https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Židan dvignil roke od afere bulmastifi?

26.10.2010 ob 11:46  

Po poročanju časnika Dnevnik se prekmurski minister v Pahorjevi vladi Dejan Židan s primerom bulmastifi ne ukvarja. 

Še konec aprila je Borut Pahor zatrjeval, da objektivno odgovornost za nevarna bulmastifa Atlasa in Joy, ki sta do smrti pogrizla ljubljanskega zdravnika Sašo Baričeviča, nosi kmetijsko ministrstvo. Le-to je bulmastifa lani vrnilo pokojnemu Baričeviču. 

Pahor maja preložil breme na novega ministra 

Pahor je v začetku maja dejal, da v primeru »Baričevič in bulmastifi« ne bo šlo za kazensko odgovornost tistih, ki so ravnali narobe, ampak bo šlo za disciplinsko odgovornost, ki jo bo določil novi kmetijski minister.

Na vprašanje novinarjev časnika Dnevnik, ali minister vodi kakšne aktivnosti v tem primeru, so s pristojnega ministrstva sporočili: »Minister Dejan Židan v zvezi s primerom bulmastifi ne vodi nobenih aktivnosti.«

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. alex
      26.10.2010 ob 14:43 alex

      Pometamo pod preprogo se tomi pravi ;S.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. copicar
      26.10.2010 ob 17:46 copicar

      he he to se je itak znalo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. cvetko
      02.11.2010 ob 20:51 cvetko

      Pričakovano.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.