https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Pomurski kraparji za Gajo zbrali 700 €

Tišina, 03.06.2013 ob 14:30  

Vsa sredstva, ki so jih zbrali na „tekmovanju“, so namenili družini deklice Gaje, ki čaka na operacijo.

Kot smo že poročali, so se v veliko dobrodelno akcijo zbiranja sredstev za nujno operacijo deklice Gaje iz Kamnika, ki boleha s cerebralno paralizo, in katero čaka nujna operacija v ZDA, vključili tudi člani Pomurskega kraparskega kluba Carp Team Spice.

Fantje, ki radi namakajo trnke so ta konec tedna priredili dobrodelno tekmovanje v ribolovu z obtežilnikom na dve palici. Štartnina za udeležence je znašala 25 €, ves izkupiček pa so nakazali na račun Gajine družine. Ker se je prijavilo 28 ljubiteljev namakanja oz. strastnih ribičev-kraparjev, so zbrali 700 evrov.

Kot je povedal Borut Novak, organizator tekmovanja, ki je potekalo v gramoznici Gradišče v Prekmurju, je udeležence nekoliko motil le dež, a kljub temu so zadovoljni. Predvsem so veseli, da so zbrali nekaj sredstev za malo Gajo, saj je to bil glavni namen tekmovanja oz. druženja, kjer ribe, turi zaradi dežja, niso posebej prejemale.

(Foto: Kanal A)

Vsi  udeleženci so ujeli le slabih 100 kilogramov rib, med katerimi je bilo tudi nekaj amurjev težkih okrog 15 kg. „Kot sem dejal ulov je bil v drugem planu, pomembno je bilo druženje in pomoč deklici Gaji. Ob tej priložnosti pa moramo zahvaliti tudi Ribiški družini Radgona - TE Tišina za brezplačno uporabo ribnika.

Za jedačo in pijačo so poskrbeli v domačem ribiškem domu, mi pa smo poskrbeli za dobro družbo in seveda pokale za prva tri mesta“, je še povedal organiztor, ki je dodal, da je zmagal Mišel Gungl iz Stogovcev, ki je ujel 35.000 gramov rib, sledijo pa: 2. Roko Baranja (Vanča vas) 16.200; 3. Marko Starman (Ljutomer) 12.500; 4. Nikolaj Peterka (Gornja Radgona) 9.800 itd.

Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.06.2013 ob 16:26 androga gost

      Bravo dečki vsaka van čast da ste to napravili .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.