https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

ŠD Križevci v sodelovanju z Dejanom Pelemišem pomagali žrtvam poplav na območju Zvornika

30.05.2014 ob 7:15  

Kot posledica močnega deževja, so prebivalce Srbije ter Bosne in Hercegovine, prizadele najhujše poplave v zadnjih desetletjih.


V to zgodbo je neposredno vpet tudi Dejan Pelemiš, kateri je kot igralec letos pomagal odbojkarskemu klubu Panvita Pomgrad do lepega uspeha. Njegova družina se z vsemi ostalimi prebivalci na območju Zvornika bori v težkih pogojih in razmerah, ki vladajo na zemlji južneje od Slovenije. Sam zelo težko spremlja nastalo situacijo iz Slovenije in pravi, da se počuti nekoristen na tak način. Zato so skupaj z Občino Gornji Petrovci in ŠD NK Križevci staknili glave, kot še mnogo kateri posamezniki in organizacije, ki želijo na svoj najboljši način pomagati ljudem v nastali situaciji in začeli z akcijo zbiranja sredstev in stvari za vse pomoči potrebnih na poplavljenih področjih.

Športni center v Križevcih so tako ljudje v dobrodelnem duhu napolnili s raznimi sredstvi od hrane, konzerv, testenin, plenic, oblačil, posteljnine, prevlek, odej, obutve, pripomočki za osebno higieno za kar se jim organizatorji lepo zahvaljujejo.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.