar je glavni,tak pač je!ednim igralcem je pač nej za špilati oz.se obnašajo kak namišljene zvezde pa to seveda niso,niti slučajno..lejko naštem kar nekaj takih..npr.eterovič,sreš,kramar,cipot itd.tej igralci nemajo več kaj iskati v muri,to je dejstvo,kruto ampak realno..

   17 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
   18.10.2012 ob 19:59 jogi gost

   Pa kakšni nizozemci mater vam! KA do se palik pejnezi prali!

   9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
   18.10.2012 ob 20:05 dejan gost

   Gost pomurec, problem je v Topice iin upravi. Lejko mi mamo milijon dobrih igralcov, koji k de na na tekme odo. Tak smo kak Dinamo. Zalostno ali tak je. Lejko pa de drujgi keden boukse. Zajebali so vse. Trbelo bi kriminaliste notri poslati pa davcno pa te se lejko kaj idemo. Topic pa Jansa, isti drek brez pameti in morale, oba nas v drek pripelata, rezultati se ze vidijo

   13 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
   18.10.2012 ob 20:25 asadaa gost

   Ka bi radi ? To je njabolša poteza! Kelko se čuje je glij te celec tu eden navaden lopov! Okrepitve so vse na zelo velkon nivoji! Kak sploj lejko pomislite ka do nizozemci kradnoli itd., ka ste mutavi ? Zakoj pa te okrepitve ? Zato ka vidijo ka smo zadnji in trbej kader kateri de zmožen za najvišja mesta! Za mene majo nizozemci do zdaj en velki plus, tisti keri pa vsakoj odločitvi nasprotuvlete pa se malo za mislite či ste za ali proti muri .....

   19 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
   18.10.2012 ob 20:31 kmet-dejan gost

   gost - dejan,ti si bedak ka večoga nega.Što ti pa pravi ka moreš na tekme oditi,doma sejdi pa se đauči za celecon,puhanon in fabijom. Tao mi delajte Nizozemci bagro trbej nagnati.

   14 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
   18.10.2012 ob 20:40 pali gost

   Kot sem že večkrat dejal prekmurski nogomet je šel rakom žvižgat,na tekmo pa bo hodo Topič, Fartek in še dva pejdaša, sram naj vas bo ,da ste prodali muro in igralce za svoje riti, samo Topič mura je bila v evropi s temi igralci,ki so igrali z dušu in srcem, vi pa evrope ne boste nikoli več vidli,ker ti igralci bojo igrali za denar, prejšnji pa zastonj oz. za Topičeve laži.

   11 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
   18.10.2012 ob 20:42 mura gost

   Fabi je v lejtaj , taka več v 1. lige nemre špilate, nema več eksplozivnoste, nemre on z enen 20 letnikon bejžete, ta deca ga vsi prebižijo

   14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
   18.10.2012 ob 20:44 asadaa gost

   Pa še to, glede cipota, saj je ok pa vse ali se vij zavedate ka je večina prejetih golov letos njegovo maslo ? On je pač odslužo svoje in pri teh letih žal več nemre konkuretati mlajšin napadalcon nasprotnih moštev ker ga čist vsaki prešprinta polnoči... Legenda gor ali dol, zaj če je naprimer en dober negda bul pa je star 50 let in je najvekša legenda, ka te ga v kader devali ? glavno ka je on legenda ?

   13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
   18.10.2012 ob 20:47 JAUŽEK gost

   Kak so si pametne s tejme nizozemcame ka so pa narejdele letos? Fabe pa Celec ideta Tpeč pa ostane ?

   8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
   18.10.2012 ob 20:48 pali gost

   Samo prekmurec lahko pluje po takšni nogometni legendi kot je Cipot,Škoda,da si odšel od Rudarja, tam so te vsaj spoštovali, tvoji ljudje pa plujejo po tebi. SRAM NAJ VAS BO PREKMURCI.

   15 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  13. gost
   18.10.2012 ob 20:52 12345 gost

   Cipot legenda carrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !

   16 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  14. gost
   18.10.2012 ob 20:54 dejam gost

   Se prabi najlsi ste krivca. FABI! Mogli bi ga ze lani stirati, te bi se zdaj v evropi bili. Itak je vse Topic zrikto and co. Budaale, spomin mate kak zlate ribice. Obisk na tekmi de vse povefo. San pa veseli ka mamo za investiture svetovno znanp firmo iz nizozemske. Domacih sponzorov pa po novon leti vev nedr. Branie lejko koli koga ali tou je zacetek komca. Telko fartekov pa tudi v soboti nega. R.I.P.

   5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  15. gost
   18.10.2012 ob 21:11 dejan gost

   Pa se nekaj. Sto je rikto podpise pet pred 12-o. Topic je saul na Dunaj vize riktat, my ass. Baku str vsi pozabili. Pa tekme v. Lendavi,ka se nej znali en paper spunote. Igralci so dobili krasen k od pejnez. Napravte javno tribuno pa naj povovejo. Ka je se ta uprava glede poslovanja dala v javnost? Nic. Obecali so pa 100 krat. Nesposobnezi grdi. Zdaj do pa igralci krivi. Pitajte Fajica ge spi, kelko je doubo. Decki tou je za ovadbe nej za tou ka so igralci krivi. Aja, Fabi se je v 3 mesecih postaro ka vec nemre, Kramar je evropske super odspulo, zdaj ze golmana stenkate. Sto koli mi je kmeta najavo, svaka ti casrt, 50 lejt star, 5 lejt delovne doube od toga 3 lejta bolniske pa zategbjenji cejli cas. Ma nemoj. Zdaj pa se cujcke pusis za sendvic

   11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  16. gost
   18.10.2012 ob 21:24 nizozemec gost

   hihihi dejan ti zrel za ormož

   6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  17. gost
   18.10.2012 ob 21:26 hasan gost

   cejli inštitut mura je v kurci, glejdano z finančne platij.........kak prijdejo pejnezi, tak odidejo , samo nej v prave rokej.........doubili so nekšne kredite, pejnezov nega !!.............baje zaj že pri mladih selekcijah čarajo z pejnezami

   7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  18. gost
   18.10.2012 ob 21:26 Mura gost

   Što pluva po Cipote??? Njegov čas se je iztekel, Cipota vspoštujemo,v lanske sezone je ogromno pomagal mure, Ampak lejta so tu. Čas je ka svoje znanje prenese na mlade

   15 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  19. gost
   18.10.2012 ob 21:27 x gost

   Fabi je biu, je, pa de tüdi ousto ena največjih legend Mure (ob boki Škapejri, Cifri...) ali tou ne pomejni ka more posoj sili špilati, če se nejmi že duže časa vijdi ka ne lada več. Na žalost, ge bi tüdi rad ka bi Fabi še dale špilo tak kak v svojih najboukših časih ali če nejde pač nejde. Če bi bilou po moje bi si zdaj Fabi zaslüjžo ka bi biu predsednik kluba gda de hejnjo špilati ali pa bar najmenje športni direktor. Ali na žalost tou nede tak šlo. Zatou Fabi, daj njemi na pune zdaj do konca te pa v zasluženo penzijo. Legenda boš itak ostano za vse nas Muraše neglede na vse.

   21 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  20. gost
   18.10.2012 ob 21:38 pali gost

   Pameten navijač ne pluva po takšnem igralcu,ki je pripeljal muro v eevropo,zaradi njegA SO DEČKI ŠPILALI TAKO DOBRO, ker jih je znal motivirati. Če ne bi bili v evropi tudi nizozemcov nebi bilo, tako da se sedaj ne delajte pametni, Cipota pa puste na miru, se bo že sam odločil,ko bo nehal, vsaj malo kulture imejte.

   19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  21. gost
   18.10.2012 ob 21:45 bg gost

   tudi ce bi polanic bil v muri,bi isto tak napravo z sportnim dir...za fabija pa ne prehitejvajte stvari ka so baje razgovori z vsakim igralcem posebej taka dejstvo je pa ka kdo da denar tisti odloca in tako je vsepovsod po svetu ljudje bozji bodimo realni...

   8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  22. gost
   18.10.2012 ob 21:46 ni gost

   gost - pali v evropo je muro pripeljala občina in nej faking cipot. In zakoj naj nebi toga cipota kritizirali??? KA JE TE FAKING ON!!

   5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  23. copicar
   18.10.2012 ob 21:46 copicar

   gost - dejan,gost - pali, ka vama neka pove ges man muda pa se vupan predstaviti što san vidva očitno nej,zato pa vupata tak pluvati po nan keri podpiramo Miroja.Boli me đoko ka si vidva mislita ;-) živimo v demokraciji pa lejko vsaki pove ka si misli. Malo si preštita tudi ka pišejo drugi,dosti je takšnih ka so podobnoga ali istoga mnenja kak ge na vajno žalost :-).Nikdar san nej nika mel proti Fabiju ali ,če ga emšo mrda san nej ge kriv ali san tudi to ge kriv ka dečko nemre več tak bejžati kak je nekda ?Na račun stare slave pa mislin ka nesme klub trpeti.Čista vsi ste meli možnost pa bi prišli na skupščino pa bi svoje pravli in izglasovali za ali proti nizozemcom.Zato se zdaj tu ne nevolivajte tak kak bi moglo biti pa zakoj te pa zakoj ta.Nizozemci so legitimno izvoljeni in imajo pravico menjavati kak kader tak strokovno vodstvo amen.Sicer pa vupan ka de čas pokazo svoje :-)

   10 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  24. gost
   18.10.2012 ob 21:49 hh gost

   gost - nizozemec ti si tudi za ormož

   1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  25. gost
   18.10.2012 ob 21:55 nizozemec gost

   gost - hh,nej ge san na nemčavskoj travi :-)

   6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  26. gost
   18.10.2012 ob 22:01 pali gost

   Copicar,ti kar imej muda.Mene ne brigajo nizozemci jaz govorim o vašem prekmurskem nogometašu CIPOTU,ker plujete po njemu,kako ne ve igrati,copicar če ti je žal,da ne igraš tako kot on. V evropo pa so prišli zaradi igralcev in ne zaradi občine,niti to ne veste kako se pride v evropo, zelo ste slabega spomina.

   7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  27. gost
   18.10.2012 ob 22:10 PES gost

   KDO OD DOMAČIH SPONZOROV PA LAHKO FINANCIRA KLUB, ŽE PREJ NI MOGEL NIHČE, NE PA SEDAJ V TEJ KRIZI! POLOVICA FIRM, NE DAJA REDNO PLAČ DELAVCEM IN NE PLAČUJE PRISPEVKOV,.. ZA FUSBAL BI PA DALI ,VERJAMEM, DA BI AMPAK NIMAJO! TISTI KI PA MAJO PA NE DAJO( ROTO,POLANIČ,..) LANI JE BILO VEČ GLEDALCOV- EVFORIJA,USPEHI, PA NI BILO SPONZORJEV, KER ENOSTAVNO NI DENARJA! REŠITEV JE ALI PAČ SPREJMEMO TUJI KAPITAL, ALI SE PA KLUB RAZPUSTI!! SAMO TO, KER DRUGEGA NI! NE PA LOKALNI SPONZORJI, STE SMEŠNI FERME SE BORIJO ZA PREŽIVETJE NE PA DA DO DAJALI V KLUB! ZA PRVO LIGO TREBA PRORAČUN NAJMANJ OKROG 750 000, TO JE NEKJE ZA PREŽIVETJE, ZA KAJ VEČ PA VEČJE CIFRE! KDO LAHKO TO DA, V PREKMURJE NE,.... NIZOZEMCI?? NEVEMO, NIHČE NE VE, JE PA EDINA MOŽNA REŠITEV, IN SE BO POKAZALO V KRATKEM KAKO, PA POTEM HVALITE ALI PLJUVLITE GOR PO NJIH 2. PIŠETE O DOMAČEM KADRU, VSI BI NAJRAJŠI DOMAČE DOBRE NOGOMETAŠE! JIH PA NI! MARUŠKO,JANŽA, BOHAR,DRAKOVIČ DRUGO NI IN TI SO OSTALI OD LANI ! IN TI BOJO ZAPUSTILI MURO, PAČ TUJINA, IZIVI, NOVO OKOLJE, ZASLUŽEK, OSTALO BO NEKAJ POVPREČNIH DOMAČIH IGRALCOV NAJVEČ ZA DRUGO LIGO, MLADINE NI, POGLEJTE NAJSLABŠE MLADINCE MAMO V LIGI, KATASTROFA, KAKO BOJO TI IGRALI,... MORDA SE KAK NAJDE TO JE NAJVEČ! CIPOT JE BIL ODLIČEN NOGOMETAŠ, ŠE LANI, ČLOVEK KOT SE ŠIKA TUDIN IZVEN IGRIŠČA, AMPAK LETA SO SVOJE PRINESLA! ČAS JE PRIŠEL ZA NJEGA!(KOT ZA DRUGE ŠE VEČJE LEGENDE MALDINI, COSTACURTA) ŽAL IN VSI TI IGRALCI KI SO LANI IGRALI IN LETOS NIMAJO TAKE KVALITETE KOT JE KAZAL LANSKI REZULTAT! TEMU USPEHU JE LANI VELIKO PRIPOMOGLO PODCENJEVANJE DRUGIH KLUBOV, NEIGRANJE V POKALU, PRVA SEZONA V PRVI LIGI, GLEDALCI, EVFORIJA, POTEM ŠIMUNDŽA,KI JE BIL VRHUNSKI TRENER, ODLIČNA FORMA FAJIČA, KI JE REŠIL MARSIKERO TEKMO, BILI SO ŠE CIPOT,KI JR LANSKO LETO DRŽAL IGRALCE SKUP,IN ODIGRAL ŠE VRHUNSKO ZADNJO SEZONO, VELIKA BORBENOST IN ŽELJA, BILI SO ŠE DOBER DODLEK, REP,LOTRIČ, KAOS,.. IN VSE TO TREBA UPOŠTEVATI ZA LANSKI USPEH! IN BREZVEZE DA SE SLEPIMO TU GOR, TREBA MALO REALNO POGLEDAT, PA PREMISLIT! TUDI MI KI TU GOR ŠINFAMO ITD, DELAMO STEM SAMO ŠKODO KLUBO KORISTI PA NOBENE, KOT ŠAVEL Z MURSKEGA VALA, VENDAR NEBOMO SEDAJ O TEM,BO PA PRIŠEL ČAS ZA NJEGA TUDI IN TO VKRATKEM,.. CELEC PA ITAK, PREDOLGO SI BIL V KLUBU! ZA LETOŠNJE REZULTATE SI ODGOVOREN TI! 2 MESCA SI GLEDAL TEGA CIFRA, KI BIL VEČ PIJAN KOT TREZEN IN DVA MESCA ISKAL TRENERJA! ŠE SEDAJ SE MI ŽELODEC OBRAČA KO NATO MISLIM LOTRIČA SI PODARIL KOPRU PRODAL NISI ENGA IGRALCA NOBENEGA PA SI MEL VROČO ROBO VEČINI IGRALCEM POTEČE POGODBA TO SEZONO, Z NOBENIM NISI USPEL PODALJŠATI,.. ZA KONEC PA ŠE TO, VEČINA NAVIJAČOV OZ. GLEDALCOV PRIDE N TEKMO IZ CELEGA PREKMURJA IN NE IZ SAME MURSKE SOBOTE IN TI BOJO HODILI, ČE BOJO REZULTATI IN ČE BO DOBER FUSBAL!!!

   15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  28. gost
   18.10.2012 ob 22:15 legendos gost

   Vi nekateri ljudje ste čudni. Če vam je že fse kriv pri toj muri Fabi te pa tuj. Rajše odite dale gledat 3 pa pomursko ligo!

   11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  29. gost
   18.10.2012 ob 22:26 lol gost

   Gost-PES, Ti človek nimaš pojma. Če bi celc prodal igralce s katerimi igralci bi mi sploh začeli sezono? O mladincih govoriš? Sedaj imajo 3 zaporedne zmage. Ne pljuvat po fsem če niti neveš kaj se dogaja in samo nekaj nakladaš!

   4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  30. gost
   18.10.2012 ob 22:50 bg gost

   GOST-PES SVAKA CAST NAPISANO REALNO,POSTENO....IN JA VI KATERI SINFATE SINFLITE NIZOZEMCE AMPAK ME ZANIMA KAJ BI RADI GLEDALI MURO ZA OBSTANEK ALI MURO Z NEKIM CILJEM...IN JA VEDNO NAS BO VSAJ 700 NA TEKMO IN TO BO VEDNO TAK,KDAJ PA DERBIJI PA POLN STADION.....MURA SVETINJA

   5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  31. gost
   18.10.2012 ob 22:52 liol gost

   skorumpirana banda. Zdaj se vidi što je topič ka si nori.... Pa to nemreš vrvati kakšna banda žive v prekmurji....

   10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  32. gost
   18.10.2012 ob 23:03 gost gost

   Vse poteze Topiča koordinira in Podpira Župan. On je odločo, ka morata Fabi pa Celec iz Kluba

   1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  33. gost
   18.10.2012 ob 23:08 mura : crvena zvezda gost

   ka rejsa . pa gda san že tou pravo , pa že da ste zonjega šminkarskoga fanatika lobejrali , ;;;;;; ka ste mi gučali , mon no s za tou in van tuj poven ka de nan vrag začau pa se pomali gemati , kda so pejnezi , te je ku rec ,, še ge en jazbec , loki se dobro kamuflejra , te je še vrag ali tudi do njega mo prišli

   0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  34. gost
   18.10.2012 ob 23:09 pač eden gost

   No no spomnite se nekaj lejt nazaj, kak smo vsi pozdravili prihod Subana, pripelal je sedem, osem novih igralcev (glij tak, kak zdaj nizozemci), pa tou nej slabe igralce, pripelo je Blaževiča, fazanerijo je dvakrat napuno s Hajdukon, pa z Zvezdo, pa vsi dobro znamo, kak se je končalo. Tak ka zagovorniki topiča, pa zelo sumljivih nizozemcev nej, ka bi se za pol leta ali pa malo več mogli za jezik vjesti........

   8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  35. gost
   19.10.2012 ob 0:06 stratos gost

   na nizozemskem so se napusili in cistka se je zacela.

   3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  36. gost
   19.10.2012 ob 7:14 delavec gost

   Super CIRKUS , prava ZABAVA . Poleg vsega kar se dogaja koga to s..... sploh še zanima.

   5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  37. gost
   19.10.2012 ob 8:06 aladarko gost

   dečki dragi enjajte že sten šinfanjon in tudi pretiranen hvaljenjon počakajmo kakšne pol leta ali pa leto pa mo vidli važno je ka vkup stopimo nej ka se samo štukamo-tak smo kak naša vlada zato pa nika nemre.Šteri je pravi muraš-navijač njeme je samo eno važno LJUBIM MURO NISEM KRI LJUBIL JO BOM DOKLER BOM ŽIV ! AJMOOO MURA !

   8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  38. gost
   19.10.2012 ob 8:35 srečko gost

   BEREM TA FORUM in se čludim kakšni ljudje ste v prekmurju, ne cenite čisto nič,ne cenite igral cev, ne cenite svpojih legend, ne cenite trenerjev, niste niti malo hvaležni igralcem ter vsem tistim,ki so dali vse od sebe,da ste prišli v evropo,da ste pokazali evropi,da tudi v tem lepem prekmurju obstaja klub,ki igra s srcem ter živi z srcem za ta klub,ki mu ni pomemben denar.Sedaj pa plujete se znerjate poveličujete ljudi,ki niso naredili za klub drugo kot to, da vnašajo nemir. Zato ste zadnji,ker fantje igrajo pod pritiskom,ker ni reda,ker ni nioti minimalnih plač.Predsednik pa se slika z novimi nogometaši in smeje.Ali se vam ne zdi da klub obstaja zato,ker igralci puščajo denar in vzdržujejo klub. Vi pametnjakoviči pa počakajte pol leta pa se potem kitite z drugim perjem. CIPOT LEGENDA, HVALA TI ZA VSE NE DAJ SE.

   9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  39. gost
   19.10.2012 ob 8:42 GOST VITO gost

   ČOPIIČAR DELAT SE SPRAVI:

   10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  40. gost
   19.10.2012 ob 8:57 f*ck gost

   PES ti res nimas pojma...:) 1.z domacimi igralci so bili lani dosezeni najvecji uspehi kluba, ti pa govoris o drugoligadkih igralcih...logicno ni kaj :) 2. Ni podmladka? Seveda ne ce pa z mladimi delajo "super strokovnjaki". Pri takih trenerjih bi se mesi postal povprecen igralec. No razen Topica, kateri je z ekipo U14 naredil ogromno in igrajo zelo dober nogomet. In pri takem trenerju tudi takoj pride do izraza talent... Tudi pri kadetih in mladincih se najdejo igralci, na katere bi lahko racunali za clansko ekipo ampak kot sem ze povedal ne s temi trenerji

   7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  41. gost
   19.10.2012 ob 9:36 demokracij gost

   COPICAR: Ja, redna demokracija je, ka 15 pajdašan (pa njuvi deci) pred skupščimo članarino plačaš tak ka maš večino glasov. Redna, pristna domača, demokracija. Na konci te samo vi, ka se pred tekmo skup ščaküjete pa kda so že vsi not, šenki not odite, ostali na tekmaj pa čakali ka van po tekmi Topič pivo plača.

   6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  42. gost
   19.10.2012 ob 10:21 mmmmmm gost

   zdaj se vide ka je nej samo topic kriv za nastalo siituacijo. samo za celeca nika nisce je nej guco ker je deloval po tihem oziroma samo zato ker je policaj in narod se je zbojo ka bi ka prouti gucali. ka se tice igralcov. ka ste oa drugo cakali ,mogoce na konci 11 nizozemcev spilali...... srecno mura mene na tekmi nede vec.....

   1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  43. gost
   19.10.2012 ob 10:46 muraš gost

   Mijslin, ka je tou šer najmanše problem , ka so Celeca stirala z kluba, mogoče bi tou mogle že naprave prle. Da je še bil precednik KMN Nemčavcof je kluba nej mogo voditi, Glavni problem v ton klubu je Topič in njegova bolana politika kluba, katerega je pripelo v kurac. Naš klub je brez vizije, denarja , domačih igralcov in brez podpore javnosti. Zakaj še sploh obstajati, je zdaj vprašanje. Pa ka se vsi spravlate na Fabija. Fabi je bil, je in vedno bo ponos in legenda Mure, regije in rezultat dela mladinske šole NK Mure. Znan ka je nej problem v Fabijov igralskih kvalitetah, ampak je problem v tem, ker je Fabi človek brez besede na jeziku, katerega podpira celotna javnost, novinarji in ves medijski prostor, kaj za Topiča in njegove "bogate investitorje"ne moremo trditi. Tu je glavni problem Fabija. Topič in njegovi luzerji se ga bojijo, da po kaj preveč povedal, kaj se dogaja v klubu. Topič priznaj eno stvar, da če Fabija ne bi bilo v klubu, klub sigurno nebi nastopal v evropskih pokalih in klub sigurno nebi dobil licence za nastopanje v prvi ligi. Vsi vi pametnjakoviči in pizdolizci Topičovi, vprašajte igralce in ljudi blizu kluba, kdo se je junija pred iztekom roka vozil od igralca do igralca pogajal z igralci, da podpišejo sporazum za licenciranje. Topiča takrat ni bilo nikjer, vgreznil se je v zemljo. Prav Fabije se lajko zavalimo, ka v ton lete glejdamo Muro v prvol ligi. Me prav zanijma, kelko lujdi de v nedelo na tekmi v Soboti. Sigurno pod tisoč ljudi, ka večino nas starih Murašov več nede hodila na tekme, ka nemislimo podpejrati tou nesposobno bando z Topičon na čeli pa gnijlimi Nizozemci. Ka so Nizozemci dali tej čas. Pripelali tri črnce, kateri delajo samo zbrko v klubu, vlečejo plače 4.000 € na mesec, naši igralci pa nedobijo nič. Fabi prosim te daj vse v javnost, ka se je dogajo v ton klubu,kašen odnos je mel do vas Topič, ka se nedo takšne nesposobneže kak je Topič delali norca z tebej pa par njegovih pijzdolijcov, štere pijšejo po internete pa pdpejrate toga nesposoneža.

   10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  44. nani17
   19.10.2012 ob 11:37 nani17

   Neven kak je lejko sploj Celec biu športni direktor. Vejpa on je špilo mali fuzbal za Gornje Petrovce pa mogoče še ger. Kak je leko eden takšen športni direktor keri nema pojma o fuzbale.

   6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  45. copicar
   19.10.2012 ob 11:52 copicar

   gost - GOST VITO, nesmim ka san v penziji :-)

   2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  46. copicar
   19.10.2012 ob 11:59 copicar

   gost - demokracij,povej mi samo en primer kda si mene videl ka san veni čako in ka bi te zašenki notri šel.Kda si me nazadnje vido v bufetu ka bi mi Miro pivo plačo ?Argumente ščen ?Tudi za članarino mi dokaži što mi jo je plačo,če nemreš pa te prosim ka ne piši tisto ka nemreš dokazati.Aha več ali menje vidin ka tisti keri so proti Topiču pišete baba rekla baba kazala.

   2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  47. gost
   19.10.2012 ob 12:01 norci gost

   HEHE PRVO STE VSI HVALILI TOGA CELECA IN TOPIČA, ZDAJ CELECA ŠINFATE, TE TOPIČA ŠINFATE,...POMALI VAN SVALI KANDIDATOV:) IGRALCI SO PA TUDI NAURI, KA SO SE TELKO DALI NAPIZDOVATI. ZDAJ DO PA FAJN NIZOZEMCI MELI GLAVNO BESEDO IN DO ODSLAVLALI NAŠE IGRALCE:) GE VEČ NEJDEN NA TEKMO KER TAU ŽE DUGO NEJE VEČ MURSKOSOBOŠKI NOGOMET. In še nekaj, določeni rejsan mislite, ka majo nizozemci namen muro05 pripelati v evropo..Takšnih klubov je po evropi ogromno s tem ka imajo še reflektore in nauve tribune. WAKE UP FOLK! AJA IN BTW: Topič je pravo v svojoj izjavi (že dugo nazaj na pomurci) ka nedo nizozemci narekovali klubi...IN SPET JE LAGO IN NAS MANIPULIRO!

   2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  48. gost
   19.10.2012 ob 12:02 srečko gost

   Končno en pameten komentar gost -muraš, dobro si jim povedal. Tudi jaz trdim,dajim je trn v špeti CIPOT, zmladimi bojo že rešili,če ne drugaće z grožnjami. CIPOT OSTANI DAJ JIM VETRTA.

   7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  49. copicar
   19.10.2012 ob 12:07 copicar

   gost - srečko,Fabi je nej nikomi trn v peti,samo realni bojte,še slepi bi vido ka je nej več za prvo postavo.Neman čista nika proti njemi,vesel bi bil če bi osto v klubu na kakšnoj funkciji.

   6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  50. humani
   19.10.2012 ob 12:15 humani

   fabi je legenda,policaj-celec ne more biti športni direktor mure ka v življenju še nikoli ni delel -javna uprava,kvečjemu predsednik kmn- nemčavci

   4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  51. gost
   19.10.2012 ob 13:26 KAR NEKDO gost

   Nizozemci bodo Muro spravili iz prve lige, kjer ji je realno tudi mesto. Oziroma še nižje. TO JE REALNOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  52. gost
   19.10.2012 ob 13:43 srečko gost

   Gost -copicar,ti si preveč obremenjen z temi predstavniki ,ki so sedaj v muri,tako,da mešaš jabolke in hruške. S CIPOTOM siprav obseden,ter z določenimi ljudmi,ki ne ustrezajo tvojemu okusu,vsaj po komentarjih zgleda tako, ali si ti rers tako pomemben člen da lahko sodiš.

   3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  53. copicar
   19.10.2012 ob 14:05 copicar

   gost - srečko,ha ha ha nika san nej ge obremenjeni z Cipotom,ge san napiso ka ge mislim o njegovoj igri in ka je čas ka ide v penzijo,če si nej opazo je dosti takšnoga mnenja.Znam pa tudi ka sta on in celec (šogur)delala proti klubu,oziroma si delala plac v klubu edino jiva je jebalo ka sta nikoga nej najšla ka bi investero v te klub.

   8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  54. copicar
   19.10.2012 ob 14:12 copicar

   leto ekipa 1996–1999 Mura 2000–2002 Maribor 2003 Al-Sadd SC 2003–2005 Al-Arabi SC 2006 Nafta Lendava 2006–2007 Maribor 2007 Lucerne 2008–2011 Rudar Velenje 2011– Mura 05 telko v vednost kelko je za muro špilo,skoraj bi lejko bil legenda maribora pa rudara,če je za ništerne legenda mure :-)

   7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  55. gost
   19.10.2012 ob 15:10 lepi gost

   Verjemite mi še malo pa niti Mure nede zato ker je prekmurski fuzbal nezaželen NZ Slovenije

   2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  56. gost
   19.10.2012 ob 15:17 muraš gost

   Čopičar če bi tij bil pravi Muraš pa človek z svojin razmišljanjon, takšen bedarij kak si zaj napijso nebi pijso, si pa Topičova marijoneta. Te se pa vij soboški "težki " frajerji spitavlete zakoj neščejo domači igralci prijti nazaj špilat pa v klubu prevzeti kako funkcijo. Prav zavolo takšneh lidij kak si tij, ka van na nika ne paše, ka znate samo štenkati pa pumpati narod prej interneta, v življenji si še sploj ne pošteno delo, poleg toga pa z svojo glavo sploj ne brodete. Ste kak Janševci-SDS. Cilj opravičuje sredstva. Čopičar ne vesejli se fejs, če Fabi nasplomlad nede špilo, ka tuj ta tvoja tujska legija(črnci, hrvatri in bosanci) nede špilala, ka nedo melo pogojev za špilati večina še dobrih domačih igralcev pa bo zapustila klub. Pravilno igralci, ker neboste podpirali te bande, za katero je vsak tujec vrejden več kot naši domači igralci. Naj mata Topič pa pej pijančkov svoj klub. Samo kak dugo. Tej pol sezone so rejšili igralci z igrami v Evropi, zakaj niso bili sploh nagrajeni, poleg tega jim dolgujejo denar za prejšno sezono in ne Topič z svojimi "mogočnimi idejami in poznanstvi". Marš mrhovinarji nizozemski.

   4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  57. gost
   19.10.2012 ob 15:21 radoveden gost

   copicar vedno ponavljaš to tvojo penzijo-zdaj če si v invalidski ne vidim da bil stoprocentno nezmožen za kakršno koli delo če drugo nej bi lahko bil topičov fiškališ drugače pa res molžeš državo dobro da bo zdaj prišlo možnost ponovnega pregleda invalidnosti

   7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  58. copicar
   19.10.2012 ob 15:47 copicar

   gost - radoveden,ha ha ha in ka si mi zdaj ščel povedati ?Ajde zrihtaj mi primerno delo takoj iden,samo znan ka neboš in nišče mi je nede,se pa ne bojim ponovnega pregleda kak ništrni :-),več kot očitno pa si mi fauš. gost - muraš,in za tebe je bedarija,če san napiso ge je vse te tvoj Fabi špilo ?Pogledni ka si ti napiso !!!!!Veče somarije san se gnes nej prešto :-)1. kao ka se mi spitavlemo ka nišče nešče nazaj v muro ?halo je prišo buzeti je prišo zdaj mitja... 2. mogoče man delovne dobe več kak ti lejt. 3.nejsan za janšo ka san v sns stranki 4.od kec ti ta ideja ka če fabi nede špilo ka drugi tudi nedo 5.ja pa ka če odidejo domači igralci pridejo drugi 6.idi pa se tij strejzni

   3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  59. gost
   19.10.2012 ob 16:03 gost gost

   Šten te komentare in sem razočaran nad vami.Nevem,zakaj se telko obremenjujete z copicarom,poznan ga in sem siguren ka je za muro,saj je bil eden izmed ustanoviteljev gringosov.Znam pa ka ,če njega bole jebeš de on tebe bole nazaj,zato mi nej jasno ka ste še nej to gor prišli.Spomnim se ka je tovarno muro tožo in tožbo tudi dobo pa so vsi navelko gučali kak se je zajebo ali dečko se je nej mogli so njemi vse za nazaj plačati seveda tudi delovno dobo vpisati in te je fajn 1-2 leti delo 4 ure,oziroma bole odo okoli,zato ka so se ga vodilni bojali, ka de jih pa tožo. Zato mislim vi ne dregajte v njega pa nede on v vas bar mislim ka je tak :-) probajte.

   8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  60. gost
   19.10.2012 ob 16:08 gost-mojca gost

   Telko vsi znate povedati kelko Topičovcov odi na tekme za šenki. Kelko Nemčavskih pa hodi na tekme šenki. Zatou ga nej srati, Kelko Topičovcov je lejtalo po evropi se pa ta,pa kelko kerih drujgih? Pojma nemate ka gučite, samo ka gučite. Mladi al nej mladi, domači ali nej domači. Vsaki od njih se lejko pokaže na tekmi.Samo je pa malo čudno ka za vse te dobre igralce nega kakšne dobre ponudbe ali pač nešče ne vej oz. nej znal tržiti vsega skupaj. Kelko grdih rejči je letelo na igralce od človeka keri bi mogo biti prvi za njih. Dejstvo pa je,ka se je človeki vedno v obraz smejo pa se obrno pa že mlato po njen. In delo prvi pa drujgi pa treči ....tabor v ton klubi.Tak malo je lujdi v toj soboti ka bi lejko bilou tak poštimano vse kak more biti. Pa je nej in nigdar nede kak dugo do se talali na ene pa ove. Či favšija bi gorela bI bila v ognju cela ej Slovenija, ej SOBOTA.

   4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  61. gost
   19.10.2012 ob 17:35 EDEN gost

   kakšni komentari enih BUŠMANOV...................HE-HE

   2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  62. gost
   19.10.2012 ob 17:36 joze gost

   Vidim, da ste kot na obcnem zboru . Dvigovali ste roke in sploh niste vedeli zakaj dvigujete . Topic je po obcnem zboru spet pokazal svoj dvojni obraz. Vendar mislim , da on vsak dan tezje spi. Vsaki igri pride konec in tudi njegova je pri koncu.

   7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  63. gost
   19.10.2012 ob 18:01 muraš gost

   Na konce de še Čopičar spregledno.

   7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  64. gost
   19.10.2012 ob 19:12 dejan gost

   Nemcavcari so sponzori. Se letos. Te pa adijo. Mlake so prazne

   4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  65. gost
   19.10.2012 ob 20:05 dr gost

   gost - muraš ti si somar

   0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  66. gost
   19.10.2012 ob 20:16 srečko gost

   Če se ne motim ali nisi ti copicar igral nekoč nogometa,pa ti ni uspelo,sedaj pa baje vse to trosiš na druge. Tvoji komentarji so res brez veze,kot sem že napisal je tebi problem Celec ter Cipot, ona dva sta pri muri po tvoje parazita,ki morata oditi. Zakaj tega niste pravili že junija, ste čakali na evropski denar? Tu se vidi ta vaša pokvarjenost,denar so dečki zaslužili,kdo ga je zapravil pa se bo itak ugotovilo,upam da bo to nekdo začel raziskovati. Takšnega primitivizma in odnosa do igralcev ne more imeti normalen človek. Kako bi potem lahko igrali,če pa ne delate drugo da šinfate po forumu in pluvate po njih, zato pa so zadnji, denar ni ,nobene zahvale zakaj pa bi igrali. Malo se zresnite pa začnite delat nekaj pametnega.

   3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  67. gost
   20.10.2012 ob 1:06 100% gost

   iz dobro obveščenih virov sem slišal informacijo ka je novi športni direktor kluba Mura 05 ČOPIČAR, končno mu je gratalo. Želim mu vso srečo. Ka pa vi ?

   4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  68. gost
   20.10.2012 ob 1:14 gringos gost

   končno neka čednoga, on že me iskušnje pri Topiče(Nedeljko) vejpa njeme je biu tehnični.Bar nešče ke de tou zrikto ka ma izkušnje.Samo naša MURA iz Murske.

   3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  69. gost
   20.10.2012 ob 2:48 muraš 1 gost

   copicar :-) to mi delaj

   2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  70. gost
   20.10.2012 ob 8:14 gringos 1 gost

   saj ni res pa je ?

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  71. gost
   20.10.2012 ob 9:56 picek gost

   Gost-gost in ti take zagovarjaš,ki mislijo da imajo samo oni prav,pa če tudi to dokažejo na sodišču. To so ljudje,ki ni nobene koristi od njih ampak samo mešajo dr..., ter živijo na račun drugih, tudi jaz sem ugotovil,da kje on zelo primitiven in nesramen človek,hvala da si povedal od česa on živi.

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  72. gost
   20.10.2012 ob 10:44 kdk gost

   copicar tebi delo zriktati?vej pa te trbej firmo prle zaprejti ka od tebe še nindri nikšnoga haska nej bilou

   4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  73. gost
   20.10.2012 ob 12:11 chico gost

   Ajde enjajmo šinfati vse povprek. Jutri je nova tekma. Keri ma Muro rad de itak ali etak prišo, če do špilali v 1., 2., ali pa tak kak 2005 v 3. ligi. Istina je , ka je vsaki v upravi nekaj tudi dobroga napravo, tak Celec, kak drugi. Je pa jasno ka jih je zdaj že bilo preveč. Ne mremo si privoščiti 4 trenerjev, poglente si Gorico, ka je bila do zdaj brez pomočnika trenera, mij pa s 3 na klopi. Vse to košta. Vsi pa nemrejopalik kluba voditi. Če so to zdaj Nizozemci, te so NIzozemci. Upam, ka de jin uspelo, če nej to da pa tak leteli sami od sebe, pa klub zapravili tak finančno, kak drugače. Celecova struja je pač z domačimi sponzorami nej uspela. Lani so pa napravili velki uspeh. Tou pri šinfanji na forumi ne pozabite. Torej vse dobro Muri, predvsem pa igralcom, ka bi dobili že sproti plače, pa za nazaj ... Ja tak je v prvi, drugi ligi je motivacija samo zaslužek, če ga ni, pa se pač slabše dela, telko kak se more. nej je to 3., pa POM, PA 1. mnz, GE ŠPILAJO ŠE izdak ENI ZA SENDVIČE,pivo pa cocto, to je s ponosom gledati, pa za mali nogomet ka niti ne gučin ......

   4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  74. gost
   20.10.2012 ob 12:51 KONEC gost

   gost - chico GE MAN MURO RAD, RAD ODIN NA TEKME,... AMPAK KA JE PREVEČ PA JE PREVEČ! GE VEČ NA TEKME NE ODIN KER NE PODPEJRAN TOPIČOVE NOROSTI! IN NEJ SAN EDINI, KAR SE LEPAU VIDI V TRENUTNI OBISKANOSTI MURINIH TEKEM!

   2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  75. gost
   20.10.2012 ob 13:05 Chico gost

   Ges pa ne odin zaradi Topiča na tekme gost - KONEC ( to je najslabši čuti izgovor na forumi), nego zaradi pripadnosti klubi od nekda in emotivnosti, ter za sprostitev in zato ka rad vijdin, ka domači špilajo( so špilali). PREKMURJE REPUBLIKA Zdaj se je to pa vse skup zjebalo, pa mo vidli kak bo V NADALJEVANJU PRVENSTVA. Ge dosta drugih tekem od maloga nogometa dale pa do velkoga skoraj v sakši vesi. Gda de mi pa dokurčilo te ga pa lejko v Soboti skupaj počakamo ( TOPIČA) , pa se z njin po moško pogučimo (Dobro to je bole po ciganski teoriji, nej pa po civilizirani). Taka nan ostane samo skupščina ( izredna) , ka na rednoj se tak neščejo menjati. V Soboti pa je skoz tak bilo. Gda so bili rezultati je bilo 4 tisoč ljudi, kda pa nej kak je zdaj pa od 500 -1000. Samo tej keri odijo tudi v krizi so pravi, to si zapomnite.

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  76. gost
   20.10.2012 ob 13:06 maj gost

   tou Čopičar ,mislen ka si ti najboukše za mesto športnoga direktora.Čestitke pa dosti uspeha:)

   1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  77. gost
   20.10.2012 ob 15:02 konec gost

   gost - Chico Ja zaradi Topiča. Tau sranje tira že neven kak dugo. Ge pa rejsan nemo davo denar za vztopnico, ka mo njegovo zmešnjavo gledo. FOLGA MI ŽE VSESKUPER! Folk je izražo svoje mnenje že neven kak dugo, ka najspizdi nekan. In seveda je osto. ZATAU PA TUDI VEČ NEGA NAVIJAČOV! PREDUGO SMO TAU ŠALATO GLEDALI IN SI ŽIVCE PARALI. TRBEJ ENKRAT TUDI NEZADOVOLJSTVO POKAZATI S TEN, KA NEJDEŠ NA TEKME. Igralci kda pauči tudi ide ven iz gluba in če je sobočanec ali štajerec. In očitno je navijačon tudi poknolo!

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  78. gost
   20.10.2012 ob 15:58 copicarprodan gost

   ge bi tude topica zagovarjo, če bi lejko šenki odo na tekme, pa če bi me članstvo v klubi za 100 evrov kujpo! Kak se človek lejko nisiko spisti ka se za 100 evrov oda, kak kakša kurva!

   3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  79. gost
   20.10.2012 ob 17:20 trigo gost

   Pa copicaron se ne obremenuvli ka te človik je očitno zaljubljeni v Topiča. Se sploj čudin ka se ga topič ne boji:) gost - konec Ge san tudi že obupo nad muro in tau zaradi te uprave z topičon na čeli. Vutro še iden na tekmo te pa fertig

   2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  80. gost
   20.10.2012 ob 19:11 PREKMURSKI ZET gost

   Fabi srečno!

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  81. gost
   21.10.2012 ob 0:49 zanimivo gost

   gost - copicarprodan,pa dajte že enkrat dokazat ,da copicar hodi na tekme zastonj !!!!Marsikaj sem že prebral na to temo in vedno eno te isto copicar tam copicar tu,vse bolj sem prepričan da je vam copicar trn v peti kot vodsvo MURE.Dosedaj še nisem videl,da bi kdo demantiral copicara,da hodi zastonj na tekme.ZATO ALI MU DOKAŽITE ALI PA UTIHNITE IN SVOJE FRUSTACIJE USMERITE NA DRUG NASLOV.Zanimivo je tudi,da večina ve kdo je COPICAR in sedaj tu pametujete kaj naj bi on bil in kaj naj bi počel.gost - radoveden od tebe zelo podlo,kaj ima to z klubom ?Sicer pa moje skromno mišlenje,ta COPICAR vas ima za norca 100 na uro vendar vi to ne pogrutate :-)

   3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  82. gost
   21.10.2012 ob 3:09 krof gost

   kak je sploj celec lejko postal sportni direktor, ce pa je nesce zgoraj napiso ka nema pojma o fuzbale. Narobe svet!!

   2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  83. gost
   21.10.2012 ob 8:22 gringos gost

   V prejsnji sezoni sem bil stalni obiskovalec fazanerije in vam morem povedati, da sem hodil zaradi teh dveh fantov in ostalih igralcev , ker so nam nasi fantje, dali dosti radosti ob nedeljah . Mene ne zanimajo ti komentarji, in se ne bom spuscal v debate. Glavo gor, ker dosezki povejo vse , kateri pa pisejo drugace, so nevoščljivi vasim dosezkom.

   7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

  info_outline

  Opozorilo

  Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

  Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.