https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Na Policijski postaji Gornji Petrovci odprli svoja vrata ob 30. obletnici delovanja

Gornji Petrovci, 08.12.2014 ob 12:00  

V petek je na Policijski postaji Gornji Petrovci potekal dan odprtih vrat. Na sedežu enote so tako predstavili delo in opremo policistov ter prostore, kjer se enota nahaja.


Predstavila se je tudi Enota vodnikov službenih psov, Posebna policijska enota, Postaja prometne policije in oprema kriminalistične tehnike.

Policijska postaja Gornji Petrovci praznuje letos 30 let uspešnega delovanja pri zagotavljanju varnosti. Začetek delovanje policije oziroma takratne milice v Gornjih Petrovcih sega v leto 1984. V teh tridesetih letih je bilo veliko sprememb, tako s samim imenovanjem, velikostjo območja, kakor tudi kadrovskih. Kljub vsem spremembam pa je poslanstvo vseh zaposlenih ostalo enako, to je zagotavljanje varnosti vsem prebivalcem na celotnem območju delovanja enote.

Enoto, ki se kadrovsko nenehno spreminja, trenutno sestavlja 17 policistov, dve administratorki in vzdrževalec. V sklopu enote delujejo še tri policijske pisarne s sedežem v Rogašovcih, Domanjševcih in Hodošu. Policijska postaja Gornji Petrovci pokriva večji del Goričkega, in sicer območje občin Hodoš, Šalovci, Gornji Petrovci, Kuzma, Grad in Rogašovci.

Organizacijsko je razdeljena na tri policijske okoliše, kjer naloge izvajajo vodje policijskih okolišev. Sedež enote je v sklopu stanovanjskega bloka.

Enota zagotavlja 24-urno pokrivanje terena. Dežurne službe nima, zato se večina interventnih dogodkov prijavlja na interventno številko policije 113.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.12.2014 ob 12:24 tujec gost

      policisti pazite na frajerja iz gančan (vinkovič) z mercedes benz z registersko oznako GO IN HELL,divja po naselju in izven naselja tako kot bi bil na dirkališču, vsak dan pa hodi tudi v gostilno zvezda v beltince in tam zauživa alkoholne pijače. GO IN HELL

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.