https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Macho in Mejke pri Gradu nasmejala do solz

Grad, 25.11.2012 ob 8:45  

MIM show vol.2 napolnil kulturno dvorano pri Gradu, da je pokala po šivih.

V nabito polni dvorani, ki je bila kar premajhna za vse obiskovalce, je odmeval smeh in jok. Macho (Matej Mertük) in Mejke (Boštjan Sinic) sta opravičila sloves najboljših komikov na Goričkem, saj v dvorani ni bilo obraza z nasmehom do ušes. V eno uro in pol trajajočem showu sta nasmejala staro in mlado. Tako so lahko videli, kako star gospod pripravi mladega mladeniča do tega, da se končno pozdravi starejšim, kaj se je zgodilo potem, ko Stanka na poti na morje ugotovi, da sta pozabila mladega Hermana doma in ko končno Stanka dočaka svoj dopust na morju, seveda takrat s Hermanom.  

Prav tako se je kot voditeljica takrat v vlogi dive Iva Gomboc izkazala in nasmejala občinstvo. Za kratko sprostitev ustnih mišic je poskrbela Alma Merklin s svojo novo pesmijo in Folklorna skupina iz Cankove. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.