https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Božično-novoletni koncert orkestrov in zborov Glasbene šole Gornja Radgona

Gornja Radgona, 20.12.2012 ob 16:24  

V avli Osnovne šole Gornja Radgona je v torek potekal vsakoletni tradicionalno Božično-novoletni koncert, ki ga pripravijo učenci in učitelji glasbene šole.


V bogatem programu, ki ga je vodil Andrej Tibaut, so se predstavili učenci in učitelji, ki igrajo različne inštrumente v orkestrih ali prepevajo v pevskih zborih. Kot prvi so nastopili najmlajši Otroški pevski zbor, ki ga vodi Andrej Tibaut, sledili so: Godalni orkester z mentorico Doris Šegula, Kitarski orkester njihova mentorica je Klavdija Kovič, Mešani pevski zbor, ki ga sestavljajo učitelji in starši učencev glasbene šole, vodi jih Andrej Tibaut, pod mentorski vodstvom Olge Radolič so zaigrali harmonike v Harmonikarskega orkestra ob vokalu Ingrid Müller, na koncu pa se je predstavil še Pihalni orkester z mentorjem Rokom Volkom.

Skozi celoten program pa se je prepletala zgodba z naslovom Božično darilo, v kateri so sodelovale učenke 4. in 5. razreda baleta z mentorico Ano Tino Petkovšek.

Ob koncu čudovitega koncerta se je vsem nastopajočim zahvalil ravnatelj Glasbene šole Tomaž Polak, z mislimi, koliko truda, volje in odrekanja je treba vložiti, da dosežeš uspeh in zadani cilj na glasbenem področju. Ker pa je za Glasbeno šolo Gornja Radgona znano, da iz nje prihajajo dobri glasbeniki, je ravnatelj dodal, da za tem stojijo tudi dobri učitelji in mentorji.

Foto in tekst: Marjan Slavič

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.