https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Puconcih povijali püšlič

Puconci, 02.12.2012 ob 12:15  

Kulturno turistično društvo Puconci je včeraj v Kulturni dvorani v Puconcih pripravilo predstavitev zgoščenke Püconskega dueta in Pišteka s harmoniko Še püšlič povila bom.

Večer so poleg Püconskega dueta in Pišteka s harmoniko popestrili še Folklorna skupina Društva upokojencev Ljutomer, mešani pevski zbor kulturno turističnega društva
Števan Kühar Bratonci, glasbeno-pevska skupina Cvetje v jeseni Društva upokojencev Tišina, mešani pevski zbor Društva upokojencev Puconci in duet Pištek in Karči.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.12.2012 ob 22:52 gost gost

      Ja, ja Lajči, gnes je faca malo bole resna, da si vido rezultate volitev. Borci so ti še ostali. Lejko šče Türka med sebe vzemete, ka zaj itak gre v penzijo. Zaslüjžo si je itak nej.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.06.2013 ob 21:00 Fudaš gost

      Včera večer je nej bilou srečenje ljudskih pevcov pa godcov,v Böltincaj liki ,trbijna,tak kak na verestivanji.Zosagani nastopajouči so kumaj vö spravili kakšo našo vijžo,ka je nekši babji pilatoš sedo naprej z paperami iz Lublane ,pa ka de ocenjavala pevce šteri že ništerni duže spejvlejo kak je ta velka gos...pa stara.Jezuš Marija kama smo prišli,vej pa naj svojega štindejranoga znanja rajši malo da na pousido v parlament,poslancon pa tak dele,ka več kak polovica niti gučati ne vej ,nej ka se spravlajo pa davlejo tanače v naše narodno ljudsko izročilo.Vse pokvarijo stejmi ocenjavanji,vej pa pevec in vsi morejo spejvati tak ka seže do srca,moremo biti ena sam velka familija na takših srečanjih.Pa z Bougon ostante.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.