https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Medulični turnir na Kapci z nogometaši Zalabakse

Kapca, 4.8.2013  

Včeraj je na Kapci potekal tradicionalni medulični turnir, ki ga je organiziral NK Kapca in KS Kapca. Letošnja posebnost je bila, da so se domačinom pridružili tudi nogometaši Zalabakse.   

                               

V kulturnem programu je vse prisotne pozdravila predsednica KS Kapca Zagorec Csuka Judit in podžupan občine Lendava Stanislav Gjerkeš. Program je vodila predsednica kulturnega društva Marija Herženjak. Nastopili so ljudski pevci KD József Attila Kapca, recitatorji in otroci iz vrtca Gaberje. Tekmovalo je pet ekip, slavila pa je ekipa Zalabaksa. V penalih je zmagal Denis Hardi iz Lendave.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.08.2013 ob 19:13 gerok fasa gost

      JOŽKA pa ne vrak da ti piješ tudi kaj ti bo pa rekla tvoja ljepotica .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.