https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Predprodaja vstopnic za prireditev Ples – noč čarovnic

Rakičan, 04.10.2014 ob 7:10  

V petek, 31. 10. 2014, bodo v dvorcu Rakičan priredili pravo čarovniško zabavo, ki bo trajala od 11. ure in vse do zgodnjih jutranjih ur naslednjega dne.

 

Prireditev bo potekala na grajskem dvorišču in v parku ob dvorcu. Pripravili so pester, srednjeveško in čarovniško obarvan program namenjen vsem generacijam. Tako bodo obiskovalce na dveh velikih odrih zabavali različni glasbeni izvajalci – Broken hearts, Nika Zorjan & band, Blue Planet in Prekmurska godba Bakovci, ki bodo razvneli čarovniško razpoložene obiskovalce, proti večeru pa bodo čarovniško zabavo popolnoma glasbeno začarali še MODRIJANI, KINGSTONI in ROCK PARTYZANI.

Noč bo z ognjenim šovom popestrila skupina Markus M, ki prihaja iz Češke republike:

Izbrali bodo tudi najlepšo, najglasnejšo in v vseh pogledih »NAJ ČAROVNICO«, ki bo seveda čarovniško nagrajena. Prireditev bo skozi cel dan obogatena s pestrim programom za otroke in družine. Med drugim se bodo vsi obiskovalci skupaj naučili čarovniškega plesa, vse zbrane pa na prireditvi čakajo tudi številna presenečenja.

Dogajanje bo dopolnjeno z lokalno tržnico, srednjeveško tržnico in tržnico ostalih izdelkov.

Vstopnice lahko v predprodaji po ceni 3,00  z DDV (cena velja za odrasle in za otroke) kupite od 6. 10. 2014 oz. do razprodaje na naslednjih prodajnih mestih:

-          recepcija RIS dvorca Rakičan (vsak delovni dan med 11. in 16. uro),

-          recepcija Hotela Ajda, Moravske Toplice,

-          okrepčevalnica VŽitek, Rakičan.

 

 

    Fotogalerija