https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

NK Turnišče v sodelovanju s pevko Natašo Bekvalac pomagal žrtvam poplav v Srbiji

Turnišče, 27.05.2014 ob 11:00  

Nogometni klub Turnišče je v sodelovanju s priznano srbsko pevko Natašo Bekvalac in njenim očetom Dragoljubom Bekvalcom, nekdanjim reprezentantom Jugoslavije in sedanjim trenerjem nogometnega kluba FK Radnički iz Kragujevca uspešno izpeljal akcijo zbiranja pomoči žrtvam katastrofalnih poplav v Srbiji.

V akciji so v slabih 48 urah ob pomoči lokalnih podjetnikov in drugih dobrih ljudi zbrali več kot dve toni hrane, obleke in drugih nujnih življenjskih potrebščin. Vsa zbrana sredstva so bila prepeljana v petek 23. 5. 2014 v zbirni center Šumice na Važdovcu v Beogradu in predana vsem pomoči potrebnim.

Nogometni klub Turnišče se zahvaljuje vsem staršem, simpatizerjem, trenerjem, igralcem, članom UO NK Turnišče in vsem dobrim ljudem, ki so na kakršenkoli način pomagali pri akciji zbiranja sredstev. Posebna hvala pa gre podjetjem: Paradajz d.o.o., Planika Turnišče d.o.o., Tuš Žalik, Boris Žalik s.p., Mlinarstvo in Oljarstvo Premoša, Boštjan Premoša s.p., Dnevni bar Mlinček, Alenka Premoša s.p., Pekarna Aleš Premoša s.p., IS d.o.o. Velenje, Mercator market Turnišče, Prekmurec d.o.o. Dolnji Lakoš, Elektrostudio d.o.o. Lendava, Terme Lendava, KG Lendava.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.05.2014 ob 11:44 jez gost

      Lipou

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.05.2014 ob 12:00 77 gost

      Že de čas ka se v turnišču kaj spremeni in da bodo varašanci bolj složni med seboj, kot so bili složni v davnih časih,ko še ni bilo občine.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.05.2014 ob 12:33 deki gost

      pohvalno.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.05.2014 ob 12:30 t gost

      .............

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.05.2014 ob 14:06 podgana gost

      če so pa Slovenci v navoli pa se vam jebe,golazen cerkvena turniška

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.