https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Lado Bizovičar s Slovensko musko od A do Ž navdušil v Gornji Radgoni

Gornja Radgona, 21.04.2013 ob 8:00  

Včeraj je Kulturnem domu v Gornji Radgoni potekala satirična komedija Špas teatra, ki nosi  naslov Slovenska muska od A do Ž. V slabih dveh urah smeha in raznovrstne glasbe so obiskovalce dodobra nasmejali nastopajoči Lado Bizovičar, Gašper Konec in Miha Debevc.


Scenarij za komedijo sta skupaj spisala Jure Karas (bolj znan kot "Slon" iz dueta Slon in Sadež) in Lado Bizovičar, ki obenem tudi nastopa kot osrednja zvezda komedije. Družbo sta mu delala še glasbenika Gašper Konec in Miha Debevec.

V glasbeni komediji Slovenska muska od A do Ž so trije omenjeni akterji gledalcem slovensko glasbeno sceno predstavili na kritičen in humoren način. Lado Bizovičar v glavni vlogi predstavil celoten spekter slovenske glasbe, od popa, rocka, techna, pa vse do narodnozabavne glasbe. Dogodek je organiziral študentsko – mladinski Klub Klinka.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.