https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Božično-novoletni koncert Pihalnega orkestra Murska Sobota z Almo, mažoretkami in plesalci

Murska Sobota, 22.12.2014 ob 12:00  

Pihalni orkester Murska Sobota je pod vodstvom Simona Novaka priredil božično-novoletni koncert v prostorih telovadnice OŠ I Murska Sobota. Gostje koncerta so bili Alma Merklin, plesalci plesne šole Zeko in Društvo prekmurskih mažoretk Bakovci.


Program božično novoletnega koncerta Pihalnega orkestra Murska Sobota je povezoval voditelj Vlado Pejčič. Zbrane je pozdravila tudi podžupanja Metsne občine Murska Sobota Jasmina Opec. V imenu župana MOMS Aleksandra Jevška je spregovorila nekaj besed, predvsem pa zaželela veselo druženje ob koncertu, prijetne božične praznike in vse dobro v letu 2015.

Pihalni orkester Murska Sobota je pod vodstvom Simona Novaka zaigral številne priredbe, kot so Prekmurska koračnica, Ljubezen in hrepenenje s solistom na pozavni Markom Slavičem, A klezmer karnival, An American trilogy, Proud Mary z vokalom Almo Merklin, Toto, Bolero za dve trobenti s solistoma na trobentih Boštjanom Lašičem in Simonom Novakom, The spirit of Christmas, Sveta noč in Veseli muzikanti z Društvom prekmurskih maožertk Bakovci.

Plesalci plesne šole Zeko so nastopali med samim programom in tako popestrili instrumentalni del. Pihalni orkester Murska Sobota pa je pripravil presenečenje za vse goste in prijatelje, ki so se zbrali v telovadnici OŠ I Murska Sobota. Zaigrali in zapeli so Sveto noč, ob tej pesmi pa je vodja Pihalnega orkestra Murska Sobota Simon Novak spodbudil vse navzoče, da zapojejo z njimi.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.