https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kolesarji za Pariz en dan pred odhodom: »Smo v odlični formi«

26.06.2013 ob 12:15  

Pred dvema mesecema smo poročali o štirih kolesarjih iz »markastega«, ki so si začrtali to poletje pot s kolesi do Pariza. Jutri je napočil dan odhoda.


Štartali bodo ob 7. uri zjutraj izpred občinske stavbe v Beltincih, kjer jim bodo srečno pot z okrepčilom in programom zaželeli turistično društvo Beltinci in otroci iz vrtca, nato pa bodo v spremstvu ljubiteljev starih koles društva Dimek ter članov motorističnega društva »Žarka salama« ob 8. uri odrinili. Najprej v Avstrijo, potem pa vse naprej po načtu, do Pariza.

Povprašali smo jih, kako se počutijo pred odhodom, ali imajo vse pripravljeno, kot je bilo načrtovano, ter tudi kako je z njihovo začrtano potjo, ali bodo kakšne spremembe.

»Počutimo se odlično, fizično smo zelo dobro pripravljeni, nabaviti moramo samo še nekaj malenkosti za hrano, drugače pa je vse nared za odhod,« nam sporoča Danilo Lebar, eden od kolesarjev. »Kar se tiče same poti, smo naredili nekaj sprememb, in sicer po Nemčiji, zaradi vzponov, drugače pa vse ostaja isto.«

Na zadnjem sestanku pred odhodom...

Naše pogumne kolesarje smo lahko vse te mesece spremljali na njihovi fb strani, kjer so poročali o intenzivnih fizičnih pripravah za odločilno pot. Vsak od njih je v tem času od aprila prevozil kar 3500 km in čez, tako da se, kar se tiče njihove kondicije, očitno ni treba bati.

Kot so povedali, pa zadnje dni pred odhodom več ne trenirajo. Počivajo in se v mislih pripravljajo na dolgo pot.

Vabijo vas, da se jim jutri zjutraj ob 7.00 uri pridružite, se z njimi okrepčate, potem pa jih z vsemi ostalimi pospremite tudi vi. Ter jim zaželite srečno pot.

O jutrišnjem odhodu ter nadaljnjih etapah bomo sproti poročali ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.06.2013 ob 16:03 Miha gost

      Bravo, dečki, vsaka čast! Srečno in varno na poti!

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.06.2013 ob 20:16 kkjk gost

      ge bi so z vami :))

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.06.2013 ob 22:12 KAR NEKDO gost

      Piše se z Markoskoga. Pa srečno, fantje.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.06.2013 ob 8:16 gost gost

      Avtor prispevka bi lahko napisal traso poti, če bi seveda obvladal svoj posel kot se šika, sedaj pa lahko samo ugibamo, kje se bodo vozili.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.06.2013 ob 9:24 Jana gost

      Srečno pot!

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.06.2013 ob 9:49 gost gost

      amateri..pa ne kolesarji, da ne bo pomote.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.06.2013 ob 11:49 gost--komanč gost

      Pazite ka se komi zaradi teh brezveznjakovičov ne zmejša z željami.Ite na njive raje

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.