https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: V Gornji Radgoni odprli ART center za vse ljubitelje umetnosti

Gornja Radgona, 29.10.2013 ob 11:30  

Namen ART centra je, da se pod eno streho srečajo različni likovni ustvarjalci s svojimi deli, kakor tudi vsi tisti, ki radi uživajo v lepem, tako da obiščejo galerijo ali morda kakšno likovno delo tudi kupijo.   


Stalno bo razstavljanih preko 100 likovnih del različnih avtorjev, z različnimi motivi, ustvarjeni v različnih tehnikah, ki bodo na prodaj. Občasno bodo organizirane tudi posebne razstave. V Art centru, ki se nahaja v prostorih bivše glasbene šole Maestro, bo deloval tudi studio za uokvirjanje slik, kjer bo mogoče uokviriti vsa likovna dela, pri čemer pa je dodatna vrednost strokovno svetovanje slikarjev, ki delujejo v ART centru.

Likovno izobraževanje za odrasle in otroke

Namen ART centra je tudi, da tisti, ki želijo razvijati svojo likovno kreativnost, najdejo strokovno pomoč pri razvoju svojega talenta. Likovni pedagogi bodo s svojim izkušnjami pomagali vsem, tako najmlajših pred katerimi je še dolga pot do izbire poklica, kot tistim starejšim, ki v zrelih letih najdejo sprostitev in izpolnitev v likovnem ustvarjanju.

Po kratkem nagovoru ustanovitelja galerije Darka Šafariča, je slednji tudi uradno odprl vrata razstavno – prodajne umetnostne galerije, sledila pa sta pogostitev in druženje ob idiličnem vzdušju v prostorih ART centra.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.