https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Po sanjski uvrstitvi beltinskih nogometašic v Ligo prvakinj veselje ob vrnitvi domov

Beltinci, 17.08.2014 ob 7:00  

Dekleta iz nogometnega kluba ŽNK Teleing Pomurje vrstijo uspehe enega za drugim, sedaj pa jim je  uspela še sanjska uvrstitev v Ligo prvakinj. S klubsko himno in solzami v očeh so jih pričakali klubski in domači prijatelji, sorodniki, članice mlajših selekcij in Beltinčani nasploh. Veselje ob povratku s tekmovanja v Črni gori v Beltince je bilo nepopisno.


Potem ko so se nogometašice ŽNK Teleing Pomurje po tekmah v Črni gori uvrstile  v UEFA žensko ligo prvakinj, so se v soboto v dopoldanskih urah vrnile v Beltince. Člani kluba so jim skupaj s prijatelji, sorodniki in domačini pripravili velik sprejem, kot se za šampionke to spodobi. Zbrane so nagovorili predsednik ŽNK Teleing Pomurje, Stanko Ivanušič, župan občine Beltinci, Matej Gomboši in Jasmina Opec ter jim ob doseženem uspehu čestitali. Z glasbo pa so dogajanje popestrili člani Pihalnega orkestra Murska Sobota. Ni pa manjkala klubska himna in pa glasno veselje beltinskih nogometašic ob sanjskem uspehu.

Več fotografij pa v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.