https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

V Aha Muri celodnevna stavka?

Murska Sobota, 29.05.2013 ob 9:00  

Stavka v Aha Muri spet postaja aktualna, saj zaposleni še vedno niso dobili druge polovice aprilske plače.

 

Včeraj so se namreč ponovno sestali člani izvršnega odbora sindikata, na kateri so po besedah predsednice Murinega sindikata Jolanke Horvat, sklenili, da če izplačila preostanka plače ne bo v petek, napovedujejo za torek, 4. junija, celodnevno stavko. Vodstvo zatrjuje, da bodo plače do konca tega tedna.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.05.2013 ob 16:01 tarzan gost

      Ne to da bo komaj 4 junija štrajk zdavnaj bi že mogo biti 3 mesece že laže delavcem v oči da se pogaja ja kdo ti da kredit če pa že ma 3 kredite nevem zakaj hodimo še delat če ni denarja kje,je če se vsaki dan dela kapaciteta pa še več mislim da je to vodstvo celo gnilo nesposobnežev pa naj zdaj stara pove kje so njene vizije od šolanja do dostojanskega plačila sramota da še upa med delavce ko pa so je same laži ti delavci so že kot sužnji tolko da še hodijo domou spat sramota.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.05.2013 ob 16:42 ATA gost

      mislim ka ste vsi nori v tej muri najbolj pa JOLANKA HORVAT ka drži z glavnimi štrajk bi že zdavnaj mogo bit zgrabite to sindikalistko že enrat saj se nezna pogajat mašine takoj vgasnit pa sedet ne pa ka šivate dalje kolekcija naj čaka tak kak vi plačo ali pa naj direktor HUDO PISK SAM ŠIVLEpa naj proba že enkrat delat saj še ni nikoli delal on je dobo plačo pa to veliko zdaj de pa še regres dobo v višini 3500evra vam pa nemore dat totih bogih 599eura.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.05.2013 ob 17:43 fata.d.o.o gost

      Ta sindikat in svet delavcev to so samo eni navadi kmetje in ritolizci nemore se en kmet z 5 razrednjo stopnjo nekaj pogajat če nima pojma o čem se sploh pogovarjajo mislim da bi se morali še dosti naučiti glede vsega kako in kaj malo si naj pogledajo v ogledala za kaj jih ima vodstvo ta stara kobila zobata pa se lehko smeji kako ji hlapci delajo za 0 žalosno v tem časo da se dogaja to ali vsi se držijo zakona mislim če delavec ne bo delo pa če glih ni plačan ja mu gospoda lahko da odpoved iz krivnih razlogou češ nesi hteu delat a nesposobneži lažnivi pa delajo kako hočejo BANDA.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.05.2013 ob 18:09 aha gost

      dobronameren nasvet vsem ki so še ostali v tej zgubarski firmi. Tudi če še imate zaposlitev si začnite že iskat novo zaposlitev, čim prej tem bolje.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.05.2013 ob 18:16 cuca gost

      treba nju jebati.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.05.2013 ob 19:17 muki gost

      Ja draga JOLA bogme resan si kot kakšni papagaj tak klumaš kak ti lazejo in ti vred z njimi ka svet delavcev ne omenjam vsa stara elita laznivcov naj bolše bi blo ba bi ti ki tako intenzivno ščitijo delavce zastavili svoja premoženja pa naj druga hilda hara z sužnji ja naj bokše bi blo to njeno ekipo lažnivo poslati ta odkec nebi nigdar vec vidli svtlobe 3 P.M ..

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.05.2013 ob 20:37 matic gost

      NISTE MI VRJELI IN ZDAJ STE DOBILI TO KAJ SEM JAZ VAM ZE PISAL TUKAJ GOR SE VEC BO ODPUSCALA DA VESTE OZ MURA AHA GRE ZBOGOM ZA VEDNO OZ PO DOMACE PAPA IN POL MI LAHKO POVESTE CE NE BO SE TAKO KONCALIO KOT SEM VAM JAZ TUKAJ GOR PISAL NE VRJEMITE NIC UPRAVI MURE AHA TER NASI NOVI VLADI IN POL SE SO TUKAJ OBCINSKI SVET Z ZUPANOM STIHECOM IN DRUGI KOMAJ CAKAJO DA GRE MURA AHA VRAGU ZA VEDNO IN LEP VECER VAM ZELIM NAPREJ JAZ IN SE DOBRO ODLOCITE KAJ SEM JAZ VAM NAPISAL TUKAJ GOR IN GOVORIL HVALA

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.05.2013 ob 23:27 matic gost

      SE ZAL VAM BO KO BODO ZAPRLI VRATA MURE AHA ZA VEDNO POL PA NAJ GOVORI CELA SLOVENIJA IN NASA VLADA OBCINSKI SVETNIKI IN UPRAVA KJE JE SEDAJ IN POL VI GOVORITE DA ZIVIMO V DEMOKRATICNI DRZAVI IN NAM GRE ZELO LEPO JA DRUGIM V PISARNI RES GRE LEPO SAMO BOGI DELAVEC ZMERAJ POTEGNE NA KRATKO STAVKATI JE TREBA DVA TEDNA SKUPAJ NE PA EN SAM DAN IN SE POL BOSTE ZMERAJ DOBIVALI PLACO PO DVEH OBROKI IN POL MI BOSSTE REKLI DA NIMAM PRAV KO DRUGI KRADEJO TA EDINI KRUH A NASA VLADA PA SAMO POMAGA V CIMUSU KAJ SE V FIRMI KOT JE MLM ALI PA MURI AHA TO JE DOKONCNI PREPAD MURE AHA ZA VEDNO ZATO ZACNITE ISKATI NOVO ZAPOSLITEV V SOSEDNJI AVSTIRIJI CE JE SEVEDA MOZNOST NI ME PA TREBA VSE POSLUSATI KO VAM JAZ PISEM SAMO RESNICO IN NE LAZ SKINITE VODSTVO V MURI AHA IN PREDLAGAJTE SVOJO UPRAVO VI IN USPELO VAM BO TE BANDA JE ZE ZADOSTI RRADLA VAM KRUHA A SE VAM TO JE POL VAM VSE ENO ZAME ZAL NI IN KJE SO ZDAJ PREKMURSKI IN PRLESKI SVETNIVI V NASI VLADI V LJUBLJANI DA BI ZASCITILI MURO AHA SRAM JIH BODI KO DOBIJO ONI TAKO VELIKO PLACO ZA DELAVCA PA JIM VSE ENO MENI PA NI DA VESTE IN POL KO JE OBLJUBLJAL POMOC BOROT PAHOR RADOVAN ZERJAV KJE STE ZDAJ TI SLINASTA DEDA SRAM NAJ JIH JE ZA VEDNO IN SRAM ME JE KAJ SE TO DOGAJA V MURI AHA OZ POMURSKEMU GOSPODARSTVO

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.05.2013 ob 15:31 SONKA gost

      VGLAVNEM,KA SO VAN ZNALI POVEDATI,KA TE MELI DELOVNO SOBOTO.................

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.05.2013 ob 17:45 alf gost

      Kaj ma tu veze jolanka......tau podjetje je privat...pametnjakovici...kak te strajkale ste vsi na zavode za zaposlovanje...privatnik dela kak misli ka je najbaukse za njega pa tu nema sindikata butece socialisticne....

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      31.05.2013 ob 6:58 muki gost

      alf. Ti si resan pravi butec veja ge še te to njeno ha če ne razmiš stvar te se ne glasi v sakšon podjetji je sindikat in malo bogši nej pa nsposobneži kak tij vrjetno da nemaš pojma o pojmu vejpa si bumbar.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      31.05.2013 ob 8:43 alf gost

      Reden delavec ne rabi sindikata v danasnjem case...!!!!!!!!!!!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      31.05.2013 ob 9:02 gost eden gost

      Razni Alfi in podobni, na katerem planetu pa živite, nemate stika z realnostjo. Minil je socializem na katerega ste zlili toliko gnojnice in vse je bilo narobe, zdaj je pa vse prav, ko bivša dobra podjetja obvladujejo kvazi lastniki, ki samo izkoriščajo. Pa še vedno se vsi ozirate in iščete pomoš pri državi. Toga več nega, je trdi in neizprosen kapitalizem. Pri nas bi pa radi meli vse ,kapitalizem, ki ga vsi hvalite in socialistične pravice. Nič od tega. Je pa res, ka se novodobni sindikalisti bojijo za svoje službe, če kaj preveč povejo in se še morajo dosti naučiti. Zato, reden delavec še kako rabi sindikat v današnjem času, ker rednih delavcev več skoraj ni. Sicer pa to je ljudstvo izglasovalo na volitvah in verjelo kvazi obljubam , in še verjame?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.