https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

INTERVJU

Disko club Sfing – od novembra znova skrbijo za zabavo na Goričkem

Fikšinci, 21.02.2013 ob 10:00  

Pogovarjali smo se z Milanom Perkičem, novim lastnikom prostorov dobro znane goričke diskoteke Sfing's club. Razkrila nam je svoje načrte za vnaprej.

Veliko ljudi je v diskoteki Sfing's club pustilo svojo mladost. Od kdaj je ta diskoteka spet na novo odprta?

Vrata diskoteke smo na novo odprli lani novembra.

Kakšne spremembe je doživela?

Iz diskoteke smo naredili varno diskoteko, ni več incidentov, pretepov ali razbijanja. Svojim gostom nudimo brezplačno tudi varen prevoz domov.

Kako pa lahko gostje pridejo do teh brezplačnih prevozov?

Pri vhodu povejo varnostnikom, da želijo prevoz domov ali pa se obrnejo osebo na mene.

Kakšni so načrti za naprej? Kaj pripravljate?

Želimo popestriti dogajanje oziroma ponudbo na Goričkem, z zanimivimi, novimi zabavami, novimi skupinami, se prilagajati potrebam, željam gostov.

Bo oder Sfing's cluba gostil tudi kakšna znana imena? Katera?

Že drug teden igra tu okrog zelo znana skupina Weekend band. Za naslednji mesec, se pravi, za marec se še dogovarjamo. Na začetku aprila bo nastopila skupina Plamen in nekje na sredini Mambo Kings. V planu imamo nekje enkrat do dvakrat na mesec neko znano ime oziroma zabavo z živo glasbo. Kot sem omenil, se še za marec dogovarjamo, želimo pa imeti v marcu Elvis Presley show.

Slišalo se je, da je vrata diskoteke zaprla inšpekcija. Nam lahko poveste kaj več o tem?

To je bil preventivni kontrolni pregled inšpekcije, ki se dela po vseh nočnih lokalih. Na primer po Mariboru vsakih 14 dni. K nam so prišli po treh mesecih enkrat. Svoje delo so korektno opravili in iz njihove strani ni bilo pripomb na naše delo, saj imamo vse urejeno po pravilnikih in zakonih, kakor zahtevajo.

Pojavljajo se tudi govorice o neoriginalnih pijačah, zanima me vaš komentar na to?

Mi lahko vsakemu, ki reče, da ni dobil originalne pijače, damo polne steklenice ali pokažemo fakture dobaviteljev. Če kdo še vedno dvomi lahko damo pijače tudi na analize. Ampak ne vem kako verjeti osemnajstletniku, ki voha viski s coca colo in pravi, da to ni to, saj imaš eksperte, ki tega ne ugotovijo.

Bi za konec še kaj dodali?

Želimo si razširiti svojo publiko, saj do sedaj imamo več ali manj goste iz Goričkega. Prirediti želimo zabave, ki bodo vsem ostale še dolgo v spominu in zadovoljiti želje naših gostov.

    Fotogalerija