https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Nedelico ogrel »Viski« Lidije Bačić

Nedelica, 31.03.2014 ob 16:00  

V soboto se je v Nedelici v Gostilni Pri studencu zgodila velika zabava z Lidijo Bačić. Slednja je v Nedelici predstavili svoj letošnji hit "Viski". Za dobro vzdušje obiskovalcev je skrbel še DJ Kiki.



Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.03.2014 ob 16:36 .... gost

      Tak kak bi vrtec vü pöjstili telko dece je bilou .

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.03.2014 ob 22:28 djeki gost

      so to na slikah prekmurci ali pa prekmurski.......boug pomagaj ten lujdekon

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.04.2014 ob 12:37 MIRI gost

      DEKLE, STE SE KAJ RAZDAJALE ??? Dečkeci pa ešče niti puheka nemaju !? Zatole drugič premislite , če se boste slikali ??? VIDVA PREDHODNIKA STA ZA VRTEC!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.04.2014 ob 12:50 vinko megla gost

      Dragi komentatori tou sa meni vijdi te mlade jez sen bu tan in lekar san tren gor vrezo vijdite te dikličke koumaj čakajo da joj vtekneš tej pijanduraš pa so kak obadje zalokani odili okolk mater pa san mou srečo mogouče pa še kakšno potomstvo živela nedelica več takšne fešte pa de dice kak kopriv.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.