https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: V Murski Soboti divje v novo leto s skupinama Blue planet in Plamen

Murska Sobota, 01.01.2014 ob 13:30  

V Murski Soboti sta zbrano množico v novo leto pospremili prekmurski skupini Blue planet in Plamen. Zbranim je vse dobro v prihajajočem letu zaželel župan Anton Štihec, v novo leto pa jih je pospremil tudi ognjemet.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.01.2014 ob 19:52 joza gost

      Sramota za eno soboto ka nemre ene čedne skupine nabavite za silvestrovanje.. tuga in žalost 100 lejt smo za ostalime občiname..

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.01.2014 ob 20:51 gost gost

      Ge pa po slikaj sodeč ocenjujem, ka je bila redna fešta. Pa plusi za župana.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.01.2014 ob 21:27 MusicMan gost

      glede skupin, je bil izbor dober :)) nej baukše ka mamo domačo skupino kak pa ka se da kakše 10 000€ za nikšo bv :D malo brodite :) kak plamen tak planete, so vrejde, pa so napravile odlično fešto :)

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.01.2014 ob 23:53 Jap gost

      Glede slik je rejsan, ka bi lejko malo pregledno ka vse gor dene, pa ka so naj trej slikaj nej trije isti ljudje. Ka se tiče pa samega silvestovanja je bilo noro. Ne rabimo hrvatije pa velkih zvezd, ka bi nan tu zaglušale. Hvala skupinama Plamen in Blue planet za odlično vzdušje.....nepozabno! Najbole ste presenetili pred polnočjo, kda ste vkuper stopili. Vsa čast!!!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.01.2014 ob 11:27 KOKO gost

      Mij smo pa vkuper stopili po polnoči, tak ka se je ednin se kadijlo ! Vej so druge tudi želele , samo sam več nej ladu .Kda su takše prijlike te nesmeš zamiditi !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.