https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Ivan Zak, Magneti in ansambel Donačka v Turnišču poskrbeli za pravo zabavo

Turnišče, 18.08.2013 ob 9:00  

Včeraj je v Turnišču čez cel dan potekala prireditev »Turizem na koušto«. Opoldne so se zbrali upokojenci in Varašanci, ki ne živijo več v Turnišču, in odprla so se vrata vseh kulturnih znamenitosti v občini. Popoldne se je odvijalo pevsko tekmovanje »Talenti na koušto« in nogometna tekma med slovenskimi župani in novinarji. Zvečer pa je sledila zabava z ansamblom Donačka, skupino Magnet in Ivanom Zakom.   


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.08.2013 ob 9:15 gost gost

      nej je ansambel Donačka? :DD

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.08.2013 ob 11:10 Del R gost

      Marki, šta vas je ta prireditev naučila ? Je bila bolja od najbolje? :) Malo heca.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.08.2013 ob 12:29 gost gost

      te zak je čista potrata pejnez..model pride ob 1 na oder..malo nekaj spejvle..20+ min pavzo ma, te še malo spevle pa ide domov. skasera pa kelko ide..mrš

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.08.2013 ob 13:13 varašanec gost

      Jebeš taki turizem,kje so gosti sami domačini!Čas bi že bil,da občina začne delati na pridobitvi novih delovnih mest,ne pa da se gremo turizem in nogomet.Prepričan sem,da smo edina občina v Sloveniji,ki stagnira na vseh področjih.Župan,GOTOF SI!!!!!!!

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.08.2013 ob 14:00 Del R gost

      Varašanec, nej biti tak prepričan. Jih je še veliko :). Oz. ene je celo cajt povozo, ka zivijo 100 let po kristusu. Moreš se pelati bole proti koncu kurje glave :).

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.08.2013 ob 18:48 krofaš gost

      Kak so varašanci na karbid pljunili .Isto sranje kaK Polanski dnevi ,Beltinska forklora,Bujraški dnevi .Poserjem se na vse tou . Zguba od vseh zgub čas trošenja pejnez je mijmo že davno

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.08.2013 ob 20:01 vinko megla gost

      Ge san biu tan ej mater dobro je bilou dvej varašanki san poklačo bilou je lekar 4.000 lidj bomba ste varašanke rade dajo

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.08.2013 ob 20:47 fidlboy gost

      Ne vem, ne vem, Vinko, če je to res,kar govoriš, tu se nekaj ven mečeš kak si jebal, po Turnišču pa se govori, da si baje ti bil jebeni in dobil varošanskega tiča v šupak. Komu zdaj verjeti?? Razočaral si me Vinko, sem mislil da si nek težki jebač, zdaj pa čujem da si buzi in na vsaki veselici nastavlaš svoj šupak. Ej, ej, Vinko razočaral si me.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      19.08.2013 ob 7:05 gringo gost

      Što je sploj te Ivan zak, ka ga telko na markasto vlačijo, pa njemi plačujejo? Indri za njega nega čuti. Sicer so pa te veške veselice ena sama beda pa zguba, pa še vstopnine in to ne male si vuplejo zaračunati, za takše bedne nastopajoče. Kda te že prišli organizatori k pameti' ,če nemate pokazati nika izvirnega in kvelitetnega, te nejte na kvantiteto, ker s tem poneumljate mladino, ki itak pali na to kvazi hrvaško muziko. Dobro, ka indri po SLO, nej. Po ton se pa tudi vijdi, ge pa ka smo. Te veselice so pa itat same sebi namen pa tistim nekaj domačinovm, ki pridejo .

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      20.08.2013 ob 16:08 lolipop gost

      lani in predlani, kda bil zečič in novi fosili, te bila redna gužva, letos pa bole to tak tak bilo...saj bilo nekaj lidij, samo vseeno nej nabito puno, kak bi si človik mislo.... upajmo, ka de drugo leto što bole popularen špilal in de opet nabito puno...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      20.08.2013 ob 20:05 česnek gost

      Krofaš, dobro si napijsal, ti si zguba od vseh zgub, pa še glup.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.