https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Podelitev zlatih štipendij

24.11.2012 ob 14:18  

Danes je v Klubu PAC v Murski Soboti potekala slavnostna podelitev in podpis pogodb zlatih štipendij Mestne Občine Murska Sobota.


Zlate štipendije so namenjene študentom murskosoboške občine, ki  dosegajo določeno povprečje ocen, predvsem pa so pripravljeni sodelovati z regijo na različnih področjih in se po končanem študiju tudi zaposliti v domači regiji.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.11.2012 ob 15:27 bibi gost

      tudi jaz sem pripravljena delati v regiji, pa nisem iz murske sobote torej te štipendije pomenijo, da imajo študenti iz občine ms, ki dobijo to štipendijo pri zaposlitvi prednost pred študenti ostalih občin? če se že grejo neko regijskost, bi naj razpisali štipendije za študentke iz cele regije, iz iz cele regije potem izbrali najboljše (ne pa en razredni pouk in ekonomija beri hobi faks) me pa zanima koliko znašajo te štipendije

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.11.2012 ob 17:31 - gost

      Ka pa te tij študeraš?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.11.2012 ob 18:04 .... gost

      eni pa isti vsako leto. Hčerke pa sini od premožnih, pa tu pa tan se kakši najde ka te sreče nema ostalo pa kak san pravo. Me zanima, kelko de se jih resan zaposlilo v nasi regiji!

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.11.2012 ob 20:12 Študentka gost

      Nejsan hči premožnih, man pa primerno povprečje, delam prakso v regiji + sreča ka san iz MS. Če zakoj, se bunte zato ka vaša občina toga nema. Nan pa njajte veselje!

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.11.2012 ob 21:07 Bubi gost

      Bibi, to je štipendija mestne občine MS, torej neje regijska štipendija. Tudi ene drüjge občine razpisujejo štipendije (kelko mi je znano Beltinci, Moravske Toplice...). Zaj če tvoja občina takšne oblike štipenderanja ne izvaja, nej svoje jeze tü trositi. So pa tudi znani pogoji, kerin moreš zadostiti, ka štipendijo dobiš.... Torej nej gučati, ka se ta štipendija dobi "po vezaj". To je smejšno. No, če pa vas ene to tolaži, te pa kar pišite tü takšne smejšnice :).

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.11.2012 ob 22:21 .-. gost

      Eni so pač preveč navdušeni nad slovenskin narodnin športon... favšijo. Ges tude neman nikših vez v moms, pa mam fajn štipendijo. Pač pogoji so znani - če što ne ustreza pač ne ustreza.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.11.2012 ob 0:49 mmmm gost

      @bibi: tipična favšija. am.. ekonomija hobi faks? se pravi ekonomistom ne dat štipendij, ker je to hobi faks + ekonomistov itak ne rabimo kao? (in nej nejsan ekonomist) @gost - ....: ne guči na pamet, kakšne hčerke pa sinovi premožnih, ka je s teuf? favšija spet, ker si nej ustrezo pogojon? pogoji so znani, so tudi objavljeni in vsi keri ustrezajo pogojon dobijo štipendijo. višina štipendije je odvisna od števila točk, ki jih zbere kandidat glede na več kriterijov. glede toga, kelko de jih ostalo v regiji pa.. tudi glede toga se ne sekirat. štipendisti se obvežejo, ka do sprejeli morebitno ponudbo za službo v regiji po končanon študiji. če pa v regiji ustrezne službe ne bo, pa logično - s trebuhom za kruhom prek Mure.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.11.2012 ob 11:53 zalostno gost

      Zalostno je to ka se liden oci farba, ka so te stipendije namenjene tistin ka do se zaposlili v regiji, v keri je največa brezposelnost..! Drugače pa lepo ka se dajo...

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.11.2012 ob 13:01 ZAKOOON!!! gost

      jupyyy! TISTI KA JE NEMATE JEBI GA:) Ge zlato štipendijo nucan, ker imam novi avto, rad zuran in potuvlen....Tak ka je palik eno luksuz leto:) Študent biti je zakon!!!!

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.11.2012 ob 13:05 ZAKOON!! gost

      aja ka se tiče prakse pa san šau 5x v tau šolsko organizacijo. Prakse nucaš čisto malo, ker te ka podelijo te štipendije so malo fuknjeni. Mičo mogauče va kda sodelavca na faxi in te mo ti povedo kak je ta štipendija glupa!!!! Ampak glavno ka jo man!

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      25.11.2012 ob 16:12 ss gost

      Kak ste glupi, vejpa nišče ti nemre garantejrati ka boš po štipendiji mel slujžbo... lejko smo pa srečni ka vsak mejsec dobimo nekših 200-300 evrov , pa te že za kakoli jih mamo. Pač nagradijo našo pridnostt al kak bi pravo

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      25.11.2012 ob 17:58 či ovadite.. gost

      Či ovadite kakšno povprečje pa je potrebno za to štipendijo?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      25.11.2012 ob 22:59 štipendistka gost

      prvič: zakoj bi dala MO MS štipendijo nekomi,keri je iz druge občine?! te štipendije idejo iz proračuna MO MS!!! drugič: štipendije se delijo glede na določene kriterije, sepravi moreš biti priden in jo dobiš! ne gleda se na starše,babice,itd..halo?! narod ei, faušija do amena!!! nebi mogli prekmurci skup držati?! gost - ZAKON!! za moje pojme - glede na tvoj komentar,pa mislin,ka si jo ti ne zasluzis..če ti je glupa,zakoj jo te maš? eni so se mogli odpovedati študiji zaradi denarne stiske - ti pa tu takšne komentare trosiš..odrasti prosin te

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      26.11.2012 ob 9:23 zakoon gost

      gost - štipendistka Ta štipendija je norost!!!!! Dobivan jo, ker mi občina in država tau omogaučata! IN ŠE VEDNI PRAVIN KA JE NOROST!!!!!! Samo en primer dan: ena paupismena pička ka dela tau višjo šaulo v ms je dobila štipendijo, kolega pa ka uni strojništvo dela, pa je neje daubo (ker ima malo manjšo povprečje od nje)! Takšne vrste štipendij so glupost, ker se z denarjem dela kak sranje. Enako se dela tudi s socijalnimi in ZOIS-sovimi štipendijami. IN KELKO SAN ČIU OD SORODNIKOV NA MINISTERSTVI DE SE TA ZADEVCA TUDI V PRIHODNJIH LETIH SPREMENILA (ker je že iz svetovnega vidika totalno glupo sestavljena). ŠTIPENDIJA (KERAKOLI) SE NAJ DA TISTOMI KA SI ZASLUŽI. NEJ PA KA SE DA ZATAU KA SE MORAJO PEJNEZI DO NEKE VSOTE ZAPRAVITI!!!! In vsi študenti po končanem faxu se bodo enkrat tega zavedali! Ge san trenutno absolvent in so mi te stvari postale jasne ka tau tak nemre biti. (za napake se opravičujem ker pišen preko tabilce)

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      26.11.2012 ob 9:28 zakoon!! gost

      AJA še tau: '' eni so se mogli odpovedati študiji zaradi denarne stiske - ti pa tu takšne komentare trosiš..odrasti prosin te'' Tau so tipične balkanske fore!! ODRASTI PUNCA!!! Tako kot se v Sloveniji študira, se nikjer ne študira. Tisti kateri je v denarni stiski dobi od države LEPO LEPO POMOČ!!!! Predvsem tistim kateri starši delajo z minimum plačo so JEBANA STRANKA! Sem delal v tujini, potoval po svetu in spraševal ljudi, prijatelje kako so zadeve s študijem v tujini! In tako kot je v SLO narejeno ni nikjer!!!!! V tujini nekateri prvo delajo in potem študirajo!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      04.12.2012 ob 20:04 topšit gost

      za -ZAAAKON! ti si v rednoj krizi...neka pišeš pa sploj neven ka si ščel povedati! get real! malo se še izobražuj

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.