https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Kaj nas čaka v letu 2015: »Iz rodovitne zemlje bomo želeli ustvariti čim več«

16.01.2015 ob 9:00  

Stopili smo v leto 2015, ki bo v znamenju Leva, ki je povezan z vero, optimizmom, pozitivnimi spremembami, egocentrizmom a tudi lenobo in snobizmom. Po osebnem letu pa nosi število 8, ki predstavlja čas za nove poslovne podvige in finančni razvoj. Krajšo napoved za leto 2015 je za naš spletni portal sestavila življenjska svetovalka in jasnovidka Dragica.


Novi poslovni podvigi in finančni razvoj

Dragica pravi, da »smo vstopili v leto 2015, ki po osebnem letu nosi številko 8. Predstavlja čas za nove poslovne podvige in finančni razvoj. Deležni ga bodo predvsem tisti, ki so na poti svojega poslanstva, iskrenosti in poštenosti. Razmišljanje bo bolj trezno, kar je posledica prečiščevanja (2014 osebno leto 7). Želeli bomo razumeti, trezno presoditi kaj je prav in kaj ni

 

»Za Slovenijo je to čas novih začetkov, preboj in korak naprej«

Kakšno bo leto 2015 za Slovenijo? »Od naših vodij se pričakuje ne samo neodvisnost, tudi samoiniciativnost. Vse bo na njihovih ramenih, seveda bodo potrebovali našo podporo in zaupanje. Tudi mi sami se bomo več ukvarjali s seboj. Pred nami je hitro leto, ker se bodo zadeve premikale bliskovito. Med drugim bo šlo za velike spremembe v zakonodaji, pravilih in pravnem sistemu. V te spremembe bo vloženega veliko truda in v drugi polovici leta se bodo začeli kazati tudi konkretnejši rezultati. Na dan bodo prišle še nekatere afere, ki so se uspele skriti v preteklem letu. Odpirala se bodo nova delovna mesta, povezana z dodatnimi izobraževanji in menjavami poklicne usmeritve. Na počitek in lenobo raje pozabite. Pogumno se lotevajte novih projektov in ne odlašajte.« pravi Dragica.  

V Pomurju se bo začela sprememba razmišljanja in načrtovanja

Kaj pa naša regija, Pomurje, nas je še zanimalo. »Vse zgoraj zapisano velja tudi za Pomurje z eno bistveno razliko ali pridobitvijo. Začenja se sprememba razmišljanja in načrtovanja, kako iz naše rodovitne zemlje ustvariti čim več in čim kvalitetnejšo prehrano, tako za ljudi kot za živali. Tudi Evropska sredstva nam bodo pri tem v veliko pomoč, saj bo največ sredstev namenjenih za usposabljanje in izobraževanje. Tudi motiviranje brezposelnih oseb bo potekalo v smeri pridobivanja hrane in zelenjave.« pravi Dragica.

Poplave, ekstremna vročina, suša

Vedno so zanimive tudi napovedi vremena oziroma vremenskih katastrof. O tem pravi Dragica takole: »Po mili zimi s kratkotrajnimi ostrimi ohladitvami nas čaka v spomladanskem času veliko dežja, ni izključena tudi kakšna manjša naravna katastrofa povezana s poplavami. Poletje se nakazuje predvsem toplo in vroče - tudi ekstremna vročina, ki lahko zaneti kakšen požar v naravi ali na gospodarskem objektu. S tem je povezana tudi suša, zato bo potreben temeljit razmislek, kaj in kako sejati, da bomo lahko tudi želi.« 

Leto Leva prinaša vero, optimizem, pozitivne spremembe

Letošnje leto je po besedah Dragice v znamnju Leva in števila 8. »Določene osebe (vlada, politične stranke, delodajalci) nas bodo izzivali, situacije, ki se bodo dogajale nas bodo provocirale. Zdelo se bo, kot, da svetloba in tema bijeta boj, a brez velikega nezaupanja, saj smo v letu Leva, ki nam prinaša vero, optimizem, pozitivne spremembe. Prihajalo bo do nenadejane sreče, nenadnih podvigov bolj v drugi polovici leta. Energija Leva povzdiguje vse, ki imajo talent, kvaliteto, vse, ki nosijo v sebi nekaj velikega, vse kar prinese večji potencial in priznanja na katerem koli področju. Ne smemo pozabiti, da Lev nosi s seboj tudi egocentrizem, lenobo, snobizem. Zaradi ocenjevanja oseb po sebi, lahko zaradi prevelikega zaupanja pride do prevar, predvsem na poslovnem področju. Življenje nas bo izzivalo, zato se odgovorno lotimo leta pred nami. Opustimo negativni del Ega in krepimo ljubeči del sebe. Leto (2014) 7 nas je treslo tako dolgo, da so odpadle maske, odvisno od vsakega posameznika pa je, koliko je sprejel svojo resnico (sebe). Stopamo v leto, ki ne dopušča pretvarjanja, vibracije ne bomo pretentali. Iluziji in prevaram je odklenkalo, pa če nosimo še tako lep nasmeh, če ni iskren je vse zaman.«

»Kaj ni ironija, da smo v preteklosti zavračali nauke starejših in zdaj se k njim vračamo?« zaključuje napoved za leto 2015 Dragica.

O Dragici

Dragica je življenjska svetovalka, mojstrica Reikija, jasnovidka in vedeževalka. Njen namen ni s prerokovanjem, vedeževanjem in jasnovidnostjo zapečatiti usode osebi, saj si po njenem mnenju usodo vedno kreiramo sami. Ugotavlja tudi kaj nas ovira pri napredku, osebnem razvoju, kaj povzroča težave in zastoje,  da naša pot ne gre naprej tako kot želimo ter usmerja in svetuje,  kako do čim ugodnejšega razpleta. Mnogokrat se po njenem mnenju zaradi svoje lastne nemoči prepustimo negativni napovedi in utapljamo v depresiji, namesto da bi to preprečili.


Foto: www.svetovanje-vedezevanje.si

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.