https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Pomurski policisti imeli veliko dela: pretnja bombnega napada, odkrit nasad konoplje in vlomi

23.09.2014 ob 7:36  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. Obravnavane so bile še štiri poškodbe vozila na parkirnem prostoru. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj, dva poskusa samomora in prijava sumljivega predmeta.

Do prometne nesreče z lahko telesno poškodbo je prišlo v Murski Soboti, kjer je kolesar odvzel prednost vozniku avtobusa. Pri padcu se je kolesar lahko telesno poškodoval in bil odpeljan v murskosoboško bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju.

S področja kriminalitete je bila v Grabonošu obravnavana tatvina goriva iz tovornega vozila. Policisti iz Murske Sobote so obravnavali kaznivo dejanje Neupravičene proizvodnje in prometa z drogami in odkrili nasad konoplje, ter obravnavali ponarejen bankovec za 20 evrov, ki je bil unovčen v eni od trgovin. Na avtocesti je bil obravnavan tujec, ki se je izkazal  s ponarejenim kartončkom tehnične izpravnosti vozila, lendavski policisti pa so obravnavali tatvino raznih predmetov iz stanovanjske hiše na Gornji Bistrici.

Ob  18.56 uri je bila na tukajšnjem OKC sprejeta prijava o sumljivem kovčku na  pločniku ulice Staneta Rozmana ob zgradbi Pro-banke. Zaradi  zagotovitve varnosti ljudi in premoženja, je bil kraj najdbe sumljivega kovčka zavarovan, stekle pa so aktivnosti za ugotavljanje vsebine  sumljivega kovčka. Po prihodu bombnih tehnikov na kraj ter po rentgenskem pregledu kovčka je bilo ugotovljeno, da je le ta prazen.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti ter na območju celotne policijske uprave.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.09.2014 ob 8:36 surkoš gost

      Kakša PRETNJA?!?!?! Pišite slovensko!!! Verjetno je šlo za GROŽNJO??? Avtor tega zapisa naj gre nemudoma na tečaj slovenščine!!!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.