https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Muraši remizirali 1:1 s »prekmurskim« Zavrčom

Murska Sobota, 8.2.2013  

Včeraj popoldan se je v Fazaneriji na igrišču z umetno travo igrala druga pripravljalna tekma Mure 05. Nasprotnik je bil vodilno moštvo druge lige Zavrč, kjer nastopa kar nekaj nekdanjih Murašev, tekma pa se je končala z izidom 1:1.

 

Tekmo so bolje pričeli domači nogometaši in si pripravili nekaj lepih priložnosti, toda obe moštvi sta na premor odšli brez doseženega zadetka.

V 52. minuti je povedel Zavrč preko Jožeta Benka, ki je eden od štirih Prekmurcev, ki tačas nastopajo za resnega kandidata za igranje v prvi ligi v prihodnji sezoni. Preostali Prekmurci na začasnem delu v kraju ob slovensko-hrvaški meji so še do pred kratkim člani Mure Rok Buzeti, Leon Sreš in Nino Kouter.

Da štajersko moštvo ni zmagalo v Murski Soboti je poskrbel Matic Maruško v 65. minuti, ko je zadel po predložku Arpada Vaša. Po številnih menjavah je igra izgubila na tempu, tako da si moštvi do konca več nista priigrali resnejših priložnosti.

Trener Ante Šimundža je prvi polčas začel s postavo Luk, Cipot, Travner, Kurbus, Majer, Rep, Mlinarić, Vaš, Ciglarič, Maruško in Ploj, v drugem polčasu so zaigrali še Draković, Atanasov, Sačer, Bohar, Barbič, Vinko, Botjak, Mauko, Maroša in Šipoš. 

Zavrč, katerega vodi Makedonec Viktor Trenevski, je srečanje začel z zasedbo Fink, Čeh S., Sambolec, Murko, Sreš, Čeh A., Kuserbanj, Matjašič, Golubar, Buzeti in Benko, v drugem polčasu so priložnost dobili še Sagadin, Kokot, Murat, Gabrovec, Dugolin, Kelenc, Kouter, Avguštin in Letonja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.02.2013 ob 8:19 sunce vam gost

      Kak smo dobre uaaajjj.Trbej pripravite dokumentacijo za licenco, vače nede niti druge lige ( menjamo z zavrčom).Ali dokumentacije nega, ka pa zdaj nadzorni?

      0 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.02.2013 ob 8:52 tak malo gost

      Što de pa njega še plačuvo,če de vas tožo?Cipota misli ka ,če priporočeno pošlje dopis ka je vse OK ?Šalabajzeri eni nej ka bi se tak zgodilo kak z Gliho :-(

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.02.2013 ob 9:16 ges gost

      sunce vam, kakša dokumentacija??? Pejneze trbej, ka se bar duge do igralcov za lani pa predlani odplačajo. Če nede pejnez lejko oni šenki vlogo za licenco na NZS pošilajo...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.02.2013 ob 9:33 realist gost

      "Verjamem, da se bomo dogovorili v obojestransko zadovoljstvo." Po to stavki verjetno tožbe nede

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.02.2013 ob 9:53 tak malo gost

      realist,hm to je tak bole lepše napisano oziroma izjava Bogatinova.Vsaki tak najprle pove te pa itak sledijo tožbe.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.02.2013 ob 10:02 LFL gost

      GOST sunce van hvala Bogu da obstajajo takšni kot si ti ,da mislijo na vse škoda da nisi bolj zraven najbrz bi bilo še boljše ti imaš itak vse pod nadzorom Upam da se ti uprava zahvali za nastali spodrsljaj

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.02.2013 ob 10:46 nino gost

      Glejte, da se še jaz malo oglasim! Celec je ponujal mesto predsednika in ker nobenega ni dobil se je v tej vlogi preiskusila nataša. Kaj je s zaposlenim Topičem, kaj je s financami... KLUB SO POSTAVILI NA GLAVO! NAM PA GA PREDSTAVLJAJO KOT NEKO REŠITEV! Enega nesposobneža so vrgli in prišli so novi!!!!

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.02.2013 ob 11:00 ole gost

      zdaj do malo špilali prijatelske, mogoče par tekem v prvi ligi, te de pa dale vse isto. Što de pa te kriv? palik Topič??? hahaha:) Bog ne daj ka ne bi privoščo ali man občutek ka palik silijo z glavo skozi zid...vupajmo ka upravi uspe.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      08.02.2013 ob 11:39 dejan gost

      gost - ole Glede na tau ka se v upravi finančnih komentarjem izogibajo, topiča nika ne omenjajo, ta predsednica je na mesti ker nišče drugi nej šel biti, spet mučke, ... DVOMIN KA DE TAU DREVAU SADOVE RODILO. Po drugi stranu pa se spitavlen zakoj CIFER pa OŠLAJ????? Nega pejnez oni pa kar dva:) Vejpa naj CIFRA spakivajo. Ma socialno stanovanje, socialno, ...vejpa mura neje socialna ustanova (ŠE ZDALEČ NEJ)

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      08.02.2013 ob 12:03 KAR NEKDO gost

      gost-nino, se strinjam s tabo. Topič je bil slab, ti pa so še slabši. To je UMIRANJE NA OBROKE. Sem prepričan, da ne bodo dočakali konca sezone. Edino če bo pomagala NZS zaradi sodelovanja klubov in reprezentance v Evropi. Drugače povedano, če CRKNE MURA je v riti cela Slovenska nogometna dejavnost. ŽALOSTNO, KAM STE PRIPELJALI KLUB.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      08.02.2013 ob 12:35 itaq gost

      gost - dejan - ka ti drugo kak srate po klube nevejš?? še ene pozitivne besede si nej napijso!! ziher si eden izmed takšeh, ka še NIKOLE nej stopo na stadion, biu na tekme itd,.. al takše ste vedno najbole glasne, samo ka lejko neka provocerate..

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      08.02.2013 ob 13:16 dejan gost

      gost - itaq biu biu na tekmaj;) KA ZDAJ TE PROVOCEJRA, KER SAN NAPISO KA NITI ENKRAT NEJSO OMEJNILI NIČ GLEDE FINANC!!! Lidje tak daleč smo prišli, ka tisti keri spitavlemo o resnih zadevah smo prauti muri05!!! PA j****** k**** ENAKO STE DOLOČENI PISALI TUDI KDA JE BIU TOPIČ! FINANČNO STANJE JE 1 KERO TRNEJ PRI MURI REJŠITI!!!!!!! In glede na tau bi se lejko kaj omejnjalo!!! Aja pa še tau,,,nega pejnez pa majo dva pomčnika:) LP

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      08.02.2013 ob 13:22 gost gost

      Ka so pa zaj pa že tej zajebali, vij znalci interntni navijači kateri najverjetneje sploh ne hodite na tekme in vi vsi najbolj vse veste. Komaj smo igralce dobile, dali so jin plače pa je že pa novo vodstvo krivo za stanje v Muri. Vij lidgej ste betežni oz. čujdni. Pa pustite ka do bar en mejsec delali v miru. Pa ve se kdo dela vse kontra sedanjeme vodste. Ljudje katereo so izgubili položaje in privelegije v Muri in ljudje, katerim je vedno nekaj v napoto. Prav je tako rejd mora biti. Dečki slabše kak je delo Topič, je tak ali tak nej možno delati. V lanskem letu smo dobili kredit od Komunale 300.000, z vstopnicami smo dobili malo manj kot 500.000 in Evropa je dala malo manj kot 500.000 in bili so še drugi prihodki(sponzorji, nzs,). Topič kje je denar!!! Zapravil si še minimalno 500.000 ker nisi bil sposoben prodati nobenega igralca sedaj so pa vsi igralci odšli zastonj.Tou ka je napravilo v ton trenutku sedanje vodstvo je Topič nej bil sposoben napraviti v enon cejlon letu. Če bi bilo vse tak pošteno okrog Topiča bi prišo in predal vse posle, saj ga bo tako ali tako zaposlo Štihec na občini, ker je vrhunski menedžer, kateri je *rešil* že marsikatero firmo, naša občina pa potrebuje take sposobne in zaupanja vredne ljudi. Pozanijajte se malo ka je delo v Petrovcih, kjer je bil direktor in zakaj je moral iti z Petrovec z danes na jutri. V petek je še normalno delal, v ponedeljek je že moral dati odpoved, naslednji dan se pa že zaposlil v Muri. Vprašajte malo v mladinski šoli, kaj je delal tam in zakaj so ga odpustili. Bilo bi zanimivo videti kakšno plačo in predvsem koliko kilometrin so si izplačali Topič, Celec in Puhan in kolikšne so bile plače ljudi v klubu, saj so baje čistilke imele večjo plačo kot določeni igralci prve postave.

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      08.02.2013 ob 14:04 yx gost

      GOST-Dejan , ti si en navaden tečneš,zdaj pa mi res že greš na živce s svojim pisanjem, ter svojo neučakanostjo, na vsak članek,ki je napisan drugo ne delaš kak sitnariš o finančnem stanju ter pluvaš po novem vodstvu. Dragi Dejan za vse je potreben čas, do konca januarja se zaključujejo papirji za DDV, do konca marca pa mora biti končana bilanca, šele takrat se bo videlo stanje,ki je bilo narejeno v muri, tako da ne skrbi do konca marca ti bo ve jasno. Končno pa je to stvar uprave, mene bolj zanimajo igralci , njihova igra,ter da ostanejo v prvi ligi, Veš Dejan ta uprava dela komaj par tednov Topič pa je delal dve leti, to je razlika, v treh tednih pa se malo težko kaj uredi. LEPO TE PROSIM, ČE BI SE DRŽAL ČLANKOV,KI SO NAPISANI, NE MEŠAJ JABOLJK IN HRUŠK, PA PAMET V ROKE.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. prekmurjerepublika
      08.02.2013 ob 14:10 prekmurjerepublika

      @dejan, @kar nekdo in podobni. Kak še lejko vedno zagovarjate topiča, keri je najslabše predsednik mure do zdaj? Sta njegoviva pajdaša, ale sta pa tak hendikepiraniva in nazadnjaška ka neveta seštete 1 in 1. Pa še nekaj glede financ, lane so igralce mesece in mesece nej dobile ene plače, zaj so že dobili del plač za nazaj. Mariborčane ka so na posoje de tak maribor stroške kriu, za ostale pa bou finančni priliv. Nekaj maloga so že dobile, v 2 kednej pa tuj nemreč čakate čudeža. Vrvlite ka ma mura šanse za licenco.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      08.02.2013 ob 14:31 sv gost

      @prekmurjerepublika Fala za info . Zaj mamo bar nekaj vupanja. Prejšnji keden je bilou na ton portali objavleno ka je nova uprava nej dobila sej paperov od Topiča, isto je trdil že prej nadzorni odbor, računovodkinja je neka razlagala o domačom poslovanju, pa se je omenjalo tu na portali še marsikaj.... kak je pa s temi zadevami? Do marca more biti se jasno.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. prekmurjerepublika
      08.02.2013 ob 14:56 prekmurjerepublika

      @sva Primopredaje poslov je še baje nej bilo, kar pomeni, ka ta uprava še nema vseh paperov od topiča. Vseeno pa naj bi že nakaj malega bilo nakazano igralcon. Seveda ogromen dolg še ostaja, ampak vse delajo na ton ka do ga zmanjšali do te mere ka dobimo licenco.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. ms-d
      08.02.2013 ob 15:25 ms-d

      gost-gost,nebom se stabo strinjal glede penez,kako si jih navedo in napisal,od komunale je bilo 250.000-od vstopnic si pa precej v kmici,za moje pojme,tudi od evrope ni toliko denarja,zakaj nekateri tako napihujete za ta denar,zakaj se nepočaka za uradno pojasnilo in za predajo,potem pa de se videlo dejansko stanje kako je bilo in kako so delali,samo za tebe in nekatere,je cipot od komunale-denarja ,dobil sam 10.000 evrov ker je imel zablokiran račun in dobo na roko keš,zato nemore se tak delati in govoriti da ni dobil denarja celo leto,so pa še druge zadeve ki pa morajo in bodo pšojasnene,bar tako mislim jaz,zdaj pa štejpate minuse,mi baš doj visijo,

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      08.02.2013 ob 15:27 aa gost

      Eni ka se oglašate ste navadni drekaši ka samo šinfate. Pa ka mijslite ka de van nikak sakši 5 minut poroučo kakšno je finančno stanje.Naj delajo v mejri ka dela majo puno nej pa ka do se še ukvarjali s takšnimi štenkašami keri se na ton forumi najdejo. Da pa Mura špila jih pa niti na tekmo nega. Zaprite že idnouk.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      08.02.2013 ob 15:45 ???? gost

      prekmurjerepublika,nej so vsi Topičovi pajdaši oziroma nači ti napišen vsaki z svojo glavo misli in zato ti nej trbej biti z nekom kolega da ugotoviš ka se dela v ton klubu.Neverjetno de če de celec in puhan v klubu,keriva sta po mojem mnenju največiva krivca za takšno stanje v klubu.1+1 kak si napiso pa je istina ka so dosti tudi igralci krivi keri so bojkoterali tekme.San siguren ka de prvo kolo dosti lidi v fazanariji zato ka je derbi pa prva tekma po dugon času,me pa zanima kak de dale obisk ?Z Dejanon se pa strinjam,zakoj ne povejo od kec je zdaj prišo €,če pa smo v zgubi in kelko so poravnali igralcem ?Kakšno vizijo majo (finančno)za naprej ?Prle se je to vsaki dan čakalo pa spitavalo Topiča,zdaj na enkrat pa se nesme več ?Čudna je že bila izbira predsednika kluba,ka nikak odi okoli pa prosi što de predsednik ? ja ge ste pa to že vidli,aja v soboti :-)Ge so zdaj te velki gospodarstveniki kak je cipota obečavo ka pridejo,če topič odide ?Mislin ka je vse isto ostalo ali pa še slabše z ten vodstvom,sicer pa bomo vidli za kakšen mesec ka te pisali.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      08.02.2013 ob 16:05 money gost

      @ms-d od UEFE je Mura 05 dobila točno pol milijona evrov, za vsak krog napredovanja je dobila 100.000€ in po četrtem krogu ker se ni uvrstila v nadaljno tekmovanje je Uefa vsem klubom, ki so izpadli v četrtem krogu nakazala še tolažilnih 100.000€. Predlansko sezono v evropskem tekmovanju je klub dobil 90.000€ v lanskem pa je Uefa dvignila na 100.000€ A group stage participation in the Europa League awards a base fee of €1.3 million. A victory in the group pays €200,000 and a draw €100,000. Also, each group winner earns €400,000 and each runner-up €200,000. Reaching the knock-out stage triggers additional bonuses: €200,000 for the round of 32, €350,000 for the round of 16, €450,000 for the quarter-finals and €1 million for the semi-finals. The losing finalists receive €2.5 million and the champions get €5 million.[16] First qualifying round: €100,000 Second qualifying round: €100,000 Third qualifying round: €100,000 Play-off round: €100,000 Base fee for group stage: €1,300,000 Group match victory: €200,000 Group match draw: €100,000 Group winners: €400,000 Group runners-up: €200,000 Round of 32: €200,000 Round of 16: €350,000 Quarter-finals: €450,000 Semi-finals: €1,000,000 Losing finalist: €2,500,000 Winners: €5,000,000

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      08.02.2013 ob 16:07 money gost

      skripta vse skupaj pomeša na tem linku vse piše http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_League#Prize_money

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      08.02.2013 ob 16:10 money gost

      viri http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_League#Prize_money

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. ms-d
      08.02.2013 ob 16:32 ms-d

      money-dobro si prekopiral,ampak mi pa še povej kaki so stroški bili,pa ka so poplačali z temi penezi,pa te deni računico kelko je ostalo za igralce,pa nej zdaj praviti ka so nej od tej pejnez nika nej dobili,ka je nej istina,tudi mi povej če znaš kelko si je vivat dal v žep od tej njegovih 180.000,pa što je bil zaduženi za finance v muru,in kak je z njimi delal,

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. prekmurjerepublika
      08.02.2013 ob 16:41 prekmurjerepublika

      Še neka: Ge se strinjan ka celec in puhan nemata kaj iskate v klube, ker sta njiva preci kriviva za to stanje in tu tude vupan ka cipot nede pelo prdsednice žedno prek vode in ka de njej što pravo ka sta tejva človeka za norosti delala v klube. Kar se pa tiče dohodkov lane. VIj morete znate ka so muro gostovanja - organizacija tekem, poletov, prenočišč stala reci in piši kole 150.000 evrov. Šli smo v baku (azerbajđan), cska sofio (bolgarija), arsenal kiyev (ukrajina) in lazio (italija). Dohodkov na račun vstopnic od domačeh tekem je bilo prece, ale organizacija vsake tekme je koštala povprečno kole 6 jurjov x 18 domačeh tekem = 108 tisoč evorv. Od vstopnic so dobile koule 150 tisoč evrov, tak ka tu so zaslužili samo kakše 50 jurjov.Plače nekaterih igralcov so bile viske, plača trenerov fejs viske (previske), gospod hlastec je za 2 mesca dela dobo kole 15 jurjov. V glavnon, v kolikor bi se delalo transparentno, racionalno bi mura mela kole 100 tisoč duga menje. Če bi pa neka zaslužileše od prodaje igralcov pa bi dug biu vsaj pou menjše. Ta uprava dela zainouk fejs dobro in ges vrvlen ka do porihtale klub. Vsi mij pa moremo pomagate tak ka pridemo na tekmo in plačamo vstopnino. Vrvlite ka de ta uprava šla v prave roke, nej kak prlej.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      08.02.2013 ob 16:48 točno tak gost

      ms-d,točno tak to se naj napiše kelko je vivat profitero pa tisti keri ga je zrihto.Pa potovanja po europi,kak butalci so odili,što je tu bil majster ?Iz Kopra na Dunaj pa te v Rim ?Pa to še osnovnošolci znajo ka tak nejde.Pa spanje v Mariboru,pa podarjene vstopnice za europske tekme nejih je bilo tak malo pitajte Hlasteca kelko jih je rastalo,ja pa rejsan kelko je košto Hlastec ka je dva mejseca drek mejšo v klubu ?Pa igralci ka so dobili na roko pejneze na blagajni komunale in še in še bi lejko nštevo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      08.02.2013 ob 17:18 money gost

      @ms-d od denarja kar so dobili od Uefe je bil naprej nakazan na NZS katera si je tudi zadržala nekaj denarja saj je bila udeležena pri organizacija za potovanje Mure 05 v tujino(ne bom našteval) Ja tudi Vivat je vzel provizijo(kar je normalno za vsakega biznismena nihče ne dela zastonj oz ne posoja, ne bom napisal koliko ker nisem videl sem samo slišal).Samo en primer slabega dela stare uprave ko je Mure 05 lani dosegala takšne rezultate(tudi z veliko pomočjo sreče) niso izkoristi tisti trenutek odmevnosti in poiskali kakšnega večjega sponzorja. prekmurjerepublika je dobro razčleno. Vendar so to sve bolj ugibanja vseh nas dokler ne bo stara uprava predala vse papirje in bo nova toliko poštena in po pregledu dokumentacije naredila bilanco in to pokazala javnosti(mislim, da se to ne bo zgodilo) bi komaj takrat vedeli za dejanski dolg(do takrat pa vsak nekaj sliši in doda in dolg raste po svoje). Tudi to imaš prav, igralci so dobili nekaj denarja eni več drugi manj(vsak igralec ve zase koliko in kako to rešiti-seveda če bo denar?). Moje mnenje je, da tako slabo kot je delala stara uprava skoraj nemore nova razen, če ??? Danes je zelo težko dobiti denar vsak kapitalist naprej pogledal kakšen bo imel dobiček oz korist in šele nato se odloči, če bo kaj sponzoriral(kajti tudi pri teh financah države odreže svoj kos potice oz se plača davek žalost vendar tako je) Jaz upam, da bo nova uprava poskrbela, da se bo izšlo za vse dobro tako igralce, gledalce in tudi tisti, ki so tako in drugače povezani s klubom. Nisem bil nikoli v upravi Mure in tudi sedaj nisem v Muri 05 ker pa je MS majhno mesto skoraj vsak vsakega pozna. Še enkrat napišem vse to so bolj predvidevanja kot dejstva torej za Uefo drži ostalo pa?????????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      08.02.2013 ob 17:19 en gost

      Še sedaj ni plačana uporaba stadiona v Lendavi za tekme v EL.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. ms-d
      08.02.2013 ob 17:49 ms-d

      money.niso dejstva in nika ne drži za evropo,začali smo špilati v evropi,in če bi v prvio tekmi zgubili bi ne dobili 100.00 ampak bi imeli minus za stroške ,in tu je tvoja verzija,za denar.zato smo igrali 4-tekem in dobili 400.000€,in nej 500.000.kak si ti razlagaš.za vivat so bili pitanja,vsaki si vzeme od posojenega(kredit)denarja,ampak 9.7000€je dobil vivat,in še je imel zelo veliko svojih v mariboru,ko je puhan špilo predesednika in celec-???,sta podelila 600 kart za vip,je pa za koper-ms-dunaj spanje,in stroški organiziral puhan ,prek kompasa,znase zakoj( mani-mani),za baku je pa stisdno rit kak celec-igor,nemreta iti z njimi zaradi obveznosti,(hahaha),od penez -evropa je ostalo zelo maloga,tudi je hlastec delal v svojo korist,in z podporo puhana.njegov je klintient,da mo vidili bilanco in stroške do se eni zgražali in tirali to vodstvo kak je prišla tak de odišla.bomo videli tretje kolo ,ko do ščeli igralci peneze za plače,že zdaj se nevej kak dugo pa ge do imeli dva obroka,ka tak šče ante,,,te pa do ščeli za varovanje,policija ,stroški takšni pa ovakšni,gledalcov de 1000krat7€-7.000,stroški pa 8.500,pa je spet minus,zopet nega pejnez,kurjava plače,in tak dale,,,,,,

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      08.02.2013 ob 18:23 Dejan gost

      Še enauk. Lepau san samo dau pripombo, ka od vseh novic o muri05 (kerih je največ) se nejso teknoli niti enkrat finančnih zadev! Seveda tisti ki ste z uprave oz. blizu mure05 se tu oglašate in me mate za Topičovega... Pa san lepau večkrat napiso, ka dobro ka so se njega rejšili!!!! ŠE ENKRAT ZA TISTE POČASNE: SEDANJA UPRAVA OB TOLIKIH NOVICAH (skoraj vsaki dan eno ali celo dve na pomurcu + lastna stran) NI NITI ENKRAT PODALA KAKŠNO IZJAVO GLEDE FINANČNIH ZADEV (vizije, dolg, topič, sponzorji....skratka kar koli)!!! Jaz in skoraj vsi smo preklinjali Topiča zaradi financ,,, kaj pa zdaj????

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      08.02.2013 ob 18:27 dejan gost

      prekmurjerepublika NEJSAN TOPIČEV PODREPNIK ALI KOLEGA:) V NJEGOVEM ČASU SAN TUDI PISO PRAUTI...če te strasno zaimle ti lejko poven pod katerim nickom sem takrat piso...zdaj pa pač uporablan moje ime:) Aja pa nejsan blizu mure....samo navijač!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. prekmurjerepublika
      08.02.2013 ob 19:05 prekmurjerepublika

      @ dejan Lejko bi znao, ka je topič še nej predao vseh poslov in dokumentacije, kar otežuje delo nove uprave. Nevej se še točna številka dolga in vsega kar sodi poleg.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      08.02.2013 ob 19:33 yx gost

      Gost-Dejan,kaj si ti obseden s tem finančnim stanjem mure, ALI SI RES NE DAŠ DOPOVEDAT,DA SE TO NE DA UREDITI V PAR TEDNIH, pa nisem zraven mure o5 ,ampak sem samo navijač,pa si močno želim,da bi mura ostala v prvi ligi, vse drugo je sedaj bolj pomembno, finančne stvari pa naj reši uprava, upam da nas bojo ob pravem času obvestili. TAKO DA BODI MALO STRPEN VSE OB SVOJEM ČASU, SEDAJ PA SE OSREDOTOČI NA KAJ DRUGEGA, DA NE BOMO GULILI ENO IN ISTO.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      08.02.2013 ob 19:40 YX gost

      Gost-ms- d ,nisi dobro seznanjen za zadnji krog z igranjem z Laziem so dobili 200.000 eu,tako da je 500.000 eu, tako da ne nekaj na pamet, pa prodaja vstopnic 12.000 ljudi v Maribori, 8.000 v Lendavi, pa ostale tekme ne mislim več naštevati to je delo nekoga drugega, ki bo sigurno to rešil, meni je važno,da bojo špilali, pa da se je ta mora končala.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      08.02.2013 ob 20:53 chico gost

      Noben vaš komentar se neje dotekno zgornjoga članka in to je tekma z Zavrčom in rezultat 1:1. Mogoče ste nej meli časa iti gledat. taka samo na pamet blebečete in podtikate nekaj zdajšnji upravi, nekaj prejšnji. istina je ka se je trošilo več kak se je zaslužilo zato trbej uvesti rejsan krizni menedžment. Ali hobotnice majo dosti lovk, pa jih trbej dosta odsekati, ka prijdeš na zeleno vejo. Dosta s klubskov politiko, ajde na temo prijateljske tekme. Škoda bilo je okoli 300 - 400 ljudi kljub tekmi zaprtoga tipa ????? Glede na igro je mislin ka Šimundža potegno ven s tej ekipe maksimum, Zavrč je z lahkoto pariro. Drakovič se je osmešil pred Benkojem. gol je Mura dala sumljivi. Ne vem, težko de pa gejo samo trije kedni časa ešče. Upanje umira zadnje. Ex Muraši pri Zavrči so bili na nivoji in mislin ka de drugo leto za njih prva liga.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. ms-d
      08.02.2013 ob 20:57 ms-d

      yx-na podlagi keroga argumenta pa dokumenta lejko poveš ka smo z lacijom dobili 200.000.samo z njim,makaki,dokumentacija bi se že lejko predala in podala samo so v upravi čedni .z celeco in to predsednico in z cipoton,pa še se slini od komunale martinuzzi,sami biseri,kak se lejko preda.če so pa topiči vzeli ključe-računalnik.samo se preseravlejo.zakoj pa se nepovej za kolliko so prodali janžo,vsi so tiho,ker je celec(IGOR)KOT STRICI OD ZADAJ,tudi je klical župana ka se naj neka napravi ka so vsi proti topiči,zovejo in kukajo ,sedaj pa njega nega pa je vse super,samo vas pitam .geso zdaj tej investitori-potencijalni,bančniki,privatniki.mlinopek,gmt.samo so nafihovali,dejanja pa niso uresničili-za enkrat,licenco bo treba nerediti,in že razmiljajo ka bi investitorko odslovili,v tem momentu je to največje bedaria kaj lahko naredio,mislio to mo pa mi lahko prez problema,pomali pa gvušno,ampk še večji propad kak pa je bil z topičon,ka je bil san in z ljudmi ki so mu nož v hrbet rinoli,in se delali po portalaj pa na tv,mismo to znali ka de se to zgodilo,celec je zavajal vse v upčravi za red-bul,nakonci pa porino na topiča in si ščitil obraz ,prec cipota pri igralcaj,puhan pa se skrival prek hlasteca,in gdo bo sedaj njemu plačal ka je bil pri muri,puhan,ne ne klub,ta naša barbika pa nevej zakoj se sploh gre in se zdigavle kak kakšna štrunfeta,bomo videli to njeno etiko in moralo,celecova,maskota ki se skriva za njo,ampak bo še gorja pri njih,če nedo mogli dokazati za poneverbe,izsiliti nekoga in prisiliti, v nekaj je lahko,samo potem moraš tudi to zagovarjati in dokazati da imaš prav,če ne pa je sranje,in so tožbe in narod vidi situacijo realno,se pa lahko spreobrne skozi noč,

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      08.02.2013 ob 21:45 yx gost

      Gost ms-d, vmiri se , ne brigan se za stvari,ki niso pomembne za mene,poslovanje bivšega predsednika se mora pregledati,tudi račuznalnik,to je stvar nove uprave. Za 200.000 pa vem,ker treba včasih tudi kaj prebrati na UEFINI strani, pa še kakšen drugi časopis. Popolnoma zaupam novi upravi, mene samo skrbi,če ostane mura v prvi ligi,da bom še lahko naprej užival. Čenče baba čula baba rekla pa me ne zanimajo,zato se tudi ti vmiri pa počakaj, nas bodo že obvestili kako gre posel naprej.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. ms-d
      09.02.2013 ob 8:24 ms-d

      lp,nevem gdo in zakaj uporablja moj link,in piše za opravičilo,jaz stojim za svojimi besedami,ampak danes zjutraj,po imenom,gosr-ms-d ,nisem pisal jaz ampak neki šalabajzer,nimam plačila za to pisanje in tudi nisem blatil ampak napiso resnico ,zato ne uporabljati mojega linka in pisati nekaj na pamet,morali bi dajato izjave in komentarje samo prijavljeni člani,

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      09.02.2013 ob 8:25 KAR NEKDO gost

      Dajte enjajte že idnauk s ten sranjon. Koga še gnes briga Mura? Nej ste za zretjo ligo, nej pa ka bi špilali v prvoj. Laleke.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      09.02.2013 ob 8:27 KAR NEKDO. gost

      Tiskarski škrat. Napijsati san ščeu tretjo ligo. Eli pa še niže.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      09.02.2013 ob 8:53 ha ha ha gost

      vidin ka ništerni idejo pa koperajo imena samo ka bi nikakoga doj posrali, gost - ms-d idi malo k doktoru ali pa mami pod kiklo.če ne vupaš san kaj napisati te je lejko sran.Sicer pa ta uprava je nej vredna ka sunce na njih sije :-)Eto tekma z zavrčon je ta nova predsednica redno skakala na nika krivoga čiroja.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      09.02.2013 ob 12:08 mua 05 gost

      bravo mura tak dele kaste naj baukši

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      09.02.2013 ob 13:26 evo mene gost

      raste ganđa zelena zelena zelena

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      09.02.2013 ob 15:00 ms-d-ms-d gost

      ms-d-----------ka je tebi nej jasno što uporablja tvoj link ,saj ti pluvleš kot prijavleni,gost ms-d pa piše kot gost ms-d verjetno je to razlika čeprav so na koncu iste črke,samo to ti ne razmiš verjetno kot ne razmiš da ti mura nej napravila nika slaboga in zakoj jo potem šinfleš , neveš ka si betežen ----če pa imaš kaj proti posameznikom pa se zguči za srečanje na štiri oči, sicer pa škoda s tabo in podobnim saj sami ne veste ka delate

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      09.02.2013 ob 15:10 gost - ms-d-ms-d1 gost

      gost - ms-d-ms-d,daj ne boj tak močen ka si nej ,če se prijavlaš kak gost

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      09.02.2013 ob 18:35 05 gost

      Gost ms-d pa kar nekdo, vi ste vsi budale, samo sinfate nonstop, ka je pa te nej topic zriktal v leti pa pol pejneze? Miljon objav, miljon sestankov z pol sveta pejnez pa nej.. Pa te ce je vido ka nema vpliva na nikoga pa ka nede mogo bi naj odstopo... Zaj ste pametni... Rad naj bo ka sto za njim prevzel klub v takem stanju... Jezik mate, ka ste pa delale do zdaj??? Zaj sinfate upravo ka dva tedna tu.. vsak predsednik slovenskih klubov poskrbi za finance, samo pri muri je nic nej zrihto...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      09.02.2013 ob 20:31 +\- gost

      Kak koli glejdano; večjoga minusa nemre nikak biti kak pred Evropo!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      09.02.2013 ob 21:06 PLMN gost

      Feri je najboukše plačani igrač pri Muri!!! Živel Suhi Vrh!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      09.02.2013 ob 23:01 bogatinof gost

      olifer vam pobro fse pejneze,ki ga nejste plačuvali

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      10.02.2013 ob 0:12 KAR NEKDO gost

      gost- 05, ti nimaš pojma, o čem se piše . Idi malo odspavaj. Ker so se ti možgančki pregreli.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      10.02.2013 ob 0:44 05 gost

      gost kar nekdo ti si bolan srmacek, sicer pa lapaj svoje itak te nisce ne upostevle..smejsen si ka vse tu gor pises..

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      10.02.2013 ob 10:06 kar nekdo gost

      gost - 05,daj ne seri pa ne motaj če nemaš pojma.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      10.02.2013 ob 14:55 o5 gost

      mura zakon ste tak dale ok kaste itak naj baukši oleole mura je zakon

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.