https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V natečaju naj okrašeno božično drevo 2012 vas je najbolj prepričala Monika Ros

03.01.2013 ob 20:22  

Nagradni natečaj "Naj okrašeno božično drevo 2012", pri katerem ste zmagovalce izbrali vi bralci, je zaključen. Najbolj vas je prepričalo božično drevo Monike Ros, na drugo mesto ste izbrali fotografijo Petre Mesarec, tretje mesto pa je osvojila Sabina Škamlec.

Na naši Facebook strani smo objavili vaše fotografije, ki ste nam jih poslali, nagrajence pa je odločilo število največ klikov na gumb Všeč mi je.

Natečaj sta podprli Turistična agencija Center in Radenska. Glavna nagrada je vrednosti bon za letovanje v višini 100 evrov, ki ga bo prejela Monika Ros za spodnjo fotografijo, kateri ste namenili 231 "lajkov". Iskrene čestitke!

Drugouvrščeno drevo je poslala Petra Mesarec, za njo vas je glasovalo 140, trinajst glasov manj pa je prejelo drevo Sabina Škamlec. Obe bosta prejeli vrednosti bon za letovanje v višini 50 evrov, ki jih podarja Turistična agencija Center.

Fotografije, ki so se uvrstile od četrtega do osmega mesta, prejmejo praktične nagrade Radenske. To so Ksenija Kotar (90), Nataša Pečečnik (87) Martina Ferčak (62), Natalija Kos (53) in Natalija Horvat (50). Vsem nagrajencem in ostalim, ki ste poslali svoje fotografije, se zahvaljujemo za sodelovanje.

Vse zmagovalne fotografije si podrobneje lahko ogledate s klikom na zgornjo fotografijo ...

 

Nagrajence naprošamo, da nam na elektronski naslov urednistvo@pomurec.com pošljejo svoje podatke in naslov, da se dogovorimo o prevzemu nagrad.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.