https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Večeslavcih pričakali prekmursko zvezdo šova Gostilna išče šefa

Večeslavci, 08.12.2013 ob 10:00  

Sovaščani, prijatelji in oboževalci so včeraj pri gasilskem domu Večeslavci pripravili sprejem za Fredija iz Rogašovcev, ki je sodeloval v šovu Gostilna išče šefa.

 

Sprejem, katerega so se udeležili tudi nekateri izpadli sotekmovalci, so s pevskimi vložki popestrili Pištek, Vinski bratje, pevski zbor Pertoča, Marina Huber in Extra bend ter Macho in Mejke, ki sta skupaj z Melito Maček nasmejala vse prisotne.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

Preberite si tudi intervju z Fredijem Kranjcem:

»Bine Volčič je zame car!«

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.12.2013 ob 10:23 gutana gost

      dajte malo se pomerite z tejmi vašimi "zvejzdami " pa povzdigovanjem .Zvezde so tisti ki so nekaj naredili in ki so slavni .Nikoli prej nišče nej slišal za tou vašo goričko zvezdo .Pomirjevala zemite .

      30 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.12.2013 ob 11:11 hački gost

      Dajte pomerite se z vašimi zvezdami .Prej je človik živel v svoji senci zdaj pa je zvejzda alo ?Zvezde so ka so po 20--30 let popularni nej pa 8 tjednov pa je zvezda .

      27 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.12.2013 ob 11:45 dödol gost

      Fredi je vredi kuhar za gostilno, za visoko kvalitetno kuhinjo mu pa še precej manjka, bodite realni !

      26 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.12.2013 ob 11:59 Trampolin gost

      Ledgej so pac malo betezne.....

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.12.2013 ob 12:13 Klipan gost

      Čakaj, čakaj malo...... Najprej sem mislil ka se neše zajebavle. Kaj toti so šli tipu iz Gostilne naredit sprejem????!!!!!! Pa kaj si ti ja nor, kaj naj človek pričakuje iz ljudi, ki tipu iz nekega drugorazrednega reality showa priredijo sprejem??? Pol se pa čudimo, da je država v taki riti, pa ka nede, če sta primitivizem in pomanjkanje okusa prisotna v večini družbe.

      14 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.12.2013 ob 12:22 krofaš gost

      @ ta Martina nema več kavbojk stalno je v enij ?zdaj že majo luknje od glodanja med bedrami .in tou so zvejze ?

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.12.2013 ob 12:33 VANČ gost

      Tak , je realno . Fredi je dober kuhar , ampak mu še predcej manjka do vrhunskega kuharja . Prekmurci pa smo gotovo lahko ponosni na njega in njegovo kreativnost , ki jo je pokazal v šouvu ! Sam sprejem pa je pokazal , da ga imajo ljudje radi , in da so ponosni na njega in njegove korenine ! Tudi njegovi bivši soigralci so ga prišli pozdravit , kar je lepa gesta od njih , njemu pa priznanje , da je bil dober prijatelj in kuhar v gostilni FREDI JE VREDI !

      20 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.12.2013 ob 12:39 bandi gost

      Vsakši človik je za sebe zvezda če pa je Frale i zvezda za sokrajane pa je vse pohvaali.le vredno ka so se sokrajani tak za njega pobrigali. Ge pa mislim ka je on z svojo pozitivnostjo prinesel še kakšo sporočilo v naše glave in zato je on tudik za mene zvezda ka či malo dobro premislim je preneso celi Sloveniji dobro sporočilo.Prekmurc smo razen enih od prejšnih komentatorov DOBRI IN POŠTENI LIDGE,

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      08.12.2013 ob 13:10 fon.freddy gost

      bravo fredy pa si jim le pokazal da si sposoben kuhat - četitam

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      08.12.2013 ob 13:28 friend gost

      kakorkoli prekmurci so fajn ljudje in spoštujejo svoje sovaščane prav je tako da so se poveselil na tak način če so pa še zravn počastil ljudi ki so preprosti in veseli po duši je pa tud ok. kr tak naprej prekmurje

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      08.12.2013 ob 13:31 Del R gost

      Dejansko povedani v Sloveniji na splošno gledano kakšne ekstra zvezde. Mogoče 2-3 osebe, kere so resan na globalni ravni nika napravile. Je pa resan, ka maš na vasi dosta "Francekov pa Jožic", keri mislijo ka neka so plus toga se nosijo kak če je cela krajevna skupnost njihova, nej so pa prišli npr. od "Trezinoga senja". Tau malo v izven konteksta, ka nede pa što mislo, ka je naperjeno proti glavnon akterji v toj zgodbi. Pač človek se je pokazo v lepi luči, zaradi tega tuj tej sprejem, čeprav je seveda daleč ka bi zvezda bil, če se pogleda z več zornih kotov na temo omenjeno v večini komentarov. Samo se je mi je tej na začetki stvari zdelo ustrezno napisati, zdaj ob toj prliki. Tau priča o "karakteri" večine populacije v teh krajih in "viziji", ki jo imajo.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      08.12.2013 ob 13:34 Barbika gost

      Pa eni imate jajca, da tukaj pišete bedarije. Če bi imeli jajca bi vi stopili pred kamero, če bi vi imeli jajca bi sedeli med politiki. Vendar nimate jajc samo velike gobce iz katerih ne pride nič pametnega. Večina teh, ki sodeluje oz je sodelovala v tej odaji se zaveda posledic, ki jih to prinese. So željni učenja in nekaj novega. Vsi so stopili iz svojega vsakdana v nekaj, kar jim lahko prinese slavo, znanje.Predvsem pa besede kakršne je napisal KLIPAN,KROFAŠ in še kateri. Torej ti nimajo jajc.

      20 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      08.12.2013 ob 15:24 vinko megla gost

      Barbika tij bi mogla nekaj probati in bi vidla če mamo jajca BARBIKA zaleti se v zid in ti bo bolje...

      3 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      08.12.2013 ob 15:46 gost - matic gost

      GOST KROFAŠ ...čuj ti prvo si očala kupi...pa preveri še enkrat če ma ene in iste kavbojke. pa kaj si ljubosumen ko med bedrami žuli kavbojke pa ne tebe? dj se mal zamisl...pa raje seme poglej v ogledalo...in boš ugotovil kolko napak imaš ti na sebi. pa še neki...Martina se požvižga na tvoj komentar...ker je eden in edini izmed nešteto lepih. tako da...važno da ona uživa...ti pa boš očitno celo življenje smrdel doma in bulil v tale comp :)))))) revež! :)

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      08.12.2013 ob 16:08 Klipan gost

      Barbika, o tem kaj moraš imeti , jajca ali možgane, da stopiš pred kamere v reallity showu oz., da se sploh prijaviš na reallity show bi lahko debatirala na dolgo in široko. O tem kdo pa uživa ob gledanju v vsak dan določenega posameznika in se ob tem naslaja pa prav tako.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      08.12.2013 ob 16:39 joki gost

      V glavnon bilo je super pa vij pišete ka ščete dobro popoldne pa dobra zabava večer, vsi keri so bili tan so se mele super.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      08.12.2013 ob 17:16 koji gost

      što je sploh ta tip???? a to so čakali fredija millerja. še en dogodek brez pravega smisla, folku je dolgčas, nima denarja in ne ve kam bi se dal, nekaj v tem smislu.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      08.12.2013 ob 19:14 miki gost

      Vidim,da ste prekmurci zadnje čase zelo zakomlicirani ljudje, drugo ne delate kak plujete po drugače mislečih, do sedaj sem imel do vas lepše mnenje. Ali pa so na tem pomurci sami primitivci. Če se vam ne vidi ne klikajte,ali pa greste na drugo stran. Pa z Martine se tudi ne rabite delat norca,da ima samo ene kavbojke. Ljudje se ne sodijo po obleki ampak po pameti,ki je na tem foromu večina nima. Pa lepo se imejte čvekači.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      09.12.2013 ob 9:40 dokležovje gost

      replika ---Barbika ---mij vsi mamo jajca če jih tij nemaš nemremo pomagati .Končno pa vsaki lahko napiše svoje mnenje .za koj bi mogli vsi nekaj hvaliti ?nišče nikomi nemre vsiljevati svoje mišlenje ti hvališ eni grajajo vse povsod je tak nej ? Replika ---miki ---za tebe isto velja tak kak za druge .Kaj je takega če kdo napiše kaj čez Martino ?Kakšne so to za vas zvezde ? za kaj niste prej pisali in govorili on teh vaših zvezdah ? Vsaki ima pravico hvaliti in grajati če še tega nisi vedel ti in tebi enaki .

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      09.12.2013 ob 9:44 krofaš gost

      gost---matic--- ti imaš vse podstrešje urejeno pod lasami ?bogi ti in tvoji domači z kom morajo živeti res .malo se ozri okoli sebe in se pijtaj če si tou tij ?

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      09.12.2013 ob 22:46 Hmmm... gost

      Pa ka je zaj iz Rogaševec ali z Večeslavec??

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      11.12.2013 ob 8:11 večeslavci gost

      Spoštovani lidgej! Prosin vas lepo ka se malo zmirite pa henjate pisati norije, naš sovaščan je prišo daleč, mislen ka je eden od favoritov biu, ponosni smo na njega, vsi ga hvalijo ipd. Mislen ka je trenutno medijsko najbole popularen prekmurec, če pa ne vrvlete pa ite v gostilno Mencigar pa te vidli kak küja pa se sami prepričajte, lidgej če ste fauš ka smo njeme pripravili sprejem ka je biu dober pa je predstavo goričko in prekmurje ste resno malo naure. Zakoj pa te en vaš sovaščan nej ta šau pa na radio Maxi biu povableni, ka nemo gučali kelko privat klicov je daubo ka naj pride po šolaj koli ka ga deca ščejo vidite.. Dosegnite takšno popularnost pa te pišite, nej pa ka vas je sama faušija... što je ščeu ga je prišo gledat pa je neka meu s toga, što pa nej pa naj sploj norij ne piše ka neve kak je bilo :))

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      11.12.2013 ob 10:27 ms gost

      gost ---večeslavci ---- deca ga ščejo viditi alo ? vej pa je človik kak človik ali ma oči odzaja ali ka je načiši .saj pa nej je svetovno znani prosin vas .nej mi je krijv nika ali ne pretiravlite .hitro de šlo vse v pozabo .na radijo vabijo tudi druge nej samo fredija .končno pa on je kuhar dober za malice .bine pa kak bine samo dosta modrije in lepete ,lepete

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      13.12.2013 ob 19:31 kuhar gost

      ms praviš ka ja fredi kujaj za malice pa za piceka zdaj ga pa zovejo v oazo steke pečt ton pa vupan ka de šinkejc meo ketonal če ga pa vejže modrija se je v gostilne samo šlepala na račun drujgih šinkejc pa mijsle ka je boga pripelo

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      16.12.2013 ob 16:58 Frenky gost

      .....Mater ste vsi čedni -pametni, pa zapopejvlite tisto.." če faušija bi gorela......bravo Fredi

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      17.12.2013 ob 10:15 ms gost

      gost ---kuhar ---tij si nekaj pomejšal .ednok še prešti ka san napisal . ge san ges spominjal Oazo ?pa piceke pa tak dele .Mislin ka ti čitanje dela probleme se ti ne zdij ?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.