https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Remi na štajerskem derbiju v Veržeju

NK Veržej stadion, 20.4.2014  

V  22. krogu 2 SNL je bila odigrana tekma med FARMTECH Veržej in Aluminij Kidričevo.

 

Na domačem terenu se je NK Farmtech Veržej  ponovno srečal s ekipo NK Aluminij Kidričevo. V srečanju na zadnjem štajerskem derbiju je v 19. krogu 2. SNL odnesla ekipa Aluminija 3 točke, z zmago 0:2. Vendar pa so tokrat prikazali člani Veržejske ekipe precej višjo stopnjo igre. Kljub ob remiju z 0:0 so ekipo Aluminija nadigrali. V dobrih pogojih, ter s ob polni tribuni na kateri se je zbralo 400 ljudi, je v rahlem dežju potekala tekma napeto, v obeh polčasih.

Že po prvih minutah igre se je opazila večja želja Veržejske ekipe po dosegu gola kljub temu, da je igrala v precej okrnjeni obliki. Med domačimi igralci ni bilo prisotnih 6. članov, zaradi obveznosti, poškodb ali prestajanju kazni.  Dobra zvezna kombinacija je nudila hiter potek žoge med igralci. Gostujoča ekipa je prikazala tudi tršo igro, ter zbrala v prvem polčasu en in v drugem polčasu tri rumene kartone. Domača ekipa pa je zbrala le 2 rumena kartona. Najbližje uspehu je bila Veržejska ekipa v drugem polčasu, ko so zadeli vratnico gola. Oba trenerja sta izkoristila vse možne menjave ter okrepila ekipo na posameznih točkah.

Po zadnjem doseženem rezultatu sta ekipi ohranili svoj položaj na lestvici. NK Aluminij Kidričevo trenutno zavzema tretje mesto v 2. SNL in NK FARMTEH Veržej četrto mesto. Naslednja tekma bo potekala med drugo uvrščenim NK Kalcer Radomlje in NK Farmtech Veržej.

Lestvica 2. SNL

  1 NK Dob 22  54
  2 Kalcer Radomlje 22  43
  3 Aluminij 22  37
  4 NK Veržej 22  35
  5 AH Mes Tech 22  34
  6 Smartno 1928 22  34
  7 Krsko Posavje 22  29
  8 Garmin Sencur 22  27
  9 Sampion Celje 22  14
  10 Bela Krajina 22  3

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.04.2014 ob 18:17 šank gost

      Za polno tribuno zadovoljnih gledalcev je treba Gabor dati na igrišče najboljše kaj imaš in tudi moško igro tako obdržiš gledalca. prvi polčas hm hm...Osebno sem bil presenečen in v obenem vesel polne tribune gledalcev, čeprav je ob istem času bil derbi 3 lige v Ljutomeru. To se vidi, da ti gledalci znajo cenit kvaliteto nogometa , ki ga daje druga liga in seveda borbenost skozi celotno tekmo. Osebno pa tudi večina, nas je pogrešala HOTIČA ta je za Veržej isto kak Messi za Barcelono. Še to bi omenil, da nekateri zelo kritizirajo zvočnik sredi tribune, na vsaki stani kod je bilo prej je bilo dovolj dobro, ker se med odmorom radi pogovarjajo in se dobro ne slišijo.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.04.2014 ob 21:04 tiger gost

      Dragi šank pa zdaj so igrali proti Aluminiju in verjetno pride do padcev v igri, saj te nasprotnik kot je Aluminij hitro kaznuje, kot je bilo tri tedne nazaj, ko je igral Hotič, si praktično niso priigrali toliko šans kot včeraj. Ti, ki so igrali včeraj so bili dosti bolj nevarni za gol, kot zadnjič. Šank Veržej ima dvajset odličnih igralcev in vsi si zaslužijo, da igrajo. Gabor pa odlično rotira igralce, saj v Šmartnem eni sploh niso igrali in so igrali včeraj.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.04.2014 ob 19:39 mmm gost

      Lahko vsi skup rečemo vsaka čast igralcem Veržeja za trud zalaganjem na igrišču vsi ste odlični in zapisani boste v zgodovino kluba upam, da vam uspe ostati v 2 ligi tudi naslednjo sezono seveda če bo ( NAJBOLJŠO VODSTVO KAJ SMO JIH IMELI DO SEDAJ ) uspelo v tej krizi zagotoviti saj veste kaj...In tu je Gabor, ki ga navijači zelo cenimo, saj svoje delo opravlja odlično...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.04.2014 ob 16:49 znalac gost

      Mmm prav imaš, tako vodstvo z predsednikom g.Kapunom in njegovo ekipo na čelo grejo vse čestitke in tudi trenerju g.Gaborju, ki dela prave čudeže s temi fanti, ki so jih znalci odpisali že po prvi tekmi z Dobom. Igralci svaka vam čast, kako ste igrali proti Aluminiju in to navijači cenimo. Samo če ostane trener Gabor v naslednji sezoni se nimamo česa bat, ker takega strokovnjaka v Pomurji ni, da bi vodil te fante.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.04.2014 ob 11:18 mmm gost

      V Veržeju z Dobom bo sodil sodnik ( Kovačec ), ki je dal na DVEH tekmah verjeli ali ne 23 rumenih kartonov in 1 rdečega (Alu- Kr. Rad -Kr.) Očitno ga imajo v NZS radi saj jim prinaša KEŠ.Bo tudi Veržeju obarvano rumeno in rdečo ?????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.