https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Komunala: »Lili Šiftar v IKEO s službenim vozilom le kot spremstvo zaradi jezikovnih ovir«

10.02.2014 ob 10:09  

Komunala zavrača očitke o koruptivnem dejanju direktorjeve žene, ki je minulo sredo s službenim vozilom Komunale nakupovala v avstrijskem Gradcu.


Včeraj smo poročali o tem, da so Lili Šiftar, ženo direktorja murskosoboške Komunale fotografirali pred nakupovalnim središčem IKEA v avstrijskem Gradcu, kako v mrliško vozilo podjetja Komunala zlaga nakupovalne vreče. Ker Šiftarjeva ni zaposlena v podjetju Komunala, smo se po pojasnila o sumu koruptivnega ravnanja obrnili na murskosoboško podjetje.

Kot so nam pojasnili na javnem podjetju  Komunala d.o.o., je bila s službenim avtomobilom v sredo res opravljena službena pot v nakupovalno središče IKEA v Gradcu. Namen poti je bil po zagotovitvah Komunale nakup potrošnega materiala za novo cvetličarno družbe, ki danes odpira svoja vrata. Kot edino primerno prostornejše službeno vozilo za prevoz potrošnega materiala ob otvoritvi, s katerim razpolaga družba, je vozilo, ki se uporablja predvsem za pogrebne storitve, dodatno pojasnjujejo.

Foto: pozareport.si

Pot sta po besedah Edite Horvat, vodje službe za splošne, kadrovske in pravne zadeve, opravila Viktor Bokan, poslovodja pogrebne dejavnosti in cvetličarne ter Marija Kampl, cvetličarka v novi cvetličarni Trobentica. »Ker sama še nikoli nista bila v centru IKEA in ne govorita tujih jezikov, smo poprosili za pomoč ženo direktorja družbe, ki jima je prijazno pokazala pot in pomagala pri nakupu. To je bila njena edina vloga. Za svojo udeležbo ni dobila nobenega plačila, prav tako zaradi nje niso nastali nobeni dodatni stroški, kar pomeni, da ni bilo storjeno nobeno koruptivno dejanje,« zatrjujejo na Komunali.

Kot še pojasnjujejo, bi najem podobnega vozila in prevajalca družbo stalo približno 300,00 EUR, kar predstavlja polovico povprečne mesečne neto plače delavk v novi cvetličarni: »Uporaba omenjenega, prostorno edino primernega vozila, je bila v dani situaciji najbolj stroškovno učinkovita izbira.« Ob tem vodstvo družbe pojasnjuje, da si v luči nazavidljive finančne situacije v Sloveniji na vseh ravneh prizadevajo iskati najugodnejše rešitve.

    Komentarji

    1. gost
      10.02.2014 ob 10:34 pričakovano gost

      za en nakup v šopinge nemate na komunali sposobnoga človeka ,pa kakšni lonci so tou ka jih prenašajo v nakupovalnih vrečkaj in nej v škatlah ,in kakšna cvetličarna de tou ka do nakupovali v maloprodaji v tujini in potem doma prodajali,in zakaj niste pojasnili včeraj ,ja potrebno je bilo napraviti scenarij in kaj prikriti sicer pa pričakovano opravičilo -kje se lahko oglasimo za pomoč komunali pri nakupih v tujini ,saj smo za to lahko vsi opravičeni

      31 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.02.2014 ob 11:04 križanka gost

      lepo vas prosim- če je šlo za podjetje oz. za otvoritev cvetličarne pokažite javnosti račune in zakaj , če ni denarja si dovolite hoditi po nakupe v tujino. Drugo, če je šlo za firmo, potem zakaj si vi gospod director niste vzeli čas in šli vi nakupovat, saj bojda govorite več jezikov. Ali zakaj potem ni šel kdo od zaposlenih, ki tudi vedo pot do ikeje in v trgovini prodajalci obvladujejo slovensko. To je vsekakor korupcija. Naj gospa kar bomo tudi izvedeli, ali si je vzela v službi dopust in kakšen je njen izgovor. Žel delavci pogrebništva, da tako lažete v korist direktorja, ki pa ni vreden, da je direktor Še malo pa bo to podj. spravil na kant.

      21 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.02.2014 ob 11:06 Del R gost

      Se delno strinjan z zgornjim komenatarjem, oz. mislim, ka je v odzivi pojasnila komunale, ker je gor navedeno, malo preveč "hvalisanja" oz. mecenstva, kak če bi šlo za kakšno "dobrodelno" prireditev oz. storjeno delo.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.02.2014 ob 11:07 Prlek gost

      Je što ka toj zgodbi vörvle? Pa ja ena firma kak je Komunala ne nabavla na takši način.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.02.2014 ob 11:12 niko gost

      Ikea je samopostrežna trgovina kjer imaš vse razstavljeno in takoj tam na licu mesta zapakirano v orginalni embalaži lahko si gluh ,ali ne veš govoriti vse brez skrbi lahko opraviš,ne vem zakaj je toliko brezposelnih izobraženih,da Komunala zaposluje polpismene in nepismene da ne vejo najti v sosednji državi trgovine kako je takšen človek lahko na vodilnem poslovodskem mestu,pa res mislite da smo vsi BUTALCI sramota za občino kot ustanovitelja in nadzornike da take svinjarije dovoljujete,mislim da se mora tudi pri nas zgoditi BIH

      25 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.02.2014 ob 11:14 Gost gost

      Ma ja ... vej pa v Ikei dela min 30% hrvatov ali slovencof ... Pa valuto mamo isto ... popustof ne davlejo .. valuta je Euro.... nakladaš si san ... trbej njin spremstvo gvušno - za kama inan :)

      19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.02.2014 ob 11:43 gost gost

      Potrošni materijal se v vseh resnih firmah nabavla v veleprodaji zaradi boljših cen in pa v primeru nabave pri domačih veleprodajalcih tudi zaradi valute plačila. Žalostno je tudi ka se izgovarjajo na neznanje tujih jezikov. Ka bo ta prodajalka v toj trgovini delala, če ji pridejo v trgovino kakšni tuji kupci? Danes je že skoraj žalostno ka se najde človek kateri ne zna niti osnov nemščine ali angleščine. V bistvu pa teh znanj za nakup v ikei niti ne rabiš ka tan tak vsi razmijo slovenski.

      18 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.02.2014 ob 13:05 b gost

      merveštaj so dobili nazaj

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      10.02.2014 ob 13:08 kekec gost

      Komunistom je laž vedno sveta stvar.To je njihova najvažnejša murgeljska zapoved od vseh ostalih in največkrat uporabljena, resnice sploh ne poznajo.

      8 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      10.02.2014 ob 13:22 gost gost

      Ka kekec ne locis komunistov od domobrancov..majke se pameten... In ja,, se pravi komunisti tudi obstajamo,ampak ne kot te na vladi ka se majo za komuniste... Smrt fasizmu,domobrancem in svoboda narodu

      14 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      10.02.2014 ob 13:56 realist gost

      »Lili Šiftar v IKEO s službenim vozilom le kot spremstvo zaradi jezikovnih ovir« Ka pa te? So mogli v Ikei pitate, če se lončke najde pri tanjeraj ali pa pri dišavaj? hahaha, kakšna razlaga

      17 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      10.02.2014 ob 13:59 Anonimus gost

      Še dale nas majo za norca! Ta direktor, ki mrzi komunajzarje dela isto kak po njegovem mnenju komunajzarje! V nedeljo de pa šel v cerkev ka si spovej greje kere je delo! Anonimus(bil bi javen pa se bojin ka me linčajo)

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      10.02.2014 ob 14:00 gost gost

      kekec, ti si resno pravi kekec.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      10.02.2014 ob 14:46 ki gost

      ..... ges bi nucal kombi mrtvaški man nekše elemente pripelati iz Ikee .ja pa prevajalko bi tudi mel . Pijšite ge se da najeti kombi ?

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      10.02.2014 ob 15:12 Stewen gost

      SKRUNITEV - Mrliški avto je namenjen prevozu ljudi-mrličev in njihovemu "uradnemu" spremstvu. Če pa ga soboška Komunala uporablja še za kaj drugega, Bog ne daj, da kaj hušega kot za vožnjo v Gradec za nakup lončkov, torej naj bi bilo tudi nabavno vozilo im norda še (za)kaj, potem pa je to SKRUNITEV - dejanje, vredno obsodbe. To je moje mnenje v zadevi Lili, na katerega pa ste zgoraj omenjeni kritiki pozabili, a meni se zdi bistveno. Seveda pa sem tudi sam mnenja, da bi nakupe lahko opravilo "ostalo" osebje, saj sem prepričan, da ve vsaj osnove tujega jezika, in sicer še iz osnovne šole; ker pa gre za strokovni kader, sem toliko prepričan, da nekaj nemščine obvladajo. Dopisovalci pa tudi pravilno "ugotavljajo", da tujščina ni bistvena za nakupovanje, saj tamkajšni prodajalci vedo vsaj nekaj slovenščine. Lili torej ne bi bilo treba vzeti s seboj. Vprašanje paje tudi, ali je sploh bilo treba v Gradec, saj imamo doma veliko trgovin - tudi z lončki. Pozor: Pozareport (in njigovi obveščevalci) je (so) med nami!!!

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      10.02.2014 ob 15:51 pogrebnik gost

      Seveda, da ne bodo priznali, da je za sebe šla nakupovat. Sam sem že srečal v Avstriji pred nekaterimi trgovinami službene avtomobile raznih javnih zavodov iz Slovenije. Od sedaj naprej bom vsakega fotografiral in bo naslednji dan v medijih. Večkrat tudi opažam vozila raznih zavodov in tudi občin na določenih krajih in časih, ko tja sigurno ne sodijo. Vse bom fotografiral in objavil. DOVOLJ je, da pijavke živijo in služijo na račun davkoplačevalcev. Zato je pa treba vsak dan nove davke, ker se nekateri tako obnašajo. Sploh še nisem omenil, kako se nekateri vozijo s službenimi avtomobili državnih podjetij v svoje vinograde, na ribolov, na lov in še kam.

      21 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      10.02.2014 ob 16:45 hm... gost

      Kak je to sposobna ženska! Dobro ka jo mamo.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      10.02.2014 ob 17:11 gost gost

      pogrebnik = tužided !!!

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      10.02.2014 ob 17:49 maestro gost

      Ojo scenarij je za oskarja

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      10.02.2014 ob 17:54 sirotinjovsin gost

      Ka do pa zaj botrina Janša pravli ?

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      10.02.2014 ob 18:10 Prekmurec gost

      Zdaj pa bi treba revitzijo se poslati na urad zupana Štiheca in pol bi videli ce si to pol zasluzi komunalno podjetje .... in njegove prazne obljube za vse mlade prekmurce in pomurke sram me je da sem moral zapustiti tako zropano obcino in o delovnih mesti oz novi fihmah kaj pa ni interes župana SRAM GA NAJ JEEEEEEEEEEEEEEE

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      10.02.2014 ob 18:54 brezmadezni gost

      Saj se je pred časom vidna občinska delavka vozila v Dipo s službenim vozilom. In kaj je tu narobe?

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      10.02.2014 ob 19:01 prekmurka gost

      Ta direktor je zagrešil dve veliki napaki- neposlovno in neekonomično poslovanje ter predvsem etično sporno- sramotno potezo-uporabili so strogo namensko vozilo. O prisotnosti žene sploh ni treba več govoriti-izgovori o vodnici in prevajalki so pravljica za otroke. Kakorkoli, že prvi dve napaki sta vredni odstopa.

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      10.02.2014 ob 19:03 komunalec gost

      Pa ka te direktor misli ka je on bog i batina ?Gledo san zdaj svet pa čul njegovo izjavo,svašta ka si vupa,ka se njemi nesmi dati opomin pa takšne

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      10.02.2014 ob 19:18 nje nje gost

      Po moje je to opasna akcija štiheca, šiftara pa požara. Vsak je tu doubo svojih pet minut slave. Glavno ka se piše, oni pa vsak svojo reklamo.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. Bajs01
      10.02.2014 ob 19:20 Bajs01

      Nekaj komentarjev sem prebral , pa sem povsem brez besed. Poleg toliko strokovnjakov , ki kot vse kaže , maksimalno obvladajo poslovanje trgovanja , regija pa je čisto na psu. Trgovine so več ali manj vse iz tujih verig. Hm hm. Bo me kdo podučil , zakaj takšni komentarji?

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      10.02.2014 ob 19:21 šifra gost

      rejsan se je obnašanje direktora v oddaji je bilo prav nesramno ,ja kaj mi pa more -jo naj sebe pogledne -župan- res ponižajoče do davkoplačevalcev oz.lastniku vozila-mestna občina-

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      10.02.2014 ob 19:23 prekmurka gost

      A vas vse tiste iz kadrovske kuhinje SDS, SD in LDS, ni nič sram. Postavili ste za direktorja javne službe persono,ki je danes še dodatno z izjavo na televiziji pokazala svojo "širino, razgledanost in moralo".Kako bomo lahko užaloščeni svojci še v bodoče koristili storitve takšnega podjetja. Jaz osebno nikoli- sramota, sramota-to pa presega vse meje.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      10.02.2014 ob 19:34 gost sobočanec gost

      Komunala je danes na tržnici odprla cvetličarno pod imenom trobentica. Na otvoritvi,ki jo je odprl sam direktor gos.Šiftar.Med obiskovalci so bili tudi turisti iz Avstrije,žal na otvoritvi ni bilo uradnega prevajalca.Teško si predstavljam,da pri nakupu vAvstriji si uredijo prevajalca,dočim pa pri otvoritvi ni bilo.To je velika sramota za Mursko Soboto in za podjetje Komunalo.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      10.02.2014 ob 19:36 prekmurec gost

      Prekmurka te mi pa ti povej šteri direktor je kda odstopo zaradi neetičnoga ravnanja? Ce so kaj prišparali za tou ka so nej gor zeli kaksnoga privatnika pa tude če so šli s trugo po robo jih lastnik nede zamenjo. Lastnika zanima samo rezultat. Bar tak je v poslovnon sveti. Tude ce je Miki miška, glavno ka zlate bilice nosi.Kda mo pa ge mrau de mi vseeno v šteri trugi mo ležo. Verjetno v Komunalni če de falejša. Ti pa se lejko spomniš na neetično ravnanje in zemeš drakšoga. Glij te tisti ka de te pokapo na to mislo.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      10.02.2014 ob 19:41 Mayer gost

      Dolgost življenja našega je kratka . Kaj znancov je zasula že lopata! Odprte noč in dan so gróba vrata; al dneva ne pove nobena prat'ka. Pred smrtjo ne obvarje koža gladka, od nje nas ne odkup'jo kupi zláta, ne odpodí od nas življenja tata veselja hrup, ne pevcov pesem sladka. Naj zmisli, kdor slepoto ljubi svéta, in od veselja do veselja leta, de smrtna žetev vsak dan bolj dozóri. Znabiti, de kdor zdéj vesel prepeva, v mrtvaškem prti nam pred koncam dneva molčé trobental bo: "Memento móri!"

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      10.02.2014 ob 19:48 Matilda gost

      kolko je pa tebe koštalo -župan,ka si oglednika za njimi poslau,ha tou se mora narod tüdi pijtati- največ je pa vrejdno tou .ka sta oba na TE-VE bila,še posebi tij župan,ka se ovačik ne vijdiš.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      10.02.2014 ob 19:52 Dienstprogramme gost

      poslušo sem toga direktorjana svetu kanal a-žena je šla ker je kazala pot v ikeo,na 24ur šla je kot prevajalka in potem še tv ljubljana žena je šla kot iskušena ki je imele s.p in planet tv žena je šla ker so sodelavci ženo prosili za pomoč----a on sploh ve kaj govori--oprosti njim bog saj nevejo kaj delajo

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      10.02.2014 ob 19:55 muki gost

      Vi v tej soboti vse stvari imate od tovajov do laznivcep in tak dalje kdo bo to vse kriu opet bojo poloznice vecje in vse ostalo vse raztirat te prisleke.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      10.02.2014 ob 20:55 piki gost

      Jaz se popolnoma strinjam s tem prevozom saj kombi ni namenjen samo za mrtve.Tudi komunalci morajo imeti svojo cvetličarno in konkurirati s ceno ostalim v Murski soboti z nenormalnimi cenami.Ni vsaki direktor lopov ki se bori za svoje podjetje in delavce.Ne samo šinfati takšne direktore vspodbujati jih pa naj vam samo laufa cvetličarna.

      5 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      10.02.2014 ob 20:57 piki1 gost

      Domov si pelaj Čarlija.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      10.02.2014 ob 21:26 KROBIKAR1 gost

      Rejsan veleumna izjava g. direktorja Komunale na A kanali, češ ka de on meni, ge je pa vse on poleg bil, kakši opomin,...ob komentari na to, da mu bo župan Štihec izrekel vsaj opomin! Rejsan sposoben od sposobnoga, nej čuda na kakši funkcijaj je že vse biu.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      10.02.2014 ob 22:53 gost gost

      jezoš jezoš, vej pa Viki razmi nemško. kak se lejko tak zlažete.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      11.02.2014 ob 6:44 sabina gost

      Prav je da odpirajo nove dejavnosti ko pa se vse v MS zapira. Čisto prav je da sami nabavljajo robo. Ka kako pa ostali trgovci trgujejo? Kupijo robo tudi v Ikeji in jo z maržo prodajajo naprej. Zakaj bi poslovali preko posrednikov,če pa lahko robo nabavijo direktno.Pa tudi s pogrebnim vozilom, če je tako ceneje.

      2 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      11.02.2014 ob 12:50 wewe gost

      Vsi se bunite ka dosta trošijo če pa šparajo pa tuj nej dobro, prevoz iz sobote do graza pa nazaj z kombijon ( če kaj nabavlaš) je pri prevozneh servisaj od 200-250€, zaj ka so sami šli pa je 100km ta pa 100 nazaj pa naj bau ka troše 9l na 100km so zatankale kakšneh 40€. Če bi bijla pa novica ka je komunala dala ta 250€ ka do se do graza pelale bi se pa palek vsi na glavau obrnele, resno človek nemre nika narpavte. Baukše pa je ka se zna ka so iz ikeje, kak pa nendre z lenta z madžarske. Ka vsi dobro znamo ka privatnike v sobote tak nemajo pejnez pa se vse roba na madžarskon nabavla pa oddavle z maržo tu.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      11.02.2014 ob 18:30 kar nekdo gost

      Do čitaš tej komentare ,kak eni samo ščejo svoje riti zaščititi ti je lejko samo slabo! Kak lejko enega svojega delavca oz.zaposlenoga tak nizkotno postavite ,ka nevej do IKEJE prijti,pa ka ne obvlada NEMŠKEGA jezika-pa te ga date za poslovodja??? Vaša logika-še deca v vrtece bi znali ka LAŽETE! Čudno,ka ste zaposlili tako nizko izobraženega človeka,sprašujem se kako te VIKI sploh lahko gre iskat pokojnega recimo nekam na Dunaj? Te tudi ide Lilika prevajat? Pa to zastonj? Očitno misli g.direktor ka smo vsi SOBOČANCI pa vsii PREKMURCI rejsan 100 let odzadaj? G.direktor ste vi slučajno že kda slišali za NAVIGACIJO-to je tista stvar ka je že skoraj v vsakem avtoje, pa te pripela točno na cilj brez toga ka bi znau nemški,še tabel ne rabiš glejdati.Rejsan več neman besed....

      18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      11.02.2014 ob 19:21 goričanec gost

      Je možno ka bi medved zaluto na goričko nekše stopinje san najšo fejst podobne ?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      11.02.2014 ob 20:05 wewe1 gost

      wewe prešti si malo kelko kilometrov so napravili http://sobotainfo.com/novica/politika-gospodarstvo/potni-nalog-za-ikeo/44489#comment-95420

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      11.02.2014 ob 20:10 goričanka gost

      Ta jecati medo in njegovi komunalni pajdaši puščajo preveč odtisov po goričkom.Še kontejnerje od komunale smo mu gor pelali na parcelo

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      11.02.2014 ob 20:39 gost - čudna gost

      nevem, če san ges čudna al je pa što druge. kak dobro ges znan je ena izmed teh doma bluze avstrijske meje, pa še prek ode kipuvat ( privat) pa te naj mene nešče ne guči ka ona nevej nemške vsaaj telko ka bi se lejko normalno sporazumejvala. sama san bijla v ikeje pa neman blage veze, pa san kupila vse ka san ščela, ka piše vse v evraj, zaj pa neven ... rejsan san ges čudna ... nema veze :D

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      11.02.2014 ob 21:47 čudna1 gost

      čudna,najbole je bilo smejšno,kda je na tv direktor pravo ka teva dva delavca nejsta še nikdar bila v AVSTRIJI kamoli v Ikeji.Fajn bi bilo,če bi nikak pito teva delavca,če rejsan nejsta bila še nikdar v Avstriji.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      11.02.2014 ob 21:49 ???? gost

      ge je moj komentar ????

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. Mnika
      11.02.2014 ob 22:33 Mnika

      mater, redno ste se razpisali ... :D

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      11.02.2014 ob 23:35 fa fa fa gost

      šofer pa trgovka zbuta se pa povejta resnico,če nej de vaj mela cela sobota pa okolica v čarni temi,ka nede taj vrag poceniva nižjega sloja lidi,či zej zgibita službo či istino povejta san prepričana ,ka vaj druga služba čaka..........

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      11.02.2014 ob 23:36 leni gost

      Tu ste zdaj prekmurci pokazali kak ste primitivni, ali res nima bolj pametnega dela vaš župan, da se spušča na tako nizki nivo glede prevoza rož. Kaj je pa to takšnega , če je ženska šla z njimi kupit rože.Župan se naj raje ukvarja z bolj pametnimi posli. Človek ne more verjet v kakšni državi živimo, v kaj vse se spuščajo ti naši župani, občine pa crkujejo.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      11.02.2014 ob 23:42 rože gost

      Vidim , da ste se redno vrgli v debato, o stvareh, ki jih jaz smatram za nepomembne . Nisem iz vaše občine, ampak se mi zdi neumno, da ste se spustili v takšno brez vezno debato. Nobenega ne poznam, ampak mislim, da se vaš župan spušča v stvari, ki bi se jim še deca smejali. Pa lep pozdrav v soboto.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      12.02.2014 ob 12:06 +++++++++++++++++++++++++++++++++ gost

      žena direktorja komunale naj bi raje imela čistilnico ne da se vozi v pogrebnem vozilu komunale

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      12.02.2014 ob 12:09 ---------------------------------------------- gost

      ta dva ki sta se peljala v pogrebnem vozilu komunale sta pa res butasta da ne vesta tujega jezika in rabita prevajalca

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      12.02.2014 ob 12:28 ------------------------------------------------------ gost

      vsi ki ste bili vpleteni v tej zadevi si zapomnite eno da je to vredno obsodbe in da je to korupcija

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      12.02.2014 ob 22:43 prekopirano gost

      tihec je kriv, ker: 1. je Šiftarjevo ženo prisilil, da se meša v posle Komunale, kjer ni zaposlena 2. jih je prisilil v abotnost, da grejo po nakupih v mrliškem avtu 3. je direktorja Komunale prisilil v izjavo, da med 120 na Komunali ne zna nihče govoriti nemško. Kako so potem eni lahko zaposleni v cvetličarni, kjer se zahteva srednja trgovska šola? Tak človek se je tujega jezika učil 4 leta v osnovni šoli in 4 leta v srednji šoli. 4. je direktorja Komunale prislil v izjavo, da v Prekmurju (konkretno na Komunali) obstajajo osebki, ki še "v življenju niso bili v Avstriji, kamoli v IKEI". Živijo pa 10 km od meje. 5. je direktorja Komunale prisilil v izjavo, da so na Komunali izgleda vsi opravilno nesposobni 6. je direktorja Komunale prisilil v to, da svojo rit rešuje s tunkanjem in smešenjem lastnih delavcev, za kar so mu delavci nadvse "hvaležni" in ga zato 100% podpirajo :) 7. je celotni Sloveniji direktorja Komunale prikazal kot verbalnega bebota, ki ne zna sestaviti dveh stavkov in za eno TV pravi, da je žena šla kazat pot v IKEO, za drugo da je šla prevajat, za tretjo pa da ima izkušnje kot obrtnik. Jaz nisem obrtnik pa sem doslej znal sam nakupovati v IKEI. 8. je celotni Sloveniji na Kanalu A prikazal kulturo dialoga direktorja Komunale na nivoju zadnjega primitivca v gostilni to san prekopiral na vaš portal in me zanimajo odgovori!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      12.02.2014 ob 23:30 sobotašinfo gost

      Jasno ka je štihec krif. Lemutova špijonka s Komunale, štero je Petrijan nastavo še pod prejšnjin direktoron je pač zvala štihejca in on je hitro poslo fotografa s sobotašinfoja, šetri je pod kontrolo podgane in tajkuna, šteri je 20 miljonof davkoplačevalskega pejneza fkradno pri NKBM in njemi ženo glajzajo si po vrsti tou v medije dau. Zdaj pa se nan cejla Slovenija smigej. IN ker se je štihejc strjelo v koleno ga gnes nej na nacionalki bilou. Se ostalo so gluposti čarlija, šteri ma IQ sobne temperature.

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      13.02.2014 ob 8:16 ----------------------------------------------------------- gost

      nadzorni svet komunale je nej normalen ka je nej zamenjo direktorja komunale šiftarja ka ste se ga zasagali ka de vam grozil čeče te ga zamenjali nej normalen je pa tudi zato ka so zadovoljili z javnim opravičilom drugi bi že izgubili službo

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      13.02.2014 ob 9:23 vewe gost

      če že toliko pišete o tej novi cvetličarni,pripišem tudi jaz nekaj kar me moti!nova cvetličarna nova oprema obrazi pa stari! kot je bilo povdarjeno ,da ta blontna gospa komaj čaka da izda prvi račun,ki se je seveda fotografom nastavljala kot ,da je v nočnem klubu!upam,da se NE bo POSMEHOVALA,NORČEVALA in OGOVARJALA iz starejših ljudi,ko bodo odhajali iz cvetličarne,kot je to počela na pokopališču! obnašanje isto kot direktor!toliko,lp!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      13.02.2014 ob 11:40 -------------------------------------------------- gost

      predsednika nadzornega sveta je lahko sram najprej je na otvoritvi da mu vsa hrana iz ust pada potem pa zaseda vso to bando bi trebalo obesit pod njimi pa zakurit velik ogenj da bi na koncu vsi bili pepel iza za pokop ali bi pa njihov pepel raztrosili v morje

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      13.02.2014 ob 11:46 ************************************************* gost

      gospe šiftarjevi se ni dalo delat v čistilnici in ni bila zadovoljna z majhnim zato jo je raje zaprla ona bi raje delala tam kjer si lahko brusi samo jezik in ni potrebno delat

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      13.02.2014 ob 11:50 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- gost

      tudi njen mož je tak da si samo brusi jezik in nič ne dela on samo čaka na plačo za neopravljeno delo brez dela si nebi smel zaslužiti plače

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      13.02.2014 ob 12:02 ------------------------------------------------------------------ gost

      ti gost piki ti si nej normalen če je avto namenjen za prevoz mrtvih se ne sme v tem avto prevažat nič drugo kot mrtve kati ti še pa povem če so ščeli iti po blago za cvetličarno bi pa lahko ši tudi z osebnim avtom pa tudi če večkrat povem ti še pa tudi to če še neveš da to kar so naredili da slo šli t pogrebnim avtom po blago za cvetličarno da je to obsodbe vredno in je velik škandal za celotno komunalo in mesto murska sobota vsem skupaj na komunali je lahko to dejanje velika sramota

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.