https://www.ris-dr.si/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.eventim.si/si/vstopnice/slovenija-wales-lendava-sportni-park-lendava-571498/event.html
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/540/1835/ESCAPE_ROOM

LOKALNO

Na podlagi česa je Štihec Raščanovi partnerki pomagal do slovenskega državljanstva?

08.11.2012 ob 12:07  

Mestna občina Murska Sobota je partnerki Mateja Raščana Mariji Pandrc leta 2007 pomagala do slovenskega državljanstva. Pandrčeva naj bi se po navedbah v priporočilu zavzemala za sodelovanje med občino Murska Sobota in srbsko občino Paračin. Pa se je res?

https://www.ris-dr.si/

Kot so poročali v sobotni izdaji časnika Delo, je Marija Pandrc, nekdanja prokuristka propadle Rašice in partnerica Prekmurca Mateja Raščana, leta 2007 pridobila izredno državljanstvo. Soglasje k pridobitvi državljanstva po izrednem postopku je takrat dalo ministrstvo za gospodarstvo, ki jo je na podlagi priporočil prepoznalo za izjemno posameznico v gospodarstvu. Priporočila takrat 26-letni državljanki Srbije Pandrčevi so poleg podjetja Rašica Point, kjer je bila takrat zaposlena in ki je bilo v lasti njenega partnerja Raščana, izdali tudi Mestna občina Murska Sobota, Japti, Slovenska turistična organizacija ter podjetje Kandela, katerega lastnik je bil Raščanov bratranec Boštjan Kreft.

Čakamo na pojasnila murskosoboškega župana. 

Kot še poroča Delo, so priporočila po pisanju gospodarskega ministrstva takrat navajala, da Pandrčeva med drugim prispeva k vzpostavljanju stikov in se zavzema za dobro gospodarsko sodelovanje med slovenskimi in srbskimi gospodarskimi družbami ter za sodelovanje med Mestno občino Murska Sobota in občino Paračin iz Republike Srbije.

Mestna občina Murska Sobota nam še ni odgovorila

Na podlagi navedb načelnice srbske občine Paračin Danijele Radonjić, da v tamkajšnji občini pri utrjevanju odnosov s sicer pobrateno občino Murska Sobota z Marijo Pandrc niso imeli nobenih stikov, smo se po nekatera pojasnila obrnili tudi na Mestno občino Murska Sobota. Zanimalo nas je, kdo na občini in na kakšni podlagi je izdal priporočilo Pandrčevi za izredno pridobitev slovenskega državljanstva ter kako je Marija Pandrc sodelovala pri utrjevanju odnosov s srbsko občino Paračin. Odgovorov z občine pa do zdaj še nismo dobili.

  Komentarji

  1. gost
   08.11.2012 ob 12:42 bibi gost

   za kakšne protiusluge se napravi marsikaj

   19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
   08.11.2012 ob 12:43 nik gost

   NA NASLEDNJIH VOLITVAT TE ČLOVIK NEMRE BITI VEČ ŽUPAN!!! DAU JE DEJSTVO!! Lejko pa de nauvi predsednik mure05:)

   32 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
   08.11.2012 ob 12:57 hasan gost

   Je še v Slovenistanu kaj normalnega ??

   18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
   08.11.2012 ob 13:17 Tajkun na občini gost

   Tajkunske protiusluge seveda!

   20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
   08.11.2012 ob 13:37 gost gost

   Znastvena fantastika, če se podobne stvari v Sloveniji ne bi dogajale. Ojojoj Štihec, kje vse si ti mažeš prste. A se še kje najde kak politik, ki je pošten ???

   18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
   08.11.2012 ob 13:49 še malo gost

   vij kravataške tou znate ka so van vore štete , nabavte si delavske gvante , ka te se lejko skrijvali , vojska z batami in dobrimi štijli je že usposoblena , - ideš po varaše pa sobo s ščapon ta ribne po glavi , pa ven brsneš , ge se hecan ,, ali tou de se dogajalo , ka ste nan napravli vij škode , mij trpijmo zavolo vaših nourih glav , če glij se držijte pametne, g. Štihec , tebe pa tak naraj s lesenov rašoškov zaštihati

   11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
   08.11.2012 ob 14:37 GOST gost

   PA SE SE SPRAVLATE NA BOGEGA ŠTIHECA??? ZDAJ JE NAS VEČ SLOVENCEV:::

   4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
   08.11.2012 ob 14:46 čokolqada gost

   gost-GOST / @ pajdašija in tak se je pisako predleton dnij Matej Raščan – ga je premamil denar ali medij? Ljubljana - Od kod se je vzel, kako si je v treh letih prislužil naziv slovenski medijski tajkun oziroma naš Rupert Murdoch in zakaj gre njegovim podjetjem slabo. 29-4NATISNIPOŠLJIPISAVAShare Kaj je Prekmurec Matej Raščan delal zadnja štiri leta, je javnosti dokaj dobro znano. Prodal je Terme Čatež in kupil Delo Prodaje in Rašico Point, z vodenjem katerih se ne more hvaliti. Prijatelju Robertu Teršku, učitelju telovadbe in nekdanjemu državnemu prvaku v metu kopja, je s 300 tisoč evri posojila "nevede" pomagal izdajati predvolilni brezplačni časopis Ekspres. S podjetjem 3lan, ki ima štiri zaposlene in želi prevzeti Večer, se je dogovoril o soupravljanju te časopisne hiše, a iz tega verjetno ne bo nič. "Skavt" Kaj je delal pred tem, širši javnosti ni znano. Tudi na Delu Revijah nam v petek niso mogli priskrbeti informacij o njegovem življenju. Neuradno smo izvedli, da se je Raščan rodil leta 1976. Končal naj bi srednjo zdravstveno šolo v Mariboru in se vpisal na ekonomsko poslovno fakulteto v Mariboru, ki naj je ne bi končal.

   14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
   08.11.2012 ob 15:54 mmmmmm gost

   ge ka san ze 30 lejt v soboti,pa bole gucin prekmurski kak stihec do me jebali za vsak jebani papir.... banda prokleta

   20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
   08.11.2012 ob 16:11 Odstop s funkcije gost

   Če si je kar izmislil, da je ta ženska (Marija Pandrc) bila vezni člen na področju občine Murska Sobota in občine Paračin v Srbiji je to zrelo za ODSTOP s funkcije.

   20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
   08.11.2012 ob 17:20 zdravstvena gost

   Raščan je končal srednjo zdravstveno v Sobote... Je hodil v paralelko takrat kot jaz...

   17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
   08.11.2012 ob 17:30 nj gost

   Rascan ni prekmurec ampak prlek, roj.v Sv. Juriju ob Sc. 1976, do denarja prisel s pobiranjem certifikatov, potem s tajkunskimi krediti. Placali bomo mi drzavljani z raznimi dokapitalizacijami. In veselo volili naprej. Poleg njega bi za kaksnih 20 let mogli sedeti tudi razni nadzorniki v bankah in politicni botri, ki so soodgovorni za vse to. To se zelo verjetno ne bo zgodilo, torej ostane samo se revolucija, te pa so ponavadi krvave.

   18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  13. gost
   08.11.2012 ob 17:44 gost gost

   sprašujem se,? gdaj bo Slovenija postala pravna država in bomo pred zakonom vsi enaki.To kar se je in še se dogaja ni normalno za eno pravno državo,kar naj bi Slovenija bila.Župane se obnašajo kot lokalni šerifi in vsi povrsti imajo nekaj za bregom.Zakaj je tako?"ker je to v Sloveniji normalno" in vejo da se jim nebo nič zgodilo,gdo bi si pa upal ovaditi župana,vsi imajo za sabo strice in tete na višjih nivojih.Tako na žalost prinas deluje država in še dosti vode bo preteklo po Muri ,da se bo to spremenilo.

   10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  14. BATO
   08.11.2012 ob 18:15 BATO

   Slovenija bo pravna država ko bo VRBA MELA JABUKE ker pri nas lahko vodilni in tajkuni delajo vse kar se jin vidi pa nikomu nič sodišča so tak brez veze ker sodijo kak se jin vidi pa nikomu nič če pa že koga sodijo pa tak dugo da zastara in nazadnje še državo tožijo za odškodnuno ki pa jo dobijo navadne državljane pa že obsodijo za samo 1EUR če si dolžan državi.

   10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  15. gost
   08.11.2012 ob 20:21 Bajsi gost

   Ka pa serete od pravne države vsi smo krvavi pod kožo vsakši od nas ne plača redno davkov rajši idemo k šušmarom rajši kupuvlemo pri avstrijcaj rajši idemo na hrvaško morje zakoj ka te lejko šinflemo kak je doma vse slabo indr pa bokšepa ka se indr cidi med pa mlejko.Seposedi je lopovščina problem Slovencov je ka nas je za eden malo vekši kurnik pa vsi vse znamo te smo še pa strašno nevoščlivi .Najprle raspucajmo pri sebi pa te sodimo druge,pa ne ščitim zdaj Štijeca pa keroga drugoga kurca samo što koli de prišo nikaj nede nači zato ka smo to mi pa naši glupi zakoni.

   9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  16. gost
   08.11.2012 ob 20:26 eden gost

   Raščan je v 90tih z Lalovičem po Goričkem od starcov za drobiž odkupoval lastninske certifikate. Ko je začela posle preverjati policija so šli narazen. Čez desetletje (ko postane Štihec župan, prej ni bilo interesa) pa postaneta velika "pajdaša" Štihec in Lalovič. In tu je verjetno vzpostavljen kontakt na relaciji Štihec - Raščan (vezni člen verjetno Lalovič). Ulica je govorila o skupnih dopustih družin Štihec in Lalovič in ne bi bil presenečan da so bili poleg tudi Raščan in njegova partnerica. Malo ugibanja ampak verjetno kar blizu resnice.

   17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  17. gost
   08.11.2012 ob 21:49 anton gost

   Tebi Štihec so tudi šteti dnevi, samo se tega ne zavedaš. Vsi znamo, da si pokvarjen, lahko ti javnosti lažeš, samo ne boš dolgo, znamo tudi za posle z zemljiščem pri merkurju, Dragi Tonček toneš, s kom pa se zadnji čas druziš, pa pove vse, te posameznike lopovske stiraj od sebej, ka so ti uničili ugled, Bakovci in kompanija

   14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  18. gost
   08.11.2012 ob 23:27 gost gost

   Kot je bilo pred dnevi povedano. En velik kompleks imenovan NOVI DOB ! Na tisoče iz vse Slovenije bi bilo treba spraviti tja. Razne direktorje, politike, župane, ITD...

   3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  19. gost
   09.11.2012 ob 0:10 gambler gost

   Predlagan Pomurci ka stavnico odpre kelko je Raščan plačo za to uslugo.

   10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  20. gost
   09.11.2012 ob 0:18 Salonski gost

   Zdaj nan je jasno zakoj je Štihec gizdavo po Ljubljani na Raščanove prireditve odo, pa po rdečon tepihi v soboško gledališče. Tan se je nekši glamur šou, eti pa narod nema za položnice. Tan je med najvekšimi snobi pa jebivetri pleu, eti se pa ljudski in skromen dela. Sramota !!! Vej de še marsikaj spadnolo z omarof.

   13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  21. gost
   09.11.2012 ob 6:48 ms gost

   Tonček je pa ja vedno pošteni bil,gele Tonček.Ti si še nikome nika nej zrikto brez razpisa,ali koga koli v službo zel ...TONČEK NA MIRU PUSTITI on je fer človek - komedija

   9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  22. gost
   09.11.2012 ob 7:04 Virant gost

   Tej Virantovi so vsi mutni !

   12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  23. gost
   09.11.2012 ob 8:04 šnofaš gost

   ja pa tej raščan si je fejst dober z Rafael Kos. Malo povezave na Nkbm, pa na Kovačiča, šteri je haro z Raščanon pa Koson Pa žena od Kosa je direktorica mikka.

   15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  24. gost
   09.11.2012 ob 8:31 do konca gost

   Novinarji raziščite zgodbo do konca, da se bo videlo ali se je res on podpisal pod očitno lažnivi dokument.

   11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  25. gost
   09.11.2012 ob 8:53 wwwwwwwww gost

   će bi znali kake bedarije nakladate samo prepir med ljudmi delate pomurec com malo se zberte pišite od vas kako lažete na tem spletu

   4 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  26. gost
   09.11.2012 ob 9:01 do konca gost

   Pa kaj bi ti rad wwwwwwww? Lepo ti piše, da so Štihca vprašali in ima vse možnosti argumentirano zanikati celotno zgodbo. Pa tega ni storil. In lepo ti piše, da so prvi o tem pisali na DELU. Si polpismen?

   16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  27. gost
   09.11.2012 ob 9:05 bobi gost

   tou se pijšejo bouši časi, zanas prekmurce, naj se vidi ka mamo tudi mij botre,strijce,tete...

   6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  28. gost
   09.11.2012 ob 11:07 marianne777 gost

   Dvakrat san ga volila, pa nikad više. Dugo san nucala ka mi je potegnolo ka za tou lejpo fasado stoji.

   15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  29. gost
   09.11.2012 ob 13:22 Tajkunski boter gost

   Tajkunski boter je ta župan

   12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  30. gost
   09.11.2012 ob 13:49 ©®© gost

   Koji blefer !!! G. Štihec vaš molk na postavlena vprašanja žali intelekt folka v MS. Že dolgo nihče ni tako podcenjeval sposobnost presoje občanov in občank. Začeli ste s sumljivo prodajo parcel z lokalnimi tajkuni, Raščanovimi priatelji, nato napadi na drugače misleče v mestnem svetu, sedaj vidimo lažna potrdila tajkunskim ženskam. Kot da narod tega ne bo opazil. Upam vsaj, da, se volitev ne da kupiti s tajkunskim in občinskim denarjem. čeprav prijateljujete z tajkunom. Nadaljujete s skrivanjem svojih lastnih interesov v Modri listi Antona Štihca, pa čeprav prav na vsakem glasovanju glasujete 100% enako. Ker imate tako enake politične poglede na svet, bi Raščan lahko pomagal tudi kakemu članu modre liste, ne samo vam. Nesporni in preverljivi rezultati vašega dela so nov svetovalec na občini (Šteiner, Modra lista), nova svetovalka za turizem na občini (Weiss),direktorica RIS-a, ki jo preiskujejo kriminalisti.... Na žalost vam zmanjkuje direktorskih stolčkov ob silnih apetitih in dolgi vrsti zaslužnih kadrov, kar ste obljubljali pred volitvami in ste zato jezni na ti. "koalicijo" Pripravljeni ste žrtvovati celo občino in njen razvoj, samo da bo župan vodil občine po svoje, v sodelovanju s tajkuni, brez kritičnega glasu kogarkoli v mestnem svetu. V svojem ogledalu se vidite lepi kot Pahor, sliko pa stalno spreminjate in krojite po svoje, končno pa se pojavijo tudi kakšne neodvisne raziskovalne novinarke, ki vam nastavijo ogledalo, ki kaže, da je cesar nag !!! Seveda se sprenevedate kot da se ni nič od povedanega zgodilo. Pravite: "projekti stojijo, ker nagajajo županu". Bljak, na bruhanje mi gre od tega sprenevedanja in farbanja naroda. Še svetniška avreola Vam manjka g. Štihec ob tej izjavi, pa ste lahko lik poštenosti, dobrosrčnosti, dobronamernosti in nepokvarjenosti. Pravi nedolžen angelček. Morda vas kdo v cerkvi na osnovi zaigranega celo preglaga za svetnika. Vidimo na vsaki seji mestnega sveta za kaj gre in koliko je ura. G. Štihec ne nam kazati odseva lune v blatni mlaki. Sami jo dobro vidimo na nebu... Ne misliti da ne poznamo Raščana.

   14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  31. gost
   09.11.2012 ob 14:57 vaš jocker gost

   Ka ste ga pa volile? Falite ga ,pa radi ga mejte, ka pridejo še boukši kandidati iz mestnoga sveta. Sama smetana.

   3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  32. gost
   09.11.2012 ob 20:43 anica gost

   Kako te ni sram tako zagovarjati tega hinavca jocker !!! Sama sem zgubila službo zaradi podobnega tajkona, in komaj shajam z dvema otrokoma. Zato dobro vem koliko gorja je naredil ta Raščan ubogim delavcem, ki so ostali brez službe, ker je izropal njihove nekoč uspešne podjetja. Zato je vsaka usluga takemu človeku nemoralno dejanje in pljunek v obraz nam siromakom. Ti pa samo politiziraj ... zagotovo si član te bande!

   11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  33. gost
   09.11.2012 ob 21:40 kristjan gost

   Odslej me bo vedno spreletel srh ob gledanju tega sprevrženca pri sveti maši, ko pobožno jemlje najsvetejše. Le kaj razmišlja takrat ??? Nikoli nisem niti pomislil, da ima take temne skrivnosti. Ljubi Bog naj mu bo milosten, ko bo stopil na koncu pred Njegovo obličje.

   7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  34. gost
   09.11.2012 ob 23:05 ursus gost

   Kaj vas to briga.........

   4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  35. gost
   10.11.2012 ob 9:52 Tonček se je zgubil gost

   čas bo pokazal svoje. Ampak očitno je Tonček čedalje bolj zgubljen. Zapuščajo ga zavezniki, SLS, SNS itn. Pri Modrih je razdor, še malo pa bo počilo...

   6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  36. gost
   10.11.2012 ob 10:58 DKM gost

   ka pa gor vožiglete narod,nešterni tu gor samo norosti pišete,eni pa si strankarske točke nabijate gor.

   2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  37. gost
   10.11.2012 ob 12:04 rom gost

   Očitno je, ka de Tonček osto sam svoj župan in sebi v ponos.

   6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  38. gost
   10.11.2012 ob 12:45 kopirec.com gost

   Kopirec.com vse bole postaja Pljuvalnik.com. Rejsan ste eni primitivci. Neprebavljivo za štetje. Celec and Co sprijaznite se že ka je Štihec župan, ti pa to nigdar neboš. Pa lejko isti osebki spljuvate še hektolitre sline po drüjgih ka so vam trn v peti. Še najbole se mi zdi ka s tem znižüvlete nivo svojoga medija,nej ljudi, ka jih poplüvate.

   3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  39. copicar
   10.11.2012 ob 13:08 copicar

   gost - kopirec.com,se strinjam z napisanim.

   3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  40. gost
   10.11.2012 ob 13:13 edi gost

   Na pomurci si vsaj vupajo vse stvari napisate, nej kak eni, ka so iz dneva v den slabše, pa se bojijo pisnite, ka se pipica ger ne zapre!

   6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  41. gost
   10.11.2012 ob 13:37 čopič gost

   Tu ne gre za pljuvanje. Gre za dejstva, ki so: - Župan je dal lažno izjavo o tajkunovi ženski, na podlagi česar je ta pridobila SLO državljanstvo. Pošteni delavci čakajo na to minimalno 10 let. - Ta tajkun je onesrečil dosti ljudi in pokradel dosti premoženja, za kar je tudi ovaden. - Tako nemoralno in koruptivno dejanje je vredno obsojanja, zgražanja in kazenskega pregona. - Teden dni župan ni uspel odgovoriti na vprašanja. - Primer je obelodanil časopis Delo in ne Pomurec. Zato razni farteki ne mešajte spet notri celeca in neke politike. Tu ne gre za politiko, gre za moralno in zakonsko sporno dejanje. Vi ste pač na plačilni listi štihca in zato že vrabci čivkajo da ste plačani za to, da pisarite po sobotainfo in pomurcu v prid svojega delodajalca. Enega dejstva ne moreš pobiti, lahko pa do onemoglosti pljuješ po celecu in vseh, za katerih pljuvanje si plačan.

   8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  42. gost
   10.11.2012 ob 15:08 gost gost

   @čopič če že omenjaš časopis DELO omeni celo informacijo, ker šteti znamo tudi drügi, nej samo ti. Državljanstvo je dobila na osnovi številnih mnenj, tudi državnih inštitucij (recimo JAPTI - Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije). Ali boli vas to, samo ka se lejko v Štiheca zaganjate, kak če bi un odločo o njenem državljanstve. Rejsan ste gratali pluvalnik.com. Človeka popljuvate še preden ma priložnost obrazložiti zadevo. Drugo ne zganjate kak politične antipropagande. Če si tak trdno prepričani ka ide za lažno prijavo se pod to izjavo podpiši in idi na policijo pa prijavi. Anonimno lejko sakše sere ka je nekaj lažno in prevara.

   3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  43. gost
   10.11.2012 ob 16:25 Fartek manjak svetski gost

   Kaj je Fartek, ti je zdravilo iz Ormoža popustilo?Lopov in izkoriščevalec sistema. Podkupil si pristojne, da so te dali v penzijo. Kmalu bo ta dan, ko se bodo papirji prinesli na plano. Delavci morajo delati za 500,00 €, da lahko lenuhi kot si ti izkoriščajo sistem in dobivajo penzijo z nič dela.

   8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  44. gost
   10.11.2012 ob 16:27 Fartek manjak svetski gost

   In zakaj potem bereš Pomurca, če ti ne paše... Kakšen idiot si šele ti, da bereš nekaj kar je neprebavljivo?????

   6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  45. gost
   10.11.2012 ob 16:33 tajkunsko mafijska naveza gost

   Kaj ima JAPTI veze s Pomurjem? En župan in njegova izjava pa sigurno. Pa tudi če se ni zlagal je že dejstvo, da je pomagal pridobiti državljanstvo tajkunovi ljubici dovolj velik pokazatelj komu je dolžan poravnavati račune. Štihec-Raščan mafijsko tajkunska naveza.

   6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  46. gost
   10.11.2012 ob 16:40 tajkunsko mafijska naveza gost

   Ne samo en župan, soboški župan je dal izjavo, da je tajkunova ljubica spodbujala gospodarstvo med Soboško in Paračinsko občino... Vračilo uslug se temu pravi v tajkunsko mafijskih krogih kamor spadajo ti vpleteni.

   6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  47. gost
   10.11.2012 ob 19:59 bico gost

   tajkunsko mafijska naveza: "kaj ima JAPTI veze s Pomurjem?" Ka ti misliš ka se državljanstvo tala v MS. Tala se na državnem nivoju verjetno na Ministrstvu za notranje zadeve, tam pa ima valjda mnenje državne agencije JAPTI malo več teže kak župan šterekoli do 220 občin. Mater ste eni kekci s svojim razumevanjem. Nekši levi župan de nekome zrihto državljanstvo s svojim priporočilom. Svašta...

   3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  48. gost
   10.11.2012 ob 20:27 čopič gost

   Glejte fartek in ostali plačanci: če že hočete celo informacijo, so 3 firme dale priporočilo, vse raščanove. Torej raščan je dal svoji ljubici 3 priporočila. Japti pa tudi. Kolikor se spomnim so direktorja nagnali, ker je bil prav tak tip kot raščan. Ker vsi vemo, da ta ljubica ni naredila prav ničesar razen asistirala in zabavala raščana (če pa fartek veš kaj več, kar z besedo na dan) je vsakomur jasno, da je šlo za korupcijo. Ampak da nek direktorček napiše nekaj je mala stvar. Da pa župan mestne občine, ki predstavlja 20.000 ljudi da lažno izjavo v prid tajkunove ljubice, to pa presega vsa moralna načela. Če bi župan imel kakršenkoli agument, bi že sklical tiskovko, tožil Delo ipd. Vsaj oglasil bi se. Zdaj pa verjetno moleduje Srbe, naj mu kaj napišejo. Že pajdašenje s tajkuni je nevredno župana, dajanje priporočil njihovim ljubicam pa razume samo fartek in kak županov plačanec.

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  49. gost
   11.11.2012 ob 11:08 Bliža se ta dan gost

   Bravo čopič.Ne gre se za to, da je bilo Štihčevo mnenje odločilno za državljanstvo. Gre se za očiten dokaz povezave med Raščanom in Štihcom. Tajkunsko - medijska - zemljiiška povezava.Raščan preko svojih medijev podpira Štihca na volitvah (Delo Revije, Idea TV....), Štihec mu pa vrne usluge z izjavo za Raščanovo ljubico in še mnogo čim kar bo še odkrito. Bliža se ta dan.

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  50. copicar
   11.11.2012 ob 11:29 copicar

   halo ka se van blede samo san napiso ka se strinjam ka je predhodnik napiso,še zdaj se strinjam ka je dobro napiso.

   0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  51. copicar
   11.11.2012 ob 11:33 copicar

   Pa še nekaj vsi vi kateri se predstavljate kot fartek ali saša ali čopičar,ste mi navoščeni ?ker sem v penziji ? idioti eni najprej se pozanimajte in potem napišite,tebe gost fartek pa bom tožil ker si napisal ,da sem podkupil doktore. lepo nedeljo vam želi penzionist saša fartek

   3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  52. gost
   11.11.2012 ob 11:38 aaa gost

   Tao je sramota ka se vačiš s ten pri tej lejtaj!! Upan ka se boš trko po prsaj tudi kda de Mura šla vragi, kelko škode si klubi napravo, ka šenki odiš na tekme, pa ka si plačano volo grobara...

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  53. gost
   11.11.2012 ob 11:57 xy gost

   srednjo šolo je končal v Rakičanu in ne v mb.

   1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  54. gost
   04.02.2014 ob 20:00 Ubogi gost

   Jaz pa ven za ključ Raščanovih pajdašof: Porsche klub - eminentni mariborski profesorji, pa prekmurski tajkuni. Tak so dobli kredite v NKBM prek Dušana Jovanoviča. Pa kaj če nemrejo plačevat kreditov, pa so firme šle v stečaj, vozijo pa se še skos s porscheji. Pa kak ma lahko en pošten profesor ali učitl sploh porscheja? Npr. Mičo Slavinac, Rastko Ovin itd.

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

  info_outline

  Opozorilo

  Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

  Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.