https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Katja Vrdjuka in Mitja Černi najboljša športnika Občine Beltinci

Beltinci, 02.02.2013 ob 15:18  

V grajski dvorani v Beltincih je potekala slavnostna razglasitev najboljših športnikov Občine Beltinci v preteklem letu. Najboljša športnica je postala atletinja Katja Vrdjuka, najboljši športnik strelec Mitja Černi, naziv najboljši športni kolektiv je pa letos pripadal ženskemu nogometnemu klubu Teleing Pomurje Beltinci. Podelili so tudi nagrado za življenjsko delo v športu in zasluge za razvoj športa, ki jo je prejel Ivan Maučec, za najbolj perspektivno športnico leta 2012 pa je bila razglašena mlada atletinja Saša Maučec.

Pri izboru za razglasitev najboljših športnikov Občine Beltinci so tudi letos upoštevali tekmovalne uspehe pozameznika, odnos do športa, marljivost in vztrajnost. Kot je poudaril župan občine, dr. Matej Gomboši, pa nagrada ne pomeni le priznanje za dosežen uspeh, temveč naj bo predvsem vzpodbuda za delo vnaprej.

Najboljša športnica 2012:

1. Katja Vrdjuka

2. Sara Sakovič

Najboljši športnik 2012:

1. Matej Černi

2. Martin Mesarič

3. Igor Kovačič

Najboljši športni kolektiv 2012:

1. Ženski nogometni klub Teleing Pomurje Beltinci

2. Hokejski klub Lipovci

3. Nogometno društvo Agroservis Beltinci

 

Najbolj perspektivna športnica 2012:

Saša Maučec

 

Nagrada za življenjsko delo v športu in zasluge za razvoj športa.

Ivan Maučec

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.02.2013 ob 10:51 Roman V. gost

      Čestitam! Samo tak dale Katja.Bravo!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.