https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Vizjak na Pomurec.com: Sindikati demonstrirajo zaradi svojega članstva, saj racionalizacija ni priljubljena

30.10.2012 ob 11:55  

V POM-KLEPETU v živo smo na Pomurec.com gostili mag. Andreja Vizjaka, ministra za delo, družino in socialne zadeve.

Minister Vizjak je med drugim odgovarjal tudi na vprašanja o aktualnih pogajanjih s sindikati. Eno izmed vprašanj se je glasilo, kakšno držo na pogajanjih zavzemata Dušan Semolič in Branimir Štrukelj. Vizjak pravi, da sta za pogajalsko mizo konstruktivna.

"Demonstracije so del pogajalske taktike. Oba, ki jih omenjate, sta za pogajalsko mizo konstruktivna in manj demagoška. Sindikati demonstrirajo zaradi svojega članstva, saj racionalizacija ni priljubljena. Z demonstracijami simpatizirajo s povprečnim državljanom, kateremu je v ospredju lastni položaj in manj širši, skupni problemi."

PREBERI CELOTEN KLEPET – KLIKNI TUKAJ.

    Komentarji

    1. smrt
      30.10.2012 ob 16:25 smrt

      Tomi je že redno cviček pamet pokvaro

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.10.2012 ob 17:07 smrkci gost

      Vizjak povej pušteno ka je država pa pulitika BANKRUTIRALA nej ka narudi v vodi kažete mejsec.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.10.2012 ob 20:57 Čika-pajo gost

      Sindikati-pa sindikati pa sindikati kaj v tej naši državi res ni drugih tem.Vsak ki je za nekaj plačan se za to bori, kar je čisto normalno, če pa ima prav pa še toliko bolje.Nobeni varčevalni ukrepi brez povečanja zaposlenosti brez povečanja prihodkov ne prinašajo nič drugega kot bedo in grški scenarij.Vse pa zelo gre na mlin gospodarstvom kot je nemško francosko avstrijsko ker ta gospodarstva potem še bolj povečajo promet .Se pravi v ozadju ni nič drugega kot uničevanje gospodarstva in lahko prevzemi ter manipulacije z ljudmi.In tu nastopijo sindikati z svojimi ozaveščanji ljudi.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.10.2012 ob 21:02 Ivo Lola gost

      Vstanite v suženjstvo zakleti, ki jarem vas teži gorja, zdaj pravda stara v borbi sveti, vas kliče za prostost sveta. Ta svet krivičnosti razbijmo, do tal naj boj ga naš podre, nato svoj novi svet zgradimo, bili smo nič, bodimo vse!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.10.2012 ob 21:31 SILVER gost

      SMRT:pravf imaš.Cviček ga je že dodobro napadel in zdelal!!!!::

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.10.2012 ob 22:18 gost gost

      Kaj v uredništvu podpirate svinjarije, ki jih CSD-ji izvajajo nad obubožanim ljudstvom? Zakaj se je brisal komnetar, kjer je navedeno, da se nekatere delevke na CSD-jih nečloveško vedejo do ljudi, ki so večinoma na robu družbe? Kaj je hudo, če kdo pove resnico?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.10.2012 ob 22:22 gost gost

      Ehhhh sedaj vidim da sta dva prispevka o Vizjaku zato me je zmotilo in sem napisal gornji komentar. Moja napaka. Vse je OK. Sicer ne vem, zakaj delati dva prispveka na isto temo. Lahko pobrišete tega in onega gor nad tem.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      31.10.2012 ob 9:37 idi gost

      Najbolj grdi Janševec

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.