https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Hodoš pred zimskim počitkom do novih treh točk

Hodoš, 17.11.2013  

Ta vikend potekajo zadnji letošnji nogometni dvoboji. Že včeraj sta zadnjo jesensko tekmo odigrala Hodoš in Gančani. V razmeroma izenačeni tekmi so domači prišli do zaslužene zmage in z novimi tremi točkami odšli na zimski počitek.


Hodoš : Gančani 2:1 (1:0)

Strelci: 1:0 Sipos (27), 1:1 Palatin (48), 2:1 Vass (76)


Gostje so tekmo začeli bolje in si priigrali dve lepi priložnosti, a se je z odličnima obrambama izkazal domači vratar Sandi Škerlak. Nato so domači vzpostavili ravnotežje in v 27. minuti tudi povedli, potem ko je iz protinapada zadel Gabor Sipos. Drugi polčas se je odvijal podobno, saj so takoj v začetku drugega polčasa gostje z zadetkom Rajka Palatina izid izenačili; kasneje pa so domači po zadetku Gaborja Vassa ponovno prišli do vodstva.

Naj omenimo še, da so Gančani tekmo končali kar z dvema igralcema manj, saj si je Mitja Jerebic v 79. minuti prislužil drugi rumeni karton zaradi konfrontacije z nasprotnikom, Mitja Kuzmič pa v 82. minuti neposredni rdeči karton zaradi prekrška v čisti situaciji.

Hodoš: Škerlak, Kovacs, Somogyi (od 57. Tanacek), Lepoša, Gorza (od 22. Roman), Vass (od 83. Lukašev), Vlaj, Fartek, Sipos (od 89. Lainšček), Tamaško, Ponacz.

Gančani: Štaus, Palatin (od 83. Breznik), Bedek, Puhan (od 64. Jerič P.), Balažic, Špilak, Mujdrica (od 80. Jerič T.), Žižek, Kokol (od 32. Jerebic), Kuzmič, Tratnjek.

  Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.11.2013 ob 16:00 Del R gost

      Tan je napaka pri postavaj. Nvn, če sta špilala Hodoš in Malečnik :).

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.11.2013 ob 21:11 ograček gost

      ograček liga, lepša trava na našon travniki, pardon pašniki :D

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.11.2013 ob 14:25 eden gost

      ograček- mene se vijde,ka si tij bole za pašnik! :) Zgleda,ka se vajene špilati samo na velkih satidionih ala Nou Camp........:D

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.