https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Oddajte svoj glas za Pomurcov članek v projektu »Vsak dan novinar, en dan nevladnik«

07.03.2014 ob 10:00  

Z glasovanjem za najboljši prispevek se končuje akcija »Vsak dan novinar, en dan nevladnik«. Vabimo vas, da oddate svoj glas za Pomurcov članek.


K projektu »Vsak dan novinar, en dan nevladnik« so na povabilo sodelujočih nevladnih organizacij pristopili novinarji, ki so želeli na lastni koži izkusiti, s kakšnimi težavami, izzivi in rešitvami se srečujejo nevladne organizacije. V okviru akcije je naš novinar Darjan Fujs spoznaval aktivni dan članov društva Bumerang Sreče.

V okviru projekta je sicer širom Slovenije nastalo 24 prispevkov, ki so jih oblikovali novinarji na podlagi preživetega dne, v teh dneh pa poteka glasovanje za najboljši prispevek, ki je nastal v okviru akcije.

Znova vas vabimo, da preberete članek Darjana Fujsa, ki je nastal tekom projekta, ob tem pa vas vabimo, da za omenjeni prispevek oddate svoj glas. Glasujete lahko na TEJ POVEZAVI, svoj glas pa lahko oddate do 10. marca. Glasujete lahko enkrat dnevno.

 

Bumerang Sreče združuje otroke, naravo, šport in zabavo

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.