https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurska poslanka Marija Bačič enkrat mesečno dosegljiva v poslanski pisarni v Murski Soboti

Murska Sobota, 05.01.2015 ob 13:00  

V ponedeljek je pomurska poslanka SD Marija Bačič na novoletnem sprejemu gostila župana MO Murska Sobota mag. Aleksandra Jevška in v.d. direktorja Mestne uprave Srečka Đurova. Obenem je skupaj s člani in članicami območne organizacije Socialnih demokratov Murska Sobota potekala otvoritev poslanske pisarne. Poslanka Marija Bačič bo v Murski Sobota v poslanski pisarni dosegljiva vsak prvi ponedeljek v mesecu med 10.30 in 12.00 uro v prostorih SD Murska Sobota (Ulica arhitektka Novaka 17).


Poslanska Marija Bačič bo odslej dosegljiva enkrat mesečno v pisarni v Murski Soboti

Pomurska poslanka Marija Bačič je na ponovoletnem srečanju in otvoritvi poslanske pisarne vsem najprej zaželela srečno in uspešno novo leto, več upanja in zaupanja v politiko, da bi verjeli, da smo na dobri poti in da bomo našo državo popeljali iz težav, ki jih imamo. Predstavila je tudi sodelovanje z MO Murska Sobota. Poslanka Marija Bačič bo dosegljiva v poslanki pisarni vsak prvi ponedeljek v mesecu med 10.30 in 12.00 ure v prostorih SD Murska Sobota, Ulica arhitekta Novaka 17. Po potrebi in predhodnem dogovoru je možen pogovor tudi izven teh ur. Povedala je tudi, da je želja volilcev, da bi imeli odprto poslansko pisano še v Beltincih, Gornjih Petrovcih in Moravskih Toplicah, kjer pa še dogovor z občinskimi upravami poteka.

Jevšek je poudaril pomen sogovornikov v vladi in parlamentu

Župan MO Murska Sobota Aleksander Jevšek pa je ob tem povedal, da ga kot župana veseli, da je prišlo do odprtja poslanske pisarne, kar dokazuje, da so kot stranka odprti za ljudi in da imajo odprta vrata, ker imajo razvit socialni čut. Kot župan pa ima tudi on vrata odprta za občane vsak prvi torek v mesecu. Povedal je, da sta s poslanko Marijo Bačič že prej sodelovala in bosta tudi v prihodnje. Probleme na državnem nivoju, ki jih zazna kot župan in jih ne more rešiti sam, bosta skušala rešiti skupno. Povedal je tudi, da se v Pomurju odpira v letošnjem letu nekaj pomembnih projektov, o katerih se bo prav tako pogovarjal s pomurskimi poslanci. Med drugimi je to po besedah Jevška tudi Soboška obvoznica, kjer bo potrebna podpora pomurskih poslancev, da bo projekt uvrščen v rebalans proračuna.

Pomembno se mu zdi, da ima kot župan sogovornike v parlamentu in vladi. Vabi vse, da izkoristijo to možnost in priložnost ter poslanko obiščejo. Sam v torek že tretjič odpira vrata občanom MO Murska Sobota, najavljenih je 15 občanov, v osredju pa so socialne vsebine, ki se nanašajo predvsem na zaposlitve in stanovanja. Povedal je še, da morajo prisluhniti ljudem, v imenu katerih opravljajo svoje funkcije, in jim pomagati, kolikor se le da. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.