https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Limonada Mura 05 se nadaljuje: Topič Celca obtožuje, da Kopru prodaja Boharja, Fajića in Janžo

Murska Sobota, 30.10.2012  

Nekdanji športni direktor Mure 05 vse očitke predsednika Topiča označuje za laži.

Miroslav Topič, predsednik Mure 05, je danes v sporočilu za javnost zapisal, da bivši športni direktor Mure 05 Igor Celec FC Kopru prodaja nekatere igralce in da manipulira z igralci.

Topič: Celec želi v Koper prodati Fajića, Janžo in Boharja

"Tako je domnevno FC Koper izkoristil trenutno nastalo situacijo in je preko sedaj že bivšega športnega direktorja g. Celca navezal stike s tremi našimi igralci: Damjanom Boharjem, Nusmirom Fajičem in Eriko Janžo. Pravzaprav jih je g. Celec v svojem oziroma imenu FC Kopra nagovarjal, da naj zapustijo klub in se skupaj z njim pridružijo FC Kopru," je med drugim zapisal Topič.

In dodal: "To potezo FC Kopra oz. g. Celca ocenjujemo kot neetično, moralno sporno in zakonsko nedopustno. Pravilniki NZS jasno govorijo, da se razgovori s posameznimi igralci lahko vršijo mimo matičnega kluba le v primeru, ko imajo le-ti manj kot šest mesecev do izteka pogodbenih obveznosti. In v primeru omenjenih treh igralcev temu ni tako, kar pomeni, da so se s tem zavestno kršili pravlniki NZS."

Celec: Topič laže

Topič pravi, da je ogorčen nad tovrstnim početjem Celca, a slednji zanika, da bi prodajal omenjene igralce. "Pri tej izjavi gre verjetno ponovno za preusmerjanje pozornosti, ker igralci včeraj niso dobili plače. Povsem možno je, da gre za nove igrice, s pomočjo katerih želi predsednik pozornost javnosti oziroma drugih institucij odvrniti od svojih nečednih poslov. Če bi sam hotel, da igralci odidejo iz Mure, bi lani pozimi zaprli klub, nogometaši pa bi bili prosti. Kot vemo, se to ni zgodilo," nam je povedal Igor Celec.

Topič želi, da bi Bohar, Maruško in Kramar odšli na posojo v Zavrč?

Celec dodaja, da je pred skupščino organiziral sestanek z igralci in predsednikom, vse z namenom, da bi se pomirile strasti. "Predsednik me je ves čas tekom prestopnega roka skorajda rotil, da ne prodamo Fajiča in to zato, ker v primeru prodaje ne bi bilo nizozemskih investitorjev. Sam pa nato v javnosti govori, da pridejo Nizozemci, ki bodo Fajića prodali za 700 tisočakov. Prosil sem ga, naj ne gre preko novih trupel, da bi dosegel svoj cilj. Ob tem pa igralcem še govori, da bodo dobili dolg za nazaj, ko Nizozemci v zimskem prestopnem roku prodajo Boharja," razlaga Celec.

Nekdanji športni direktor Mure 05 je povedal še, da želi Topič poskrbeti, da bi se Bohar, Maruško in Kramar pozimi preselili na posojo v Zavrč. "Sicer pa so vse izjave, ki se tičijo aktivnosti med menoj in Koprom plod domišljije in je razprava o njih brezpredmetna."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.10.2012 ob 13:39 odgovor takoj gost

      Pa daj celec povej za te ne čedna posla ka mo vsi znali ?

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.10.2012 ob 13:41 kar nekdo gost

      TOPIC IZ KLUBA ODIDI CIMPREJ ! RAZLOG ZA SLABE REZULTATE SI TI !!!

      21 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.10.2012 ob 13:46 gost gost

      ka njim je povedo , mogoce bau drujge keden ?

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.10.2012 ob 13:52 neodvisen gost

      vsi bi radi odisli , samo , ka se ga rejsijo . bumbar ne vidi , ka je sam v klube ostal, ka se domaci lidgej obracajo fkraj od stadiona

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.10.2012 ob 13:52 policemanhaha gost

      Celec ge bi se na tvojon meste že skriu. Zadosta sramote si si že napravo ka se tak vijde ka nemaš blage vejze Ojoj

      13 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.10.2012 ob 13:53 realist gost

      Bohara, Kramara pa Maruška v Zavrč? Moreš bite fejst velki norec ka dva ključniva igralca posodiš v drugoligaša. Tau se enostavno nesme zgoditi. Sicer pa verjetno se niti nede. Glede Celeca pa toga san ges to že prejšnji keden čul pa me niti neje čudilo...

      23 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.10.2012 ob 14:04 100% gost

      gost - realist,to je čista laž g.celeca

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. bukev05
      30.10.2012 ob 14:13 bukev05

      Bohara, Kramara pa Maruška v Zavrč? Škoda vsi trije mladi perspektivni igralci to mislim ka nej dobro za Muro!

      24 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.10.2012 ob 14:26 100% gost

      Lidgej boze , pa vsaka mu cast. Pa ka zdaj on ne bi vec smejl indrig delati ali ka si tej Topic predstavla ???? Vejpa njega so tudi v petrovcaj vrgli iz firme, pa je pa zaposlene !

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.10.2012 ob 14:47 fajko gost

      @100%, vidi se ka nemaš pojma, lejko on dela in nišče njemi je nej proti, samo nej na tej način, ker to pa je nedovoljeno in celo kaznivo, smo človek je nej iz nogometa in to niti ne vej. In takšnoga človeka smo meli na mesti športnoga direktora, Celec, lejko se pogrezneš v zemlo, takšne podlosti od tebej nebi čako!

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      30.10.2012 ob 15:05 ZOGA gost

      Neven ka je ta Topič bog ali ka lejko dela ke šče jas tu dan Celece prav fčera so rejsan nej dobili plače naj Topič javno povej zaka so nej dobili če vse javno guči.Za dečke pa je bokše ka grejo v drugo ligo bodo plačo redno dobili ka do si svoje obveznosti poravnavali.Njega do vendar vun nesli s kluba ka drgajče tak nede ša žalostno pa je ka tou tudi župan podpira verjetno čakajo na evropske pejneze ki so si je zaslujželi dečki sami nej pa toti Topič zej pa jih pošilajo v drugo ligo.TOPIČ ŠE ENKRAT TE NAVIJAČI POZIVAMO ODSTOPI PA POVEJ ZAKOJ NE BILO PLAČE.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      30.10.2012 ob 15:09 papiga gost

      realist Tejn trije igralci bi v zavrči samo pol leta igrali v drugi ligi, te pa bodo tak ali tak v prvi, pa še najpomembnejše je to ka bi na datum v zavrči plače dobili. Celeci je treba verjeti, nema razloga za laži, ka je mel vse konce v svojih rokah, pa bi lahko v zimskem prestopnem roku marski komu dal papirje pa ni ker je delal v interesu kluba. Verejeti mu je treba tudi pri izjavi, da ga je Topič rotil, da se naj ne proda Fajič, ker potem Nizozemci ne bi prišli v klub. Seveda, ker so računali, da bi Fajiča lahko prodali za 700.000 €, sami pa so ob vstopu v ND Mura 05 vložili prcej manj, saj igralci še zdaj nimajo pokritih zaostalih obveznosti. Če bi prodali Fajiča po vstopu Nizozemcev v klub pa bi si ti in Topič pokrili vložek, pa še dolg Topiča do podjetja v Gornji Petrovcih, kar je edini cilj tega spospobnega prdsednika. Sam sem imel žal z njim nedolgo tega poslovne stike in sem se prepričal, da njegove obljube ne držijo nikoli. Enostavno je človek, ki gleda samo svoje interese in je pokvarjen v dušo!!!!!

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      30.10.2012 ob 15:13 ZOGA gost

      Ges tude vrvlen Celece kelko krat se je Topič že zlaga telko krat kelko si gate mejavle malo razmislite kak jih poslau v Baku....

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      30.10.2012 ob 15:33 fajko gost

      ZOGA - ti si še en pametnjakovič, što jih je poslo v Baku, opet širiš laži, to sta bila CELEC in PUHAN telko o ton in ne laži!

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      30.10.2012 ob 15:36 100% gost

      gost - ZOGA,halo što jih je v baku poslo ?Verjetno celec če še nevejš pa puhan. gost - papiga,duplin eden kda so nizozemci prišli je topič že zdaven den dobo odpoved v petrovcaj ,zato tvoja trditev ni pravilna.Zakoj pa je celec nej odo lotriča,zakoj fajiča,zakoj jih zdaj napelava ka naj idejo z njim ?Verjetno je že znal ka dela pa ka de on kasero nej pa klub.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      30.10.2012 ob 15:39 ZOGA gost

      Kelko krat jih je že napizdo glede plač pa vsega ka znan iz zaneslivih viro kelko krat je bilo druge teden ... pa tak dale ka ti lejko poven pa ka so nej doubili 10mescov plače kdo jin je lago TOPIČ

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      30.10.2012 ob 16:01 hasan gost

      mislim, ka trbej v 05 krimiče poslati !! smrdi, smrdi, smrdi

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      30.10.2012 ob 16:14 papiga gost

      100% ti pojma nemaš. Jaz sem bil zdraven pri raznih transferjih njihovih evropskih gostovanj. ObljubeTopiča so bile takše, njegova dejanja pa drugačna, plačeval je le z besedami in z lažmi, šele po dolgih tednih smo uspeli stvar pripeljati do konca. Iz moralnih razlogov g. Topič mora oditi, ne glede na to če je sposoben (kar seveda ni) in ne glede na to če ga podpira župan. Ta gospod je kredibilnost pri normalnih ljudeh izgubil, bil sem zdraven in sem videl kako so na stvari reagirali igralci in sedaj naj bi ti isti izigrani in oguljufani igralci pustili srce na igrišču za človeka, ki jih je že večkrat nategnil, sram ga naj bo. MORALE NIMA, in zbogom..

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      30.10.2012 ob 16:15 mura gost

      pa celec isto laže kak topič, oba spadata v iste koš

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      30.10.2012 ob 16:45 ges gost

      kak prvo... sestanek med Celecon pa Boharjem, Fajičem in Janžo se je zgodil prejčnjo sredo, kar sem izvedel še isti zvečer... kak drügo... če si malo preberete Celecovo izjavo, najprej pravi ka do Bohara pozimi Nizozemci prodali, te pa pravi ka do ga pozimi posodili Zavrči??? Nasprotujoča dejstva v eni izjavi kažejo na laž...

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      30.10.2012 ob 16:47 gost - gost gost

      1. vsi vodilni v klubi lažejo - najbolj žalostno pa je to, ka še vedno neje poravnan dolg do igralcev 2. kakšni kriminalci v klubi - vej pa kriminalci so že notri 3. žalostno je, ka eden drugimi ščitijo hrbet (Topič brez denarja, posodi njemi ga Štivan iz mladinske šole in tak se zgodba ponavla...zapomnite si, ka denarja nejso dobili niti v mladinski šoli in to že 10 mesecov 4. razpistiti in raztirati vse, ker vsak gleda za sebe...Topiči pa Štivani nišče nemre nika - oba sta brez morale 5. bojkotejrati tekme - nobeden ne bi smel več na domače tekme, pa ka te vidimo, kda se te "prasci" z vodilnih mest skinejo

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      30.10.2012 ob 16:48 za muro gost

      nevem kdo laze navijaci zalite topica prek interneta on pa se seta okoli vas nimate muda dajte mu na znanje gdo je gazda v prekmurjo.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      30.10.2012 ob 16:50 gost99 gost

      Celec je vsega kriv. Notranja informacijah od ljudi, ki so bolj v klubu je ta, da je Celec kriv, da niso šli na pravilno letališče (da so namesto z Brnika prvo šli v Zagreb) in tudi on je kriv, da niso bile pravočasno urejene vize. Telko o Celec. Največji krivec je on. Da ni izplačeval ostalih igralcev, le Cipota. To pa dragi moje ne veste. To so mi zaupali ljudje, ki so znotraj kluba. Tako je pa to možno, a je Celec samo Cipotu nakazoval in sebi.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      30.10.2012 ob 16:56 100% gost

      gost - papiga,zakoj bi ti mogo vrvati ka si poleg bil,če nevejš ka je topič daven den že službo zgubo kak pa so nizozemci prišli ?Poleg toga ,če si poleg bil zakoj ne povešj prave istine za baku in druga gostovanja ? Pomojen si ti kolega z celecon zato pa takšne norosti pišeš poleg toga pa je ges tudi dobro napiso najprle de si bohara seuf v koper pelo tu pa izjavla ka ga zavrču posodijo.Neven kak lejko sploj takšomi tipi vrate vejpa bohar pa maruško 100% ne pistijo z kluba na posojo,mogoče kakšnomi klubi ka dobro plačajo nej pa na posojo,neven ge je li teva igralca najšo celec ka je tao blekno novinarjem.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      30.10.2012 ob 17:00 ZOGA gost

      mene zanima kdo ma finance prek Topič ali Celec verjetno prvi pa to nej rejsan ka je Cipot dobo že prej plače zato nej gučate laži vsakšome normalnemo človeki keri ma vsaj malo pameti ka človek keri se je že telko krat zlagal igralcem v obraz za plače nemre biti pošten,zato pa dečki keri ma možnost nej čimprej gene iz mure pa makar v zavrč.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      30.10.2012 ob 17:03 PES gost

      SAJ JE CELEC LOTRIČA TUDI DAOL OZIROMA PODARIL KOPRU,...

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      30.10.2012 ob 17:09 pes gost

      in tega velikega znalca nogometa BOGATINOVGA je pripeljal s kopra k muri! Res strokovnjaka, doktora fusbala! Šavel, sedaj boš lahko spet branil celeca in zagovarjal, ... Nebo ti dolgčas,....

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      30.10.2012 ob 17:22 gost gost

      lejko pride še 10 Nizozemcov, pa telko Angležov kcuj pa klub nede izplavo iz "sranja" dokler se ne odstavi celotno vodstvo kluba - Topič in Štivan....ali jebeno je to ka niko nema muda za to

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      30.10.2012 ob 17:35 kec gost

      No celec, pa si fajn zakujo pred tekmo z koprom in te de seveda topič in nizozemci krivi ,če zgubimo,ti pa dale delaš sranje klubu, nejsi pravo ka se družini posvetiš ?te se pa toga drži pa pusti že ednauk klub namiri ka si že zadosta sranja napravo.Povejte mi kak naj zdaj proti kopru špilajo te trije ?Verjetno de pritisk velki na njih in temu primerna igra nažalost.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      30.10.2012 ob 17:36 Murček gost

      Nite eden je nej dober, nej Topič nej Celec!!!! DAJTE LIDGEJ KERE MATE KAKŠNO MOČ, STIRAJTE CELO UPRAVO KA MURA IDE V VNOVIČEN PROPAD!!!!!!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      30.10.2012 ob 17:41 e moj celec gost

      Prvo kak prvo Topič ne odloča koga nucamo pa koga nej,zato je trener in on de dal svoje mnenje na katere igralce računa in na katere ne,zato g.celec telko o tvoji izjavi ka se jih topič hoče rešit.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      30.10.2012 ob 17:51 ćrv gost

      Meni se igralci smilijo ka nejso tak slabo špilale na začetki samo treba jih voditi v pravo smer ka je rejsan ka so eni nej dobili 10 mescov plače,če ne bi živeli pri starših bi hudo bilo,pa ka majo račune blokirane nemrejo iti k doktore in Topič jim še vedno laže pa tude Celec je nekaj kriv pa naš soboški župan ,ki toto gamat podpira jasno je ka nekaj tu smrdi peneze so si sposodili od Vivata ki so bili namenjeni za igralce pa jih niso dobili taka navijači pa igralci fkup stopiti pa naj javno vsem pove kaj si misli če ne pa naj gre.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      30.10.2012 ob 18:14 Vicmajster gost

      1. Če ščejo igralce odati morejo igralci nikaj pokazati 2. Smo vidli kak je ultra-mega-super talent Lotrič končo? od barcelone do kapošvara so ga ščeli odati, te pa je šau v koper na kunci... pa dobro tan bar dečko redno plačo dobij. 3. Koper pa Zavrč si z raznimi Bohari pa Muruškojami rit obrišeta, nej pa ka bi jih na posojo zela ali kupila 4. Ge ste vij zeli ka je Fajo vreden 700 000 evrov??? 70 000 mogouče, če ma stanovanje dobro opremleno :) 5. Nizozemci so še itak nej nikaj podpisali 7. Zgleda ka ste se 05 leta nej nikaj navčili, tak ka de drugo leto 013 :) 8. Rotunda Selo nuca konkurenco, ka zaj so že Bratonci en razred nad njimi, pa de v naslednjoj sezoni derbi Rotunda - Mura 013

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      30.10.2012 ob 18:19 lol gost

      NE VEM V ČEM JE PROBLEM. ČE IGRALEC NE DOBI LETNO PLAČO SI IŠČE PAČ DRUGI KLUB. če bi topič zrihtal denar in bi plačal igralcem bi ti igralci sigurno ostali.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      30.10.2012 ob 18:45 BUREK gost

      topič de tak dugo v klube, kak dugo de njeme štivan ščito hrbet, pa de ga zagučavo pred starišami. topič je pa rejdno v dreke, ka preusmerja pozornost. za tiste stvari je topič rikto pejneze z ovin iz nove gorice, gda sta vidla, ka pa nemata pejen za pout, sta potisnola na puhana, kere se je rešavo, kak se je znal. pijtate lotričova mater kak je bilau z topičon sodeluvati, pa zakoj je nej ščela podpijsate pogodbe. baje ma topič krizni sestanek, telko o ton, igralci vstante pa ga stirajte iz vašega kluba

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      30.10.2012 ob 18:54 Tonček gost

      Kaj še vedno niste dojeli Topičevi privrženci,da ste muro05 uničili,kaj ste vi mislili resno,da vas rešijo nekši Nizozemci, mislim da je zadnji čas da se zadeva preda v roke organom pregona,ter se ugotovi kam je šel denar od VIVATA,ALI NI BILO TAKRAT povedano,da gre denar za igraLCE IN JE BILA PODPISANA celo izjava s strani Topiča, da bo plačal igralce, zanima me kako je zdaj s to odgovornostjo, to je bilo povedano po radiu. Igralci še vedno nimajo denarja za nazaj in ne plač za oktober. Mislim da si igralci zaslužijo boljši klub,ki se ne bo delal norca iz njih , ter navijače,ki bojo znali cenit njihovo delo.Mislim da športni direktor ne more odgovarjati glede plač,ter jih niti nakazovati ne more, to ve vsak bedak,ki se vsaj malo razume v poslovanje, zato ne pišite in ne obsojajte nekaj na pamet. Očitno se vidi,da se gre samo za denar,ki bo prišel iz europe. Srčno upam,da pride na račun,ki je denar posodil,kar bo ostalo pa igralcem,če ne mora zadeva na sodišče.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      30.10.2012 ob 18:54 bojkot gost

      bojkotejramo tekme dokejč de topič v klube in njegvi okolici

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      30.10.2012 ob 18:59 sunčna uprava gost

      što zna ka je topič povedo, zakoj je nej bijla plača, odgovor saj ne more biti rejsan pa je, krijvo je vrejme v amerike

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      30.10.2012 ob 19:02 SE ZADNJIČ gost

      MARŠ IZ KLUBA , GE SE DELAŠ NORCA IZ LIDIJ

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      30.10.2012 ob 19:03 crv gost

      Mislin ka se morajo igralci gor postaviti pa nej odšpilati tekmo ,proti kopre,ker tak dale nejde več ,ker v sakšon primeri do šli iz lige ,ker pejnes nede meni je to teško ka se dogaja ampak drujge pomoči nejga ka se toga Topiča rešijo pa zakoj so nej plač dobele

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      30.10.2012 ob 19:15 gift gost

      Normalno,če je Celec poskrbo samo za Cipota,saj je poročen z njegovo sestro!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      30.10.2012 ob 19:17 maki gost

      toncek slazem se sa tobom....Celec je svoje napravio,odve je Muru05 u evropu ,a sta topic radi...vara igrace i upravu...neplaca zdravstveno zavarovanje igracima,pojedini igraci TUJCI spilaju brez viza...pa tu je sami kriminal i lopovi....savjet za igrace IDITE STO PRIJE ILI IH SVE NA POLICIJU PRIJAVITE!!!!!!

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      30.10.2012 ob 19:19 Gost gost

      Najbolj žalostno je, da naš zupan osebno podpira Topiča pri izvajanju tega. Res škoda.....

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      30.10.2012 ob 19:20 COPICAR gost

      Saj jih lejko Celec v KP zrikta že zaj, pač da igralce na arbitražo in de sigurno šlo skaos ka so itak nej od TOPIĆA nikaj daobili... Zaj pa po ton takšon što je kriv v tun primeri, Topić ka bi lejko pogodbe zaščito z izplačilon plač, ali pač Celec, keri dobi provizijo od šenki igralca zriktanoga v KP!? Malo v razmislek, zakoj se topić bogi Celeca!!! Plače trbej date!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      30.10.2012 ob 19:30 sss gost

      sramota pomurci ka tou dovolite....

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      30.10.2012 ob 19:43 LOLE gost

      Toga topeča blesavoga naj Celec oda v Koper ka še Koper v drek potijsne pa Štihec naj ide z njin ka ta se drujžbo delala!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. copicar
      30.10.2012 ob 19:44 copicar

      gost - COPICAR he he ka se midva poznava ka se izdajaš za mene

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      30.10.2012 ob 19:46 :-) gost

      očitno te pogrešajo copicar :-)

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      30.10.2012 ob 20:08 satan gost

      telko nickov man ka ne ven keroga zdaj uporabljan. drugoga dela neman kak sedeti tu pred računalnikon ka v životi nikdar drugo nejsan delo kak gledo kak činmenje delan pa činveč gen.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      30.10.2012 ob 20:11 gost gost

      Kelko je meni znano Celec več nič nej v klubi. Kak te se lejko pogovarja z drugimi klubi?? To ge mislin ka ma pa Topič nekaj za bregon. Ali pa dela varovalko ka de nešče kriv ker to leto nizozemci nedo nika podpisali niti peneze dali. Zdaj pa išče nekoga što de kriv

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      30.10.2012 ob 20:16 tonček gost

      Kako lahko Celec prodaja,če pa ni več športni direktor? To mi naj nekdo razloži. Resnica je ta,da Topič preusmerja temo zaradi neizplačila plač ter ostalih zaostankov, Nizozemci ne bodo nič plačali,to je isto kot z italijani,to sem vedel že takrat,to pismo o nameri je brez veze. Prekmurci imel sem vas za bolj pametne in upal,da mu ne boste nasedli. Fantje pa si bojo itak mogli POISKATI klube ker mure05 več ne bo , zastonj več ne morejo igrati, MISLIM,DA bo tudi staršem enkrat počil film,ker jih zdržujejo, SRAMOTA ZA MURSKO SOBOTO.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      30.10.2012 ob 21:03 kar nekdo gost

      Jaz sem Drznost!!!

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      30.10.2012 ob 21:43 BG gost

      ZAKAJ SMO TIHO ZAKAJ GLEDAMO KAKO NAM MURA PROPADA ZAKAJ?? ZBUDIMO SE ZDAJ JE ZADNJI ČAS?BG?

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      30.10.2012 ob 21:51 pa ja nej gost

      Lejko prosim Celec povej,kak je Lotriča pusto v Koper? Pa če je resan Cipote plačuvo? Naj inok nešče za nekoj odgovarja.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      30.10.2012 ob 22:35 tonček gost

      Ali res nič ne veste ali pa se delate,kako naj športni direktor nekoga plačuje,saj on nima nič z denarjem,to je stvar predsednika Topiča,ki ima tudi overjen podpis in lahko manipolira z denarjem, športni direktor pa ureja zadeve glede igralcev brez denarja, toliko v vednost kaj kdo dela,da si ne boste zmišljevali ter preusmerjali stvari na druge, prav neumno se mi zdi to vaše komentiranje,sem vam že pravil,mure05 več ne bo, kdo je kriv pa itak veste.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      31.10.2012 ob 0:13 antikristoš gost

      pa bojkoterati domače tekme! znan ka je to dvorezni meč, ker mo zbijali moralo domačin igralcon... ali drugače se toga topiča čopiča ne rišimo... pa dajte dajte laž od lažij... nede mera dokler nemo PONOVNO 1.MNZ... neje daleč več.........

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      31.10.2012 ob 0:25 sandokan gost

      Ge pa iden lepou v nedelo na tekmo navijat za Muro, vi pa se dale pametni delajte po forumaj pa serite po celeci pa topiči in si zmišlavlite raznorazne scenarije v svojih betežnih glavaj. Če bi bilou bar pou od toga rejsan ka pripisujete celeci pa topiči bi že zdavnaj krimila policaji tan lejtali. Ka resno mislite ka vse tou samo tak na lejci ide kak si vij eni predstavlate?

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      31.10.2012 ob 0:57 druzinski clan gost

      starisi , povejzimo se med sebof pa ne dovolimo , ka se topic dela norca iz nasih sijnov . Njin fkraj gemlej pejneze , na konce do pa itak mogle iz kluba , pa inauk tome napravimo konec.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      31.10.2012 ob 1:11 alibi gost

      igralce de motivejralo edino, gda vec nede topica v klube . Pa krijvo za poraz de njim edino laz zakoj nega place , taksna je njegva motivacija za tekmo

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      31.10.2012 ob 1:23 gost gost

      fala bauge, ka de jih rejso ujetnistva iz rok topica . ti si legenda v nasih srcih !!!!!!!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      31.10.2012 ob 6:41 B,G gost

      ČE BI TAKŠA SITUACIJA BIJLA V MB, BI ŽE VIOLE SVOJE NAPRAVLE KA BI VSI ODIŠLE,NEVEN KA MIJ ČAKAMO PA SAMO GLEJDAMO A NAŠA MURA PROPADA,DRUJGE SI PA ŽEPKE PUNIJO..GRINGOSE IDEMO VSAJ 1X PA NA STADION PA VSAJ NEKAJ NAPRAVIMO NESMIMO PA GLEJDAT KA NAŠA MURA PROPADA.PM TOPIC!!!

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      31.10.2012 ob 7:28 bg gost

      pa ka ste rejsan vsi tak nori pa vse vrvlete enomi policaju in enomi kvazi novinaru .nej čuda ka se to se dogaja če ste pa tak primitivni :-)

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. Damjan123
      31.10.2012 ob 7:36 Damjan123

      Evo tau zaj majo nizozemci ka so topića ščele meti!ZAJ GA NAJ MAJO DA SE NJEMI JE DOJ ZMAŠALO

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    64. gost
      31.10.2012 ob 9:19 pilsi gost

      HVALA BOGU,ČE je to res,da grejo igralci v druge klube, to si zaslužijo,ker jih bojo tam tudi spoštovali, vodstvo kluba in navijači. BREZ PLAČ NE MOREJO ŽIVETI, starši in sorodniki so obupali,ker živijo na račun njih.TOPIČ KONČAJ ŽE TO AGONIJO,KAJ SE TI NIČ NE SMILIJO, ALI SI RES BREZ DUŠE.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    65. gost
      31.10.2012 ob 9:47 lola gost

      Berem te komentarje pa se moram oglasiti. Odgovorite mi kako lahko nekdo igra sproščeno, ki celo leto ne dobi skoraj nič denarja da bi preživel,ki je obremenjen s takšnim človekom ,ki skrbi samo za sojo rit, igralci poiščite si klube , boste vsaj igrali v miru,ne boste obremenjeni s plačo, nihče vas ne bo utrujal z izjavami, ki so nemogoče,lažnive in pokvarjene, ljudje pa vse to dovoljujejo z županom na čelu.SRAMOTA, NOVINARJI BODITE POŠTENI PA NAPIŠITE RESNICO, ZAKAJ SE NE POVEŽETE S TEMI NIZOZEMCI IN NAREDITE KONEC TEMU.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    66. gost
      31.10.2012 ob 10:25 122 gost

      en lopov je odišo drugi pa je itak še v klubu pa što je topič en velki drek ka cejli čas smrdij .daj topič spijzdi že enkrat ve z tega kluba pa pusti na domačini špilajo .drugo ne giejdaš samo za svoj žep igralci pa naj odijo k pajdoji na porgo jest ti svinja svinska

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    67. gost
      31.10.2012 ob 11:42 TOPIČ gost

      ČAKAJ TE MALO! SPET NI DENARJA????????????????????? SAJ PA TOPIČ JE NA VELIKO GOVORIL KAKO SO ŽE NIZOZEMCI DALI DENAR IN BO VSE OK!!! TAK VAM PA TREBA BEDAKIII ....ŽE DRUGIČ VAS JE NAPIZDIL!!!!! KO JE OMENIL NIZOZEMCE VAS JE SPET 90% REKLO DA JE DOBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOPIČ CAR SI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOPIČ! TOPIČ! TOPIČ!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    68. gost
      31.10.2012 ob 12:10 profi gost

      celec na borzo!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    69. gost
      31.10.2012 ob 13:49 majster gost

      berem te komentarje in se smejem, pa znate zakoj ? zatau , ker je lansko sezono stari janza , maloga san ponujal drujgim klubom v sloveniji in sam ma v klube neksno funkcijo . Pa po tej logiki se tej igralci , kere de topič stiro v zimi , nedo smele nindrik spilati , ka do po topičovon izdajalci ?! Po drujgi strani pa razmen topiča , ka se za tej tri najbole boji, zatau , ka so verjetno sklenili , ka do si raztalale pejneze , ka so oboji ''dosta " vložili v tej tri. Zdaj pa topiče gori pod nogami zaradi pejnez, ka je evropske pejneze ponuco

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    70. gost
      31.10.2012 ob 14:10 BURLESKA gost

      Če je polovico tega res, kar ste napisali, bi morali navijači sterat vse funkcionarje, igralcem dati proste roke, ampak mi Prekmurci nimamo "muda" za kaj takega. Če bi se to dogajalo v MB, bi Ljudski vrt bil že v plamenih!!!!!! Imam občutek, da je v MURi 05 vojno stanje, za vojne pa se ve, da so vsi kradli, ali????????????

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    71. gost
      31.10.2012 ob 14:58 A gost

      KA ZAJ TOPIĆ, SO TULIPANOVCI PODPISALI??? HEHEHEHE!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    72. gost
      31.10.2012 ob 16:34 gost gost

      Pa ka se vsi za toga Celeca tak sekejrate. Trbej stirati oz. drugače odstaviti g. Naslednji Teden. Prav ta je kriv za večino sranja v klubu. Edino on je lahko nakazoval denar, ker je edino on bil pooblaščeni nihče drugi. A mate Topičovi pajdaši(Copičar,satan (za tem nikom stoji tak ali tak ena oseba) in ostali kašno drugo informacijo o nakazovanju denarja. Ali je mogoče Celec nakazoval denar Fabiju? Me pa močno zanijma kelko plač je Topič dužen svojin kolegican čistilkam štereve baje delate za večje pejnaze kak dobijo določeni Murini igralci. Pa baje prav omenjeni osebi dobivata redno plače, določeni igralce prve postave pa skorajda nič. Nejsan proti njima, samo rej je rejd. Vsi si zaslujžijo plače, nej samo določeni blizu Topičevega kroga ljudi. Kdo je za odgovoren. Topič in še 1000 Topič. Topič marsikaj de še prišlo v javnost. Bog ma dugi bič!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    73. gost
      31.10.2012 ob 16:40 a gost

      Ka zaj so holandci podpisali ali nej? So igralci daobili pejneze ali nej? Hočem odgovor!!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    74. gost
      31.10.2012 ob 16:51 crv gost

      je pa rejsan ka je reko ka nega plače zato ka je v ameriki orkan crkneš

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    75. gost
      31.10.2012 ob 18:20 selanske dečko gost

      SEZONA 2013/14 4.MNL GORIČKO SELO MAKARE- MURA O13 1-1 GLAVNE SODNIJK -KODILA ST. GLEDALCEV...ENA PA PAO .....ODANEH 20 ŠPRICEROF!

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    76. gost
      31.10.2012 ob 18:41 GOST IGRALEC gost

      PLAČO SMO DOBILI: JUHUHUHUHUHUHU.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    77. copicar
      31.10.2012 ob 18:57 copicar

      za copicara itak vsi znate što je in se ,zato sploj ne sekiran ,zato mi vsi po vrsti doj visite in si mislite ka si vi ščete.Ne nucan nikšnih drugih imen in mo še dale fejst zagovarjo Topiča dokič mi štoj ne dokaže ka dela samo za svoj žep.Celec pa če je tak močen naj pove javnosti ka Miro prikriva pa mo te vidli komi kaj vrvati.Telebajski vi pa ka Topiča tak šinfate,zakoj ste še nej en reden dokaz dali ali pa inšpekcijo poslali v klub pa ka bi se razčistilo što kradne pa što je pošten.Več ali menje ste samo močni na internetu seveda skriti,vsaka čast posameznikom,in se slinite brez veze.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    78. gost
      31.10.2012 ob 19:07 NIKE gost

      KA JE ZDAJ S TE ''POGODBE'' Z NIZOZEMCI. V BISTVI PA TAK VSEENO, KER TAU JE SPET SAMO NEKO ZAVAJANJE JAVNOSTI!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    79. gost
      31.10.2012 ob 19:28 JAJA gost

      mi s kolegi smo se odlaučili ka pač nemo odli več na tekme dokler nede topič spizdo. Mura05 je njegova in naj jo ma! In opažan ka je duže menje folka na tekmi! TISTI KERI STE SE NAVOLILI TOPIČA NE ODITE VEČ NA TEKME!!!!!!!!!!!! SAJ KDA VEČ NEDE NAVIJAČEV TUDI NJEGA VEČ NEDE!!!!!!

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    80. gost
      31.10.2012 ob 23:05 gost gost

      Čopičar jutri je Tušu Popust..

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    81. copicar
      01.11.2012 ob 6:45 copicar

      gost - gost,:-)ti samo idi,ge mo rajši v petek šel v tuš :-)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    82. copicar
      01.11.2012 ob 6:48 copicar

      Nevem in ne razumem,pa zakaj še ni nihče vprašal teh treh ali so imeli sestanek z celecem ali ne,kje je zdaj super novinar Jernej Šavel ,da bi to izbrskal in postavil Topiča na laž,mislim da vseeno ni tako nor,da nebi teh treh že kaj povprašal,vendar na njegovo žalost so vsi trije potrdili sestanek z celecem in nemore sedaj to poročat,saj je celec njegov kolega.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    83. gost
      01.11.2012 ob 9:14 pomurska 013 gost

      Dol zapreti to štalo, saki samo za svojo rit gleda klub pa ide v tri kr..Cela Slovenija se smeje toj burleski. To je možno samo v Prekmurju.Istina je tudi , ka novinari poročajo pristransko.Gledalcov nega več, tisti na radiju jih dvakrat preštejejo.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    84. gost
      01.11.2012 ob 9:54 piksi gost

      Največji j tračar na tem portalu je gost-copicar sfaulirani nogometaš,ki bluzi in po domače meša d....,obseden s Topičem,brigajo njega nogometaši,ter mura,napada novinarje,če ne govorijo tako kot on misli ter vsakega ,ki razmišlja s trezno glavo.Copicar ne briga kaj dela Topič,problem je,da ne plačuje igralcev,laže,zavaja,to pa je največji primitivizem. Toliko pa še naprej oživaj s in tračaj pa začni nekaj pametnega delati.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    85. copicar
      01.11.2012 ob 10:39 copicar

      gost - piksi,če to ide na mene,ti poven naslednje telko tračan kak vi nika več pa nika menje :-)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    86. gost
      01.11.2012 ob 10:58 topke gost

      copicara že da pogledneš vijdeš ka je malo retardejrani..Kda te vi zabušanti šli v akcijo za topića pa te pokali nasprotnike.kak si obečo? glih se takšoga luzera bogin!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    87. gost
      01.11.2012 ob 11:06 Gost MEHO gost

      V NEDELJO IMA KOPER 2,25 KVOTO. TO SE JEMLJE: IGRALCI TAK PLAČE NE DOBIJO; ZARADI ORKANA V AMERIKI: ZA KOGA DO PA TE ŠPILALI?

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.