https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Z mrliškim avtomobilom v IKEO po lončke za novo Komunalino cvetličarno?

09.02.2014 ob 16:53  

Pogrebni avtomobil Komunale iz Murske Sobote so v sredo fotografirali pred nakupovalnim središčem v Avstriji. Žena direktorja Komunale na fotografijah v vozilo zlaga nakupovalne vreče.


V IKEO po cvetlične lončke za novo cvetličarno?

Kot smo neuradno izvedeli, naj bi Šiftarjeva v IKEI nakupovala cvetlične lončke za novo cvetličarno, ki jo Komunala odpira v Murski Soboti in bo svoja vrata odprla jutri. Po pojasnila smo se obrnili tudi na murskosoboško Komunalo, zato bomo o podrobnostih poročali takoj, ko dobimo odgovore.

Z mrliškim avtomobilom v Avstrijo po nakupih

Po poročanju Požareporta, so minulo sredo Lili Šiftar, ženo direktorja murskosoboške Komunale zasačili, kako je v službeni pogrebni avtomobil Komunale zlagala vrečke. Škafarjeva je s še eno žensko in moškim minulo sredo v parkiran pogrebni avtomobil pred IKEO v avstrijskem Gradcu zlagala nakupovalne vrečke. Trojica je vreče z nakupljenimi stvarmi zlagala v kombi skozi zadnja vrata, kjer sicer prevažajo krste in vence. Sporno pa je dejstvo, da Šiftarjeva, žena Draga Šiftarja, direktorja občinskega podjetja Komunala iz Murske Sobote, ni zaposlena pri Komunali.

Foto: Pozareport.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.02.2014 ob 17:08 cvetličarna gost

      Ste jim pa naredili zastonj reklamo za novo cvetličarno. Bravo Pozareport.

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.02.2014 ob 17:09 kzc gost gost

      se dalec smo za evropov ce bi tau napravila v stereh vecjeh vro drzavah bi ze bila zaprta , te pa pravimo kakse so zakoni v slo malo se ozrite po evro drzavah pa ce se tau dovolijo npr nmciji ali italiji.................

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.02.2014 ob 17:16 anti kzc gost

      Zakoj bi pa naj to žensko zaprli? Ker je šla s službenim vozilom kupovat v Avstrijo? Pol Slovenije muti s potnimi nalogami. Te morajo pol Slovenije zaprejti. Tau žensko bi vi kar zaprli ka je šla po par kurin, of tajkun ka je pa vkradno par milijonov Evrov je pa dobil eno leto zapora, ki ga pa zdaj izvaja v obliki družbeno koristnega dela. Pa daj malo mislite s svojo glavo, ne pa da padate na spektakularne naslove novinarskih člankov.

      8 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.02.2014 ob 17:25 cvetličar gost

      Človek nemre vervati kak močni so znotrajstrankarski obračuni v soboškon odbori SDS. Šooš Štihčeva frakcija pošle celou po informaciji o odhodi mrliškoga avtoja v Grac fotografa, ka tau poslika vse skuper pa Požarec objavi. In štihec v nedelo že piše pisma svojin medijan namesto ka bi lipou f cerkef šou pa se doma malo spočino. Ka de še li pred volitvami. Vej pa te pregorij !

      7 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.02.2014 ob 17:29 avto gost

      pa ka de zdaj kriv avtor fotografij ka je ona šla nakupovat z občinskim avtom

      20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.02.2014 ob 17:38 isti ste kak sobotainfo gost

      Pa vi novinari ste nej genau. Pa so vas( verjetno) dobro nategnoli in zaj majo senki objavo. Isto ste naseli kak sobotainfo. Isto ste zute barve. Biser novinarstva.

      6 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.02.2014 ob 17:44 misli s svojo glavo avto gost

      Bravo avto. In ravno Požareport pozna ženo od direktorja soboške Komunale? Ker ta ženska je v Sloveniji ful poznana. ;) Kdo izmed teh, ki bere ta članek jo pozna? Po moje manj kot prucent ljudi, ker nikoli ni bila medijsko izpostavljena. Požareport nima pojma kdo je žena od Šiftarja. Nekdo je očitno dobil informacije, da bo Šifarjeva žena šla v IKEO kupovat s službenim avtom in jo je čakal. Kdo je pa ta nekdo je pa drugo vprašanje.

      11 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      09.02.2014 ob 17:54 avto gost

      @misli s svojo glavo -ne znaš pa brati-pa ka de zdaj kriv avtor fotografij ka je ona šla nakupovat z občinskim avtom,se pravi zdaj se vsi v občini lahko vozimo po nakupih s občinskim avtom -ka pa mene briga soboške politične igre slika ne laže kdo jo je fotografiral prepoznal ni važno

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      09.02.2014 ob 18:17 osvežilec zraka rules gost

      eni ste rejdno betežni ali pa se pišete Šiftar, gda komentirate zadeve zgoraj :) Ka ma zdaj veze če Požar pozna ženo in što je zadevo poslo v medije? V IKEI je ogromno prekmurcof in je bilo "strašno težko" opaziti mrliški avto v šteroga se skladajo vrečke. Sakšome prekmurce bi to v oko spadnolo. Pa to te buje. Ges bi s s takšnim avtojon skril 2 km fkraj, nej pa ga bi parkiral totalno pred vhodom. Ali zdaj do eni pa čista drüjgo tirali kak bole pomembno samo to nej ka ma direktorova žena za delati v službenon avtu Komunale. Mislim, ka ma Komunala še kakšni drugi službeni avto tak ka neje trbej iti glij z mrtvaškim :) Že iz pietete dejavnosti štero iz njim opravljajo nemrejo z njim oditi po nakupih. Ali jebat ga, je pa velki in marsikaj se v takšen avto lejko sklade, ka se v maloga nemre. Pa če je zakšenki, zakoj nej si je mislila gospa :) Smo küpili osvežilec zraka, pa smo jo vdarili po nakupih...

      20 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      09.02.2014 ob 18:26 xxl gost

      Mogoče je ženska naredila kakšo vožnjo na črno.Nikoli se ne ve kaj so peljali v GRAZ IN KAJ IZ GRAZA.Mogoče je bil kakšen MRTVEC ker taka vozila po navadi policija ne ustavlja se ne bo nikoli izvedelo.Tisti kdo je vozilo slikal bi mogo takoj obvestiti POLICIJO in vozilo bi bilo zaseženo in potem bi bila zgodba razpletena zdaj pa nikoli ne bomo izvedeli resnice.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      09.02.2014 ob 18:28 ggeg gost

      Komunala je dala kredit NK Muri.Kama so šli tej pejnezi?ogrevanje na lendavski se podraži če gli cejna plina spadne.kak tao ka se s službenim avtojom komunale prevaža oseba kera je nej tan zaposlena? Korupcijo je trbej zatrejti v kali, da pride stanje že do tajkunov je vse prepozno.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      09.02.2014 ob 18:36 venec gost

      So se rejsili tistih 200.000 eur ktere je siftar dao nd muri. Ge so tej pejnezi. Zdaj pa ta svinjarija. Pasto se drzij siftara a dir.mesti na komunali?

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      09.02.2014 ob 18:42 gost vsakdanje gost

      Pri nas v Sloveniji je to vsakdanje. Tudi drugi zaposleni se vozijo. Pred lokali so parkirani avti z nalepkami raznih podjetij pa to ni pomembno. Je vsakdanje.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      09.02.2014 ob 19:39 ms gost

      Tudi če bi bila zaposlena v Komunali se nema kaj voziti z kombijom po drugi državi Če pa bi šli po koga ka bi njemi oblekli leseni kapout pa morejo seveda meti papere . Kelko pa te te kombi ma sedežov ali so meli notri kakši fotelj ali ležalnik kelko jih je bilou ?

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      09.02.2014 ob 20:18 jože gost

      Ka Šiftarova žena ma hoditi po lončke za cvetličarno če nej tan zaposlena ?Ka rejsan mijslijo ka smo takši idioti pa norci ka mo nasedali ?Te pa lončeke v nosilnij vrečkaj ven nosijo ?mijslin ka so za to primerne papernate škatule .Vej pa Šoš pa Šoši podobni do branili Šiftara ka so si vsi enaki .Verjetno de prihodnji mesec drakša kurjava

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      09.02.2014 ob 20:32 to je res gost

      Od tistega trenutka ko je g.Šiftar direktor Komunale se ta počasi ruši,njemu se po domače svira za Komunalo itak je tam nastavljeni! gospa Lili Šiftar pa pa drži v rokah vajeti in ima glavno besedo o tem kaj kupiti na Komunali in kaj ne, čeprav NI tam zaposlena!zanimivo,da lahko kupujejo v IKEA-I brez razpisa in pogodbe,no mogoče ima g.Lili pogodbo z njimi! GOSPOD ŽUPAN,z vso podporo vam,raztrgajte že enkrat to mrežo nesposobnežev z ČARLIJEM na čelu!zajebo je že marsi kaj pa marsi koga,nej samo v Sloveniji!

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      09.02.2014 ob 20:36 3333 gost

      poznam žensko ki tukaj dela in rekla da polovica teh podatkov ni resnična tako da ... mediji so v svojem svetu izmišljujejo si podatke brez da bi se prepričali

      3 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      09.02.2014 ob 21:34 pieteta gost

      O inteligenci oseb, omenjenih v tem članku nebi, preveč poznam g. Šiftarja Ne glede na razplet zgodbe je jasna ena stvar ... četudi je bila pot upravičena, pa naj je razlog še tako tehten, nič ne upraviči uporabe točno tega vozila. Ni primerno in se enostavno ne spodobi, da se po nakupih nekdo odpravlja z vozilom, ki je namenjeno prevozu pokojnikov. To je prostor, ki je namenjen le temu, da se pokojnega dostojno prepelje iz točke A v točko B in ne more biti vsaj po moje uporabljeno za prevoz česarkoli, še najmanj pa nakupovalnih vrečk ena beseda, OGABNO ...

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      09.02.2014 ob 21:56 Hm... gost

      Celec ti samo brisi komentare. istina boli gele?

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      09.02.2014 ob 22:01 br gost

      naj komunala pokaže račun ka se je na tej den kopuvalo v ikei.sramota je pa tudi ka javno podjetje komunala kupuvle v avstriji namesto ka bi kupuvali v sloveniji pa podpejrali domače trgovce.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      09.02.2014 ob 22:04 Hm.. gost

      Ka celec ti si sal z njin kipuvat loncke ka to se znas?

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      10.02.2014 ob 8:59 xy gost

      ka me pa briga !

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      10.02.2014 ob 9:36 hm... gost

      rit pa mi miga !

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      10.02.2014 ob 10:05 se meni pa riga gost

      Pa dobro počakajmo ka je rejsan. Vsi komenentatori vse znajo in vsi so dobro obveščeni. Resnica je pa samo ena.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      10.02.2014 ob 11:05 ccc gost

      Šli so po nakup krste Björn iz črno lakirane iverke, ki je trenutno v akciji za 49,99 Eur. Zraven so vzeli še nekaj kozarcev za marmelado (2,99), ki jih lahko uporabijo kot žaro.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      10.02.2014 ob 12:04 pogrebnik gost

      Seveda, da ne bodo priznali, da je za sebe šla nakupovat. Sam sem že srečal v Avstriji pred nekaterimi trgovinami službene avtomobile raznih javnih zavodov iz Slovenije. Od sedaj naprej bom vsakega fotografiral in bo naslednji dan v medijih. Večkrat tudi opažam vozila raznih zavodov in tudi občin na določenih krajih in časih, ko tja sigurno ne sodijo. Vse bom fotografiral in objavil. DOVOLJ je, da pijavke živijo in služijo na račun davkoplačevalcev. Zato je pa treba vsak dan nove davke, ker se nekateri tako obnašajo. Sploh še nisem omenil, kako se nekateri vozijo s službenimi avtomobili državnih podjetij v svoje vinograde, na ribolov, na lov in še kam.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      10.02.2014 ob 12:23 gost gost

      pogrebnik = tužided !!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      10.02.2014 ob 14:16 pogrebnik gost

      Za naš denar gre gost. Zato je taka situacija in toliko denarja manjka, ker so ljudje bili preveč tolerantni in so gledali stran, ko so drugi plenili, kar se je pleniti dalo. Enkrat je v tej državi potrebno narediti red. Tudi na področju izkoriščanja službenih vozil za privat namene. Glede nabave v IKEI pa ne bom komentiral. Kot, da v Sloveniji ne premoremo dovolj kvalitetnih dobaviteljev. Zato pa naša podjetja propadajo.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      11.02.2014 ob 14:46 opaopala gost

      NO NAJ POKAZEJO KATERE LONCE BODO PRODAJALI IN CE JE TO RES PRAKSA, DA SO SLOVENSKE CVETLICARNE PREPRODAJALJE IKEJE??? HALOOO???

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.