https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura 05 ni dobila licence, a vodstvo kluba še ni vrglo puške v koruzo

Murska Sobota, 27.5.2013  

Licenčna komisija Nogometne zveze Slovenije (NZS) je zavrnila pritožbo Mure 05 po pridobitvi licence za igranje v Prvi ligi Telekom Slovenije v naslednji sezoni. Klub bo vložil izredni postopek.

Zna se zgoditi, da Prekmurje v naslednji sezoni Prve Lige, prvič odkar je Slovenija samostojna, ne bo imelo svojega predstavnika. Mura 05 namreč tudi po pritožbi ni prejela licence, a še vedno obstaja kanček upanja. Murskosoboški klub bo namreč izkoristili zakonsko možnost ter se še izredno pritožil. "Res je, pritožba je bila pričakovano zavrnjena. Sedaj pa bomo sprožili izredni postopek. Razlog je, ker smo blizu dogovora z investitorjem iz tujine, imena pa ne bi razkrivala. Vendar bo znano kaj kmalu, saj treba urediti dolgove do nogometne družine in države. V danih trenutkih je upravni odbor naredil vse, kar je lahko, da smo sploh lahko izpeljali tekme. Sedaj se nadejamo le, da se uveljavi izredni postopek, s tem pa se nam odpirajo nove možnosti," je za Sportal povedala predsednica Nataša Horvat, ki pa utegne kmalu predati svoj položaj novim investitorjem.

"Seveda, storili bomo vse, kar bodo zahtevali investitorji. Namen je, da klub ne propade in pridobi licenco. Naj stvari prevzamejo profesionalci, saj smo že vsi zelo izčrpani. Lahko bi se izrazila, da smo v šprintu na 100 m že v izdihljahih tekme," je še dejala Horvatova.

Mura 05, Dob ali Krka

Mura 05 bo sicer že to soboto igrala prvo tekmo za obstanek proti Dobu, v sredo pa bo še povratna tekma v Murski Soboti. V primeru, da Mura 05 ne prejme licence, bi njeno mesto za prvo ligo pripadlo Dobu, a tako kot že lani, slednji ne zadovoljujejo infrastrukturnim pogojem. Tako se zna zgoditi, da bi NZS v prvo ligo povabilo novomeško Krko.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.05.2013 ob 19:37 :) gost

      4 dni pozneje de povratna tekma, nej teden dni :)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.05.2013 ob 19:40 tekačica gost

      Nataša tij si s svojim delom še nej 1m prebejžala na 100m. Z izrečenimi besedami v svojem mandatu pa si je rejsan pretekla dosta km.

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.05.2013 ob 19:51 mike gost

      ljudje pozor nalezljiv virus razsaja nova predsednica se je od topiča okužila glede investitorjev iz tujine

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.05.2013 ob 20:00 gost gost

      Svaka vam čast, uspelo vam je narediti še več dolga in z bogatinovim ste narejdli isti primer kak je bil z gliho. Povejte tau javnosti, nej ka se lažete. Bogatinove ste nezakonite enostransko prekinili pogodbo.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.05.2013 ob 20:18 gost gost

      a pripelali ste trenera simundzo kteri je meu slabše rezultate kak bogatino v, a kovali ste ga v zvejzde. statistika v jesen ste petkrat zmagali pa štirikrat špilali neodločeno osvojili ste 19 točk, spomladi z simundzo pa ste zmagali štirkrat in dvakrat neodločeno, osvojili ste 14 točk. a cejlo spomlad ste si nej dali mdobovedate ka je šimundza slab trener. rezultati kažejo vse od prvoga dneva ka ste prevzeli nouvo vodstvo klub se je znalo ka nega rešijtve. Kelko pejnez ste nelegalno zapravili De što za tou odgovarjal . znalo se je od prvoga dneva gda ste prevzeli kčlub ka nemrete nikaj napraviti. A pripelali ste šest nouvih igralcov. Ge so tej spali ge so geli što jih je plačal.

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.05.2013 ob 20:24 ?!?! gost

      ej ge ste zdaj tisti????MURA DOBI LICENCO NEJ KA BI SE MOGEL V JEZIK VJESTI!!! ITD.... TER NJIM PODOBNI! tak pa trbej ten sobočancon zvijšenin! na konci bič pouči!

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. prekmurjerepublika
      27.05.2013 ob 20:27 prekmurjerepublika

      @ gost Ka ti se hecaš? Jeseni je bilo 21 kol, spomlade samo 15, što je bil zaj uspešnejše???? Kakše igralce je meu bogatinov, pa kakše je meu zaj šimunđa?? Prej smo meli v napade fajiča, eteroviča, jeliča, zaj mamo samo vinkoja, v sredine aboraha, biu je še janža, buzeti. Zaj mamo tuj solidno ekipo, ale po imenaj smo meli pod bogatinoven definitivno boukšo. Šimunđa je za bogatinova profesor. Če bi biu bogatinov zaj, bi bilij gladko zadnje, za aluminijon.Telko o ton

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      27.05.2013 ob 20:28 nik gost

      Realno za vse: CE BI SEDAJ Z TAU XY TOZBO MURI VSEGLI USPELO, SE KRKA PRITAUZI NA UEFO IN IMA NOGOMETNA ZVEZA GROMOZANSKI CIRKUS na glavi!. Krka in zavrc ideta in tau je dejstvo. Roltek pa nej ker nima pogojev! Natasa tebe pa je lejko sran ka palik navijace za norca mas!! Ce pa ze delas reklamo pa povej keri sponzor, ker na konci ga itak nemas kak topic! Lazete se, manipulirate..... GE GEMLETE PEJNEZE ZA TEKAUCE DELOVANJE KLUBA??

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.05.2013 ob 20:33 uprava gost

      Kdor visoko leta, zelo, zelo, zelo nizko pade.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      27.05.2013 ob 20:34 paragrafi gost

      poglednite si člene od 63 pa 64 Pravilnika za licenciranje nogometnih klubov: http://www.nzs.si/resources/files/Pravilnik_o_licenciranju_nogometnih_klubov.pdf tou pomene, ka de mura lejko dobila še eno šanso! pa de je gvušno, zato ka telko navijačof, kak jijh ma mura, liga nemre zgibite. NZS pa se toga zaveda!

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.05.2013 ob 20:37 hrvat gost

      Šimič igral 5 tekem. Pogodba, stroški,... Ge je, ka ne špila, Mlinarič.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      27.05.2013 ob 20:38 ni še končano gost

      PONEDELJEK 27.05.2013, 17:21 Prekmurski klub pred celovito prenovo Murina pritožba zavrnjena: tuji investitor prinaša še zadnjo možnost Avtor: Dario Dotto Murska Sobota - Licenčna komisija Nogometne zveze Slovenije (NZS) je zavrnila pritožbo Mure 05 po pridobitvi licence za igranje v Prvi ligi Telekom Slovenije v naslednji sezoni. Klub bo vložil izredni postopek. Mura 05 tudi na drugi stopnji ni uspela pridobiti licence za igranje med prvoligaši. Mura 05 tudi na drugi stopnji ni uspela pridobiti licence za igranje med prvoligaši. Pričakovano Mura 05 tudi na drugi stopnji ni uspela pridobiti licence za igranje med prvoligaši, kar pomeni, da je tik pred izpadom iz lige. Vendar pri prekmurskem klubu se še nadejajo pozitivni rešitvi. Zakonodaja jim ponuja še eno možnost. Nataša Horvat je blizu dogovora z investitorjem iz tujine. Imena še noče razkrivati. Nataša Horvat je blizu dogovora z investitorjem iz tujine. Imena še noče razkrivati. "Res je, pritožba je bila pričakovano zavrnjena. Sedaj pa bomo sprožili izredni postopek. Razlog je, ker smo blizu dogovora z investitorjem iz tujine, imena pa ne bi razkrivala. Vendar bo znano kaj kmalu, saj treba urediti dolgove do nogometne družine in države. V danih trenutkih je upravni odbor naredil vse, kar je lahko, da smo sploh lahko izpeljali tekme. Sedaj se nadejamo le, da se uveljavi izredni postopek, s tem pa se nam odpirajo nove možnosti," je za Sportal povedala predsednica Nataša Horvat, ki pa utegne kmalu predati svoj položaj novim investitorjem. "Seveda, storili bomo vse, kar bodo zahtevali investitorji. Namen je, da klub ne propade in pridobi licenco. Naj stvari prevzamejo profesionalci, saj smo že vsi zelo izčrpani. Lahko bi se izrazila, da smo v šprintu na 100 m že v izdihljahih tekme," je za konec povedala Horvatova. Za pojasnila smo se obrnili tudi na NZS, vendar nas je vodja tekmovanja Andrej Zalar napotil do tiskovnega predstavnika Matjaža Krajnika, vendar je njegov telefon zvonil v prazno. Očitno tako še obstaja zares zadnja možnost, da se Mura 05 reši pred izpadom, tako naj ne bi bile po mnenju Horvatove vprašljive niti dodatne kvalifikacije za popolnitev lige.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      27.05.2013 ob 20:39 konec gost

      adijo mura, adijo nataša

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      27.05.2013 ob 20:46 gost 1 gost

      Malo se ohladite če ne vejte ka se dogaja v klubi,gda v podtalno delujjejo bivši fuzbaler,kelnar-direktor,pa policaj se nemre drujgo zgoditi kak se je,predsednica pa more povedati ka njej naročijo,ona nika nej krijva glede tujih investitortov,tou pa vse riktajo takši kak pri topiči te do se pa pa lejpi delali...kak bi naj dobili licenco če direktor nevej niti ka vse trbej za licenco....

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      27.05.2013 ob 20:52 gost 13 gost

      gost- hrvat ge sta Šimič in Mlinarič pa moreš pitati direktora kak njima papirje zrihto,pa ka njiva je prijavo ka sta tujca...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      27.05.2013 ob 20:57 KAR NEKDO gost

      Živel propad MURE 05!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

      7 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      27.05.2013 ob 21:06 gost 1 gost

      problem je, ka natašo že vsi prosijo, ka naj zaprej usta. tak, je čedna, ka ji že vse škodi. Pijtajmo jo, ge je Šimič-

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      27.05.2013 ob 21:09 sponzorji gost

      Gost1, kje pa so sponzorji, ...... Spet to ni njeno delo....

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. coca-cola
      27.05.2013 ob 21:15 coca-cola

      nej samo mura,celo prekmurje je v riti,falijo še samo krave na cesti pa dreki,kak pred sto leti pa prle

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      27.05.2013 ob 21:15 gost11 gost

      VEJPA ONA SI JE ZBRALA DIREKTORA, KELKO IZJAV JE ŽE DALA PO NOVINAJ. ZA BOGATINOVA SE JE ZLAGALA, KA JE DOBIL UPRAVIČENO ODPOVED, OBETI GLEDE SPONZORJEV SO DOBRI, NOGOMETNA DRUŽINA JE NA PRVOM MESTU,... Zresnite se, zdaj pa do vsi krijvi samo ona nej pa uprava

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      27.05.2013 ob 21:16 aaa gost

      GLEJTE LJUDJE NOŽLI, NE VEN KAK LEJKO NEKOMI PROPAD PRIVOŠČITE SAMO ZATO KA KLUB NE VODI VAŠA POLITIČNA OPCIJA OZ. VAŠ PREDSEDNIK???????? TAO JE TISTI ZNANI IZREK, ČE JE MENI KRAVA CRKNILA PA NAJ ŠE SOSEDI!!! ZATO SMO PA TU GE SMO!!! kLUB JE ZAPRAVO SAMO IN EDINO TOPIĆ, NJEGOVI PAJDAŠI IN ŽE DRUGIČ ŽUPAN!!

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      27.05.2013 ob 21:20 bbb gost

      Njega je tau vodstvo odstavilo, ka imajo sponzore, če on odide.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      27.05.2013 ob 21:25 gost gost

      @-aaa predlagam ti, da rešiš muro pred propadom, ti si tega sposoben tako finančno kot umsko..ajde..majstore.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      27.05.2013 ob 21:26 jebote topič gost

      ta nataše je tak smešna kak topič ajaj ;(((((((((((((

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      27.05.2013 ob 21:28 f gost

      Naj mi nekdo najde bedaka, ki bo vložil v propadli klub 1 milion evrov..

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      27.05.2013 ob 21:30 ciko gost

      pa kak vas je nej sran,ka se za navijače MURE mate pa te tak plujete po klubi pa predsednici kluba...Mislin ka so van pametnin dane možnosti da takoj prevzemete klub pa vložite kapital ka vidin ka tou nekši bogataši komentejrate se vidi iz besednjaka ka ga uporablate,mogoče pa ste sploj še na Murinoj tekmi nej bili ka mate tak radi klub ka niti vstopnine nebi plačali a v kritikaj ste pa sigdar prvi pa najbole vse znate.....AJDE STPITE NAPREJ PREVZEMITE KLUB GA USPEŠNO SANEJRAJTE VODITE in čez leto dnij jes nebon kritičen do vas či de MURA na dnu lestvice kere koli lige ampak bon prišel do vas in pravo vidite zdaj nogomet je gnes den nej samo več BLA BLA BLA ampak velki biznis keroga mij navadni zemljani samo lejko senjamo!ZA PRAVE NAVIJAČE NAJ MURA ŽIVE IN TEKMUVLE NAPREJ V KEROJ KOLI LIGI VIJ KA STE PA PROTI ZATO KA TE SIGDAR PROTI NAN JE PA TAK VSEENO KA VIJ MISLITE,KA MISLITI JE TAK NIČ VEDETI!MURA TI SI NAŠA KRI....

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      27.05.2013 ob 21:34 aaa gost

      gost - gost-ali ne razmiš ka pravin ali pa neščeš!!! mura de najverjetneje propadnola, samo ta vaša naslada ob propadi, to pa meji na umsko bolezen!! se pravi, če muri privoščite propad, vas boli k.... tudi za soseda, sodelavca če službo zgibi, znankinoga otroka če je lačen... skratka, za sočloveka!!!

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      27.05.2013 ob 21:42 prekmurec gost

      čefuri do nas rešavali? rajši naj idejo v drugo ligo kak pa ka mo to pričanje poslušo na igrišče. ne dajmo ka nan tujci vzemejo naše Prekmurje. čiduže več jih je,mi jih pa še vabimo za nekše sponzore. ŽIVELI PREKMURCI PA PREKMURJE.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      27.05.2013 ob 21:47 gost gost

      Ne boli me k za soseda, sodelavca, otroke, za sočloveka! Ali i me pa fejst boli K za muro in za tiste, ki so jo do tega pripelali..in ne mešaj muro z nekimi primerjavami, ker si smešen kot kak froc.

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      27.05.2013 ob 21:51 aaa gost

      in zaj si glih potrdo ka ti je vseeno za sočloveka, ker mura so ljudje!! sicer pa smo tu ge smo zaradi takših primitivcov... konec debate z moje strani, ker neščen se pistiti na tak niski nivo, ka te me premagali z izkušnjami!!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      27.05.2013 ob 21:51 ! gost

      ciko, ka te tij mijsliš, ka cejli svejt navija za Muro? So bole važne drujge stvari, mij samo komentejramo, ka telko pejnez ka se je tu krej ličijlo, toga nega nidri..sramota in vi eni bi dele šteli tou sranje..gotovo je..zadnji čas, ka se konča tou sramotno početje..jebali vas investitori vsi po vrsti.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      27.05.2013 ob 21:53 gost gost

      najbole mi je kretenski ovi komentar zgoraj od gost-paragrafi keri pravi ka NZS nede izključila mure zaradi navijačov. kerih navijačov? mura je zadnje pol leta na slovenskon povprečji obiska fuzbalskih tekem. strašen argument je tou za NZS. zlati časi murinoga obiska so že zdavnaj mimo. narod ma pun kufer glupoga vodstva in igralcov keri se norca delajo iz lidij keri plačajo vstopnico ka do glejdali fuzbal.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      27.05.2013 ob 21:55 gost gost

      mura so ljudje, jaz sem pa papež..mura je leglo, da ne bom rekel čega..ajd mejte se.)))

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      27.05.2013 ob 21:57 PREKMURSKI ZET gost

      Ni mi jasno kako bo NK Krka dobila licenco za I. ligo???? Nisem prepričan, da izpolnjuje pogoje, razen, če v kakšnem drugem grmu tiči zajec, namreč bogat sponzor, firma KRKA. Da o NK Dobu sploh ne govorimo, nima pogojev, kar se tiče infrastrukture. To slednje pa NK Mura ima!

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      27.05.2013 ob 22:11 riki gost

      @gost pa njemu podobni BREZ VAŠIH HUDOBNIH KOMENTARJEV BI TUDI PREŽIVELI,KER ITAK DRUGO NE GOVORITE,KOT SAME HUDOBNE IN PRIVOŠČLJIVE IZRAZE. ZA VSE PA JE KRIV TOPIČ IN NJEGOVI PODREPNIKI, NE PA NOVA UPRAVA. KOLIKO JAZ VEM IZ PRVE ROKE JE DOLG IGRALCEM ŠE IZ ČASA TOPIČA.PRAVO DRUGI TEDEN.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      27.05.2013 ob 22:21 YX gost

      @ GOST ALI KAJ SI ŽE,TI PA RES NIMAŠ POJMA O NOGOMETU,TI SAMO PLUVAŠ PO LJUDEH,KER JIH PAČ NE MARAŠ IN SO TI ANTIPATIČNI,UGOTOVIL SEM ,DA JE TVOJ INTELIGENČNI KVOCIENT NA 10,KER NORMALEN RAZGLEDAN ČLOVEK NE PIŠE TAKO PRIMITIVNO,TO JE VSE KAR MISLIM KOMENTIRATI S TABO. Muri pa želim,da dobi licenco posebno že zaradi škodoželjnešov.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      27.05.2013 ob 22:23 NIK gost

      gost - PREKMURSKI ZET KRKA DE GRADILA!!!!! NEJ NEKA NA PAMET! DOB PA NEDE ŠAU KA NEMA POGOJEV!! ZDAJ ZNAŠ!!! MURA NEMA ŠANSE, KER ČE PRIDE DO OPIČJEGA PRESENEČENJA DE SE KRKA 10000000000% PRITAUŽILA NA UEFO

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      27.05.2013 ob 22:33 MB gost

      IZ ZANESLJIVIH VIROV VAM LAHKO POTRDIM,DA SE NK MARIBOR ZANIMA ZA NAKUP MURE05 STEM BI IMEL MARIBOR MOŽNOST IGRANJA SVOJE REZERVNE EKIPE V 1.SL. LP

      2 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      27.05.2013 ob 23:08 gost gost

      Ob pounouči de pa benzin drakši... jebemosvejca!

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      27.05.2013 ob 23:10 ghost gost

      je rejsan ka bo kruh cenejši, če de mura dale v prvi ligi?

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      28.05.2013 ob 7:31 gost gost

      @paragrafi Izredno licenciranje velja samo za klube, ki se uvrstijo v višjo ligo ( npr. Zavrč), odločitev komisije za Muro je dokončna!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. mike
      28.05.2013 ob 7:42 mike

      Mura ni dobila licence Roltek Dob pa itak ne bo šel v prvo ligo, a mogoče kdo ve zakaj se bo ta tekma sploh igrala?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      28.05.2013 ob 8:23 miaster gost

      mućke, bo UEFA to malo pregledala ali pa že imajo na mizi

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      28.05.2013 ob 9:11 gorgonzola gost

      kaj je zdaj loleki, mi končno verjamete, kar vam govorim že pol leta glede licence ali pa še vedno sanjate in upate na božji čudež'?????????????

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      28.05.2013 ob 9:22 gost žoga gost

      Ka se telko okoli te Mure idete. Nej so sposobni, pa naj ideji iz prve lige. Kda do pa meli pejneze pa n aj kupijo kvalitetne igralce, pa de boukše pa začati znova. Trbej menjati vse po vrsti, od vodstva do igralcev, te de to pa n aša Mura, pa makar v drujgi ligi.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      28.05.2013 ob 9:49 MS gost

      Končno gotovo

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. prekmurjerepublika
      28.05.2013 ob 11:27 prekmurjerepublika

      Ena zanimivost glede obiska v letošnje sezone in lanske Obisk na tekmah 2012/2013 vse tekme # klub obisk št.tekem 1. Maribor 76.650 36 2. Olimpija Ljubljana 54.150 36 3. Mura 29.770 36 4. Aluminij 24.900 36 5. Triglav 24.180 36 6. Rudar Velenje 23.900 36 7. Celje 22.610 36 8. Luka Koper 22.420 36 9. Domžale 21.050 36 10. Gorica 17.430 36 Obisk na tekmah 2011/2012 vse tekme # klub obisk št.tekem 1. Maribor 112.000 36 2. Mura 80.000 36 3. Olimpija Ljubljana 74.470 36 4. Luka Koper 42.100 36 5. Nafta 41.980 36 6. Rudar Velenje 32.110 36 7. Celje 30.970 36 8. Triglav 29.010 36 9. Domžale 26.700 36 10. Gorica 23.240 36 V letošnje sezone je bilo na tekmah skupno 317.060 gledalcev, lane da je bila mura močna, pa da je še nafta špilala (prekmurski derbi) pa 492.580. Kar pomeni, ka se je letos število gledalcov zmanjšalo za 36%. Tu se vijde, kak nuca prva liga muro. Ker tudi obiske maribora in ostaleh klubov je letos fejs spadno. Prva liga nuca muro in v kolikor je drujgo leto nede je tou smrtna obsodba za 1 ligo, sploj ker nede niti nikšega drujgoga prekmurskoga kluba.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      28.05.2013 ob 11:31 gost gost

      konec je...www.nzs.si

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      28.05.2013 ob 11:37 evo vam zdaj gost

      http://www.nzs.si/novice/2013-05-28-Rezultati-licenciranja---brez-dodatnih-kvalifikacij Predsednica ti pa še dale živi v iluzijah,aja pa legendo seuf zemi.100x van hvala,transparentna uprava ka ste napravili in vi te zdaj meli obraz pa povedati navijačon ge se je zateknilo ?Aja topič je kriv,ka van nej vseh paperov dal,zgodbe za malo deco pa še ta več nebi vrvala v to.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      28.05.2013 ob 11:45 gotovo je gost

      http://www.nzs.si/novice/2013-05-28-Rezultati-licenciranja---brez-dodatnih-kvalifikacij

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      28.05.2013 ob 11:59 navijač gost

      Predlagam vsem, da se udeležite mednarodnega turnijra mladih nogometašev v Fazaneriji 1. in 2. junija, pa potem pišite o Muri in vaših vtisih.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      28.05.2013 ob 12:12 mene pa zanima gost

      mene pa zanima ali do ostali zdaj (uprava)kda so klub v rit pripelali ali pa do vsi lepo spizdili iz kluba.Zdaj de se pa eden ali dva najšla ka ta probala klub na noge postaviti,te pa pa ,kda ,če sploj kda pridejo v prvo ligo,de vse puno legend kluba ka do pamet solili kak pa kaj se mora delati ,pa če do oni do prišli invenstitori in transparentno delo in bla bla bla.Pa po možnosti do meli še kakšnoga kvazi novinara za sabo ka do lejko bole nagajali vodstvu,dokler ne uspejo in sami sebe izberejo.Vsaki den mi je bole žal,ka so topiča natirali,pitaj boga kak bi zdaj bilo?Ostali bi v ligi,nizozemci bi nan najšli sponzore in igralce....pa tudi vse tiste ka so zahrbton delali proti miroju in klubu bi se tudi zdaj že znebili.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      28.05.2013 ob 12:14 Feri gost

      Pridemo v soboto na Fordov turnir.....zdaj bodo nekateri starši, katerih otroci igrajo pri mlajših selekcijah Mure 05 zagotovo sklonjenih glav!!!!! Mura 13.....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      28.05.2013 ob 12:15 labdica gost

      Kaj pa zdaj??? Katastrofa za MS Res bodo v MS samo še deca špilala žogobrc.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      28.05.2013 ob 12:15 ferek gost

      @prekmurjerepublika..))) kakšna poživila jemlješ..koka?..rejsan si smejšen..))))

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      28.05.2013 ob 12:19 shobochanecs gost

      hát baszd meg!!! Vége...((((((

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      28.05.2013 ob 12:26 Oliver Bogatinov gost

      Spoštovani bralci pomurskega spletnega portala Pomurec. Sedaj, ko je prišla uradna novica s strani NZS o tem, da se Muri ne dodeli licenca za naslednjo tekmovalno sezono se oglašam z enim namenom. Želim vam povedati, da sem ponosen, da sem bil član tako velike nogometne družine v Muri in da ste verjetno najbolj čustveni navijači v Sloveniji in ta svoja čustva tudi izrazite. Ne glede ali hvalite ali kritizirate, sam vašo mnenje spoštujem, saj ste pri tem iskreni. Žal pa so ravno na tej etični vrlini pogoreli vodstveni člani kluba, kratko, pa so na mojo žalost povlekli samo igralci in navijači kluba. Hvala vam, in upam, da se pomurski nogomet čim prej vrne v prvo ligo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      28.05.2013 ob 14:25 jani gost

      Zakaj pa začudeni? Bravo Oliver... http://www.siol.net/sportal/nogomet/slovenija/novice/2013/05/pri_muri_zacudeni_v_1_snl_aluminij_ali_krka.aspx

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      28.05.2013 ob 17:59 pusca gost

      veliki derbi pušča mura

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.