https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Otvoritev sezone 2014 in čistilna akcija

Kdaj: Sobota, 26.04.2014 ob 10:00

Kje: Gornja Radgona, Skate park Gornja Radgona

V soboto 26. aprila bodo v X-Klubu, na radgonskem skate in slackparku, uradno odprli sezono. Kot pretekla leta bodo tudi letos pričeli s čistilno akcijo in nadaljevali z različnimi aktivnostmi v parku. Istočasno bo potekal tudi celodnevni "sešn", hkrati pa bo poskrbljeno še za hrano in pijačo. Vse člane, simpatizerje in ostale podpornike vljudno vabijo na dogodek. 

Časovni razpored

10.00

Zbor na skate parku
Pozdravni nagovor
Delitev v skupine
Očistimo TŠC in park

11.30

Otvoritev sezone

11.45

Izdelava info table
Izdelava Bevog table
Postavitev košev za smeti
Postavitev koša za zamaške

13.00

Odmor za bograč, čevapčiče in Bevog

14.30

Nadaljevanje aktivnosti

16.00

Brezplačni tečaji skate, blade in slackline za začetnike

18.00

Zaključek


Povezava do najave dogodka:https://www.facebook.com/events/679819475389033/ 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.