https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Pokal regij: Slovenci v najboljšem položaju za uvrstitev v glavni del tekmovanja

Bakovci, 18.6.2014  

Včeraj se je v Bakovcih odigrala tekma drugega kroga kvalifikacijske skupine B za glavni turnir Uefa Pokala regij med reprezentanco MNZ Murska Sobota, ki zastopa slovenske barve in prvaki iz San Marina.

MNZ Murska Sobota : San Marino 1:1 (0:1)

Strelca: 0:1 Mikhaylovski (7) 1:1 Čontala (66; 11m)

 

Po uvodni zmagi z Grki, bi se lahko naši fantje z včerajšnjo zmago že uvrsti v glavni del tekmovanja, kjer bi se v skupini 2 pomeril s prvaki Nemčije, Slovaške in Anglije. Vendar se s tem niso strinjali gostje iz San Marina in si z borbeno igro priborili drugo točko na tem turnirju. Vstopnico za finalni turnir si bodo tako morali priigrati na zadnji tekmi z amatersko reprezentanco iz Škotske, ki bo odigrana jutri ob 17.30 v Bakovcih.

Gledalcev: 400

MNZ Murska Sobota: Klemenčič, Rajnar, Kisilak (od 66. Pavel), Piberčnik, Grah (od 55. Gjerek), Kous, Čontala, Sukič D., Kocuvan, Sukič S. (od 84. Partl), Žižek.

Trener: Franc Hauko

San Marino: Manzaroli, Casadei, Rocchi, Genestreti, Mikhaylovski, Molinari, Hirsch, Di Filippo (od 72. Golinucci), Rodrigues (od 63. Ugolini), Della Valle (od 83. Moroni), Muraccini.

Trener: Fabrizio Costantini

Seznam reprezentantov si lahko pogledate v spodnji priponki.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Fotogalerija

Komentarji

  1. gost
    18.06.2014 ob 13:12 ... gost

    samo goričance špilajo za slovenijo.. nej čuda ka hauko trener

    3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
    18.06.2014 ob 14:21 yxy gost

    problem toga je ka v toj ekipi niti priblizno nejso najboksi igralci zbrani in bi se dala ekipa dosti bokse sestaviti. zdaj mogoce eni igralci nemajo volej to spilati enin pa mogoce klub ne dovoli neven? ce je nej nic od toga pa je to izbor kao najboksih te je to resan smejsno ka od tej ekipe jih lejko max 5-6 ostane ostali pa nej. zakoj je tomi tak se pa naj nesce drugi pita ge so ostali bokse igralci?

    4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
    18.06.2014 ob 17:22 indijanec gost

    sama faušarija, laleki :))) vejpa drugič te vi tudi v GORIČKI reprezentanci bedaki sobočki

    2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
    18.06.2014 ob 17:54 gost

    Čisto je vseeno šro špila. skoz de se šro najšel ka de kaj proti mel. je pa rewsan, ka je 75 proc igrlacev z goričkega, ka je dejstvo. če pa te znajo fusbal je pa rudo pitanje

    0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
    18.06.2014 ob 20:11 lazo gost

    OJ vej pa na goričkon , ne veju prav hoditi , nej pa ka bi špilali nogomet ! Skoru vsi su šajtravi ! Tak ka od igranja nogometa pa od igrišč na njijvaj sploh več ne diskutejrajte !!!!!!!

    0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
    18.06.2014 ob 20:54 gost

    ka je sklepane marke? gužvo delate med sobočanci pa med goričanci?

    3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
    19.06.2014 ob 0:02 Rakičanski fusbaler gost

    Čestike našen, ne glede na to kdo je v reprezentanci, naj samo prezentirajo našo pokrajino z odličnimi rezultati... Zaenkrat jim to zares dobro uspeva. BRAVO

    5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
    19.06.2014 ob 8:37 yxy gost

    zakoj faušarija? kelko vidin v toj reprezentanci špilajo igralci tretje lige lejko, torej če smo pošteni neven kak so vo sfalili igralci beltinec (voroš,oba sreša) mure(pavel,šeruga) rakičana (bencak) pa še bi lejko naštevo niti se mi neda, dal san samo par primerov po drugi strani so pa v ekipi igralci od goričanke pa neven koga :) želin pa jin vsekakor dosti uspeha in še enkrat to neje faušija niti šinfanje ampak samo san scel povedati ka jih dosti falij ka bi meli mesto v toj ekipi. pa brez zamere :)

    0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
    19.06.2014 ob 8:41 yxy gost

    pa ge je resno buzeti od ljutomera? eh niti nemo vec premislavo keri igralci se vse falijo kelko jih je :)

    0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
    19.06.2014 ob 9:00 eee gost

    yxy...ja, lepo te prosin henjaj premišlavati, ka se ti ger kaj ne zgodi! :) Malo se pozanimaj kakšni so pogoji što lajko špila za AMATERSKO reprezentanco pa te začaj pamet soliti tistin kere dobro znajo ka delajo! Tej pojge so premagali vse v Sloveniji, pa so trenutno brez poraza v kvalifikacijaj. Kar marsikome prej ne uspelo, če sploh kome! Mislin ka je Hauko dobro ekipo napravo, poudarjan ekipo! Ker ne je pomembno samo ka si dober posameznik, ampak ka pašeš v ekipo pa ka ne razderaš harmonije v njej! Zato pojge, samo tak naprej...in ne pozabite kak je s faušarijo v prekmurje zato van polagan na srce: "Ne mrzite one koji so ljubomorni na vas, več poštujte njihovu ljubomoru. To su ljudi koji misle, da ste bolji od njih!"

    1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
    19.06.2014 ob 9:51 deki gost

    Za nastopanje v amaterski reprezentanci mora igralec izpolnjevati kar nekaj pogojev.....npr. če je imel sklenjeno profesionalno pogodbo oz.je nastopal v 1.ligi ,nima pravice nastopa, prav tako je en izmed pogojev da igraš pod okriljem mnz-ja v tem primeru mnz MS mislim da eno leto in tak naprej, je še kar nekaj pogojev v glavnem. lp

    2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
    19.06.2014 ob 9:56 re yxy gost

    tak kak ti je povedo "eee" - pogoji so za tou što lejko špila amatersko prvenstvo ... se pravi igralci, keri so kdaj koli špilali v 1. in 2. ligi, oziroma bilij na zapisnike - se pravi sedeli na klopi, četudi nejso niti minute špilale nemajo pravice nastopa (se pravi lejko pozabiš razne sreše pa buzetije pa nevenkoga še ... tudi recimo botjaka, keri je nej niti minute špilo v 1. ligi, ampak je bil na klopi - se pravi na zapisnike) ... poleg toga moreš biti 3 leta zapored član MNZ Murska Sobota - se pravi, če si lani špilo za Nafto, letos pa si pri Rakičane nemreš špilate - keri si lani bil registrejrane v MNZ Lendava ... in tako naprej ... pogoji so kar zahtevni ... tudi če je nešče prišo iz Avstrije je ista zgodba - nesmi špilate, ker je nej zadnja 3 leta član MNZ MS ... eno par igralcov je odpovedalo, ka nedo špilale ... in od vsega kar je ostalo se je napravila zdajšnja ekipa ... in svaka čast dečkon ka zastopajo našo regijo in barve Slovenije ... tak ka rajše njin dajte podržku pa jih ite spodbujat gnes ob 18.30 v Bakovce ... nej pa ka jih brukate vse povprejk !!! pa lep športni pozdrav

    1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  13. gost
    19.06.2014 ob 10:03 deki gost

    re yxy pravilno povedano, sam sem igral za am.reprezentanco , sicer lendavsko in vem da je potrebno kar nekaj pogojev izpolniti. Mi smo takrat zastopali slovenijo na hrvaškem, žal mi je edino ker fantje iz mnz sobote niso na tekmovanju v tujini, bi jim privoščil tisti občutek ko se počutiš kot pravi reprezentant :), tudi doma je zanimivo igrati ampak ni to to :D. Želim pa jim obilo sreče, Lp

    1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  14. gost
    19.06.2014 ob 10:51 eee gost

    Upajmo, ka gnes zmagajo pa do tudi oni doživeli te občutke, deki ;)

    1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  15. gost
    19.06.2014 ob 11:36 yxy gost

    fala na podrobnon porocili :) vglavno ka se razmimo kak san pravo nejde se za fausarijo ge san napiso samo ka mislin ka bi lejko se bokso ekipo naredili. ce pa po pogojaj igralci nepridejo v postev je pa to cist drujgo. in kak san pravo zelin dosti srece pa znanja igralcon keri spilajo! ;)

    1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  16. trublue
    19.06.2014 ob 15:22 trublue

    Kot je zgoraj že napisano bilo je potrebno izpoljevati določene pogoje, nekateri so bili poklicani in niso hoteli igrati sedaj ko se pa kaže uspeh pa bi vsi igrali. Upam, da jim danes uspe in se uvrstijo v nadaljno tekmovanje v Nemčijo. Že samo uvrstitev na ta turnir je velik uspeh in podvig igralcev in strokovnega štaba. Bravo.

    3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  17. gost
    19.06.2014 ob 20:16 lolo gost

    Kak bilo gnes?

    0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.