https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Demanti: Občane Murske Sobote razburila taktična izvedba Tedna starejših občanov v predvolilnem tednu

04.10.2014 ob 7:05  

V skladu s 26. členom Zakona o medijih (ZMed-UPB1) objavljamo demanti, poslan s strani Mestne občine Murska Sobota na članek »Občane Murske Sobote razburila taktična izvedba Tedna starejših občanov v predvolilnem tednu«.

V članku smo poročali o tem, da so občani izražali kritiko o izvedbi Tedna občanov, ki se je letos zgodil mesec dni prej kot tradicionalno in to prav v tednu pred volitvami.

Z občine pa v demantiju pojasnjujejo:

»Prvi oktober je mednarodni dan starejših, v tednu med 29. septembrom in 5. oktobrom pa poteka t.i. teden namenjen starejšim občanom. V tem tednu so povsod po svetu prirejene številne prireditve namenjene starejšim. Tudi župan Štihec je na včerajšnjem (opp. četrtkovem) srečanju starejših občanov v svojem nagovoru izpostavil, da datum srečanja starejših ni izbran naključno, temveč, ga je Mestna občina Murska Sobota priredila v sklopu tedna, v katerem je pozornost namenjena prav njim.

Župan  v pogovoru s številnimi prisotnimi, od nobenega sogovornika ni dobil očitka, da gre za predvolilno srečanje, pač pa besede zahvale, da jih Mestna občina Murska Sobota povabi na srečanje enkrat na leto. Tradicionalnega srečanja starejših – včeraj se jih je zbralo čez 450 - se meščani vsako leto zelo veselijo, saj se srečajo z znanci in prijatelji in nekaj uric preživijo v prijetnem druženju.« 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.