https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Ganljiva zgodba o materi in hčerki, ki se je po 55. letih vrnila domov

Krog, 13.11.2013 ob 10:00  

Vnukinji Rozaliji je s pomočjo medijske hiše POP TV in oddaje Vid in Pero šov uspelo spet združiti mati Marijo in hčerko Terezijo. Marija je po 55. letih spet videla in objela hčerko Terezijo, ki se je rodila v Sloveniji leta 1942.


Terezija je pri komaj devetih letih odšla k Marijinemu očetu in mami, svojima starima staršema v Argentino. Tukaj so namreč živeli v težkih razmerah. V upanju, da bo imela v Argentini boljše življenje je Marija hčerko Terezijo poslala čez ocean. Ves ta čas sta ostali v stikih samo preko pisem, saj je bila pot v Slovenijo velik finančni zalogaj, in se 55 let nista videli.

Terezija je v Slovenijo pripeljala svoji hčerki Cintijo in Roxano, s katerima spoznava lepote Slovenije in Prekmurja. Družino smo pospremili pri enem izmed podvigov, spustu po reki Muri, ki se je začel v Krogu in končal v Ižakovih. Družinska vez kljub veliki razdalji ostaja močna, kar smo lahko začutili tudi mi skozi ta kratek čas, ki smo ga preživeli z družino.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Oglejte si še video pred in po srečanju matere s hčerko: 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.11.2013 ob 12:09 VANČ gost

      Družina je , ena in edina celica , ki nikoli ali vsaj nikoli , pa čeravno tako daleč , ne razpade ! Krvne vezi in starševska ljubezen ,je fenomen ,ki nikoli ne zbledi in se nikoli ne pozabi ,kakor ga tudi ni moč nadoknaditi . Zato ohranjajmo in negujmo dobre bratske in starševske vezi in ljubezen ! Tale prispodoba pa naj nam bo v poduk ,da ljubezen do svojih najbližjih ne pozna meja ne podolgem ,in ne počez !

      33 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.11.2013 ob 14:45 gost gost

      Od kod pa je ta družina?

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.11.2013 ob 15:54 gost gost

      poglejte si vsi tisti kako lepo se je srečati s starši brati in setrami kateri jih ne sovražite kateri pa ste obratni pa vam se sanja ne kako daleč je in prepozno vse ker več nikoli to ne vrne se

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.11.2013 ob 15:56 uki gost

      gost: iz Hotize je ta družina.lp

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.11.2013 ob 17:36 gost gost

      @uki, hvala lepa za prijazen odgovor, saj iz članka ni zaznati tega podatka. l.p.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.11.2013 ob 12:44 gost gost

      ganljivo in pa žalostno ka je po telke lejtaj enauk nej mogla prijte poglenot svojo mamo kak je pa zdaj lejko prišla zatau ka je bilau za šenke žalostno

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.11.2013 ob 10:20 kukarača gost

      ka baba nebi mogla v 55 lejtaj zašparati za eno letalsko karto, kero bi po možnosti dobila še ugodno (če bi čekerala skos net) je zadosta žalostno samo po sebi....in ti da dosta za povedati

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.