https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Šesta poletna produkcija plesne šole Zeko z dobrodelno noto

Murska Sobota, 16.06.2014 ob 11:00  

V prostorih telovadnice Osnovne šole I. v Murski Soboti je v nedeljo popoldne potekala zaključna Poletna produkcija plesne šole Zeko, že 6. po vrsti. Starši, dedki in babice, prijatelji, sorodniki nastopajočih in ljubitelji plesa so  uživali v nastopu odličnih plesalcev, tako začetnikov kot tudi tekmovalcev v različnih plesnih zvrsteh in različnih starostih, s solo točkami, točkami v parih, skupinah in velikih formacijah.

 

Številni plesalci so občinstvo navdušili z disco dance, breakdance, hip hop plesi, tako otroci kot tudi mladinci, najmlajši pa so pokazali kaj se z Mišo učijo v cici in mini klubu. Nastopila je tudi skupina DD Stars, ki je pred kratkim nastopila v šovu Slovenija ima talent. Ob zvokih glasbe iz Vzhoda je presenetila manjša ženska skupina, ki se uči orientalcih plesov.

Plesalci plesne šole Zeko osvajajo odličja in vrhunske rezultate na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih in so eden najboljših plesnih klubom v modernih tekmovalnih plesih na področju vzhodne in severovzhodne Slovenije.

Prireditev je imela tudi dobrodelno noto. Z Anino zvezdico Pomurja so zbirali prehrambne izdelke z daljšim rokom uporabe.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Avtorica prispevka: Ksenija Glažar

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.06.2014 ob 12:37 bico gost

      Vijdite (mamu ) ZEKO Tadejo? Ona gej markujca iz MELIJNEC ! Vsaka joj čast ! Dobra je !!!!!!!!!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.